שליטה ב-HTPC עם מקלדת אלחוטית או האם השלט הרחוק הפך מיותר?
שמתי לב שלאחרונה כמעט ולא יוצא לי להשתמש בכלל בשלט הרחוק לשליטה במחשבי ה-HTPC שיש לי בבית (בסלון ובחדר השינה). מאז שהתחלתי להשתמש במקלדות אלחוטיות מהדגמים הקומפקטיים שיש היום (XGENE, IONE) שעובדים עם RF ב-2.4 גיגה ונמכרים במחיר סביר ביחס לכל המוצרים היקרים והמגושמים של לוג'יטק או מיקרוסופט, אין לי שום צורך בשלט הרחוק ואני מוצא אותו יותר ויותר מיותר ולמעשה החלק היחיד שחיוני הוא רק הבלסטר להחלפת הערוצים. האם אני מפספס משהו?
שד לא ממש בארץ, אז אין חשש...aloni כתב:וואי וואי, תזהר ששד לא יתפוס אותך....
חוצמזה, שאני תמיד טוען שכל אחד יעשה מה שנוח לו.
לדעתי מקלדת בסלון זה דבר גדול, מגושם ולא ידידותי בעליל. שלט, לעומת זאת, הוא קומפקטי, נוח, וכל אחד יודע איך לגשת אליו.
You are never fully dressed without a smile
נראה כאילו המשפט שלך הוא הפוך כלומר היה צריך להיכתב כך:אין לי שום צורך בשלט הרחוק ואני מוצא אותו יותר ויותר מיותר ולמעשה החלק היחיד שחיוני הוא רק הבלסטר להחלפת הערוצים. האם אני מפספס משהו?...
"אין לי צורך במקלדת אלחוטית ואני מוצא אותה יותר ויותר מיותרת ולמעשה אני משתמש רק בשלט שהרבה יותר נוח ומאפשר לי לעשות בעצם הכל. האם אני מפספס משהו? "
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מחזק את שד, אושרוב וארז.
שלט רחוק שמוגדר כמו שצריך ועם התוכנה המתאימה, הרבה הרבה הרבה יותר נוח מאשר מקלדת אלחוטית, שמשמשת לדברים שלא כל כך קשורים לקולנוע ביתי כמו תחזוקה, גלישה קצרה באינטרנט, הכנת קבצים להורדה וכו.
כשבאים ליהנות, כלומר: לבחור קובץ לנגינה, לנגן, לבחור זום מתאים, לעצור, להריץ קדימה ואחורה ולשנות את הווליום - רק שלט!!
שלט רחוק שמוגדר כמו שצריך ועם התוכנה המתאימה, הרבה הרבה הרבה יותר נוח מאשר מקלדת אלחוטית, שמשמשת לדברים שלא כל כך קשורים לקולנוע ביתי כמו תחזוקה, גלישה קצרה באינטרנט, הכנת קבצים להורדה וכו.
כשבאים ליהנות, כלומר: לבחור קובץ לנגינה, לנגן, לבחור זום מתאים, לעצור, להריץ קדימה ואחורה ולשנות את הווליום - רק שלט!!
ערב טוב לכם
כיצד ניתן להפעיל power dvd עם שלט, כאשר מפעיל את ה wmc
המטרה לראות סרטי בלוריי בסלון (כרגע אני יכול להפעיל את הסרטים הנ"ל רק דרך power dvd).
תודה
המטרה לראות סרטי בלוריי בסלון (כרגע אני יכול להפעיל את הסרטים הנ"ל רק דרך power dvd).
תודה