HOT, פשוט בושה וחרפה, שירות כזה עוד לא נתקלתי
שלום חברים,
אני לא נוהג בדר"כ לפתוח נושאים שכאלה בפורום, אך הפעם אני חושב שפשוט חובה ליידע את כולם בשירות הפשוט ביזיוני של חברת HOT.
לפני כחודש וחצי (סוף אוקטובר) סבתא שלי הובהלה לבית חולים, ולצערי המצב שלה לא השתפר, לכן מאז היא נמצאת בבית החולים. בינתיים, אצלה בבית יש מנוי של HOT. לאחר כשבועיים שהיא הייתה בבית החולים, החלטנו שלפחות לבינתיים עדיף לבטל את המנוי הזה. התקשרנו ל-HOT, הסברנו את המצב, ואמרו לנו לשלוח להם אישור מבית החולים על התקופה. כמובן ששלחנו את הנדרש, ו-HOT הודיעו לנו שהמסמכים התקבלו והם יסגרו את החשבון ויזכו אותנו בעבור השבועיים שלפני כן גם כן. קבענו שטכנאי יגיע לקחת את הממיר ביום ב' העוקב. כיוון שראינו שאנחנו לא מספיקים להגיע לשם (סבתא שלי גרה לבד, לכן אנו חייבים להגיע לשם פיסית כדי לפתוח את הדלת), התקשרנו וקבענו שהטכנאי יגיע שבוע מאוחר יותר.
יום ב' מגיע, אנחנו יושבים מחכים לטכנאי (ביקשנו שיתקשר כמה דקות לפני כדי שאחד מאיתנו יגיע לשם), אך אף אחד לא מתקשר. עברו כמה ימים, מתקשרים ל-HOT לברר לפשר ההברזה, ולקבוע מועד חדש. להפתעתנו הרבה, נציגת HOT מודיעה לנו שהטכנאי כן היה אצלנו, וכן דיבר עם מישהו, ואמרו לו לא לנתק. כמובן שזהו שקר גס שכן סבתא שלי בבית החולים, ואנחנו היחידים שיש להם מפתח הביתה, לכן אם הוא לא דיבר איתנו, הוא לא יכול היה לדבר עם איש. לאחר כחצי שעה של התעקשות של הנציגה שכך היה היא העלתה על הקו את הטכנאי, אלי. כמובן שישר שאלנו "אתה הייתה אצלנו", הוא נמנע מתשובה, לטענתו הוא דיבר עם מישהו והוא לא יודע מיזה. קבענו שהוא מגיע תוך כמה דקות לקחת את הממיר, והוא מייד הסביר שהוא לא יודע לאיפה להגיע (אז איך בדיוק הוא היה שם?!). הגעתי ישר לדירה של סבתא, עוברת שעה, והוא לא מגיע. שוב שיחה ל-HOT, שוב הוא עולה על הקו, ושוב הוא משקר לי בפנים ("אמרת לי קומה 2, אני הייתי שם", חשוב להסביר שאף אחד לא אמר לו קומה 2, אמרנו לו בדיוק איפה ואני כל הזמן הסתכלתי בכניסה ולא נכנס אף אחד לבניין, ולא היה שום רכב של HOT ברחוב). הסברתי לו בצורה יפה "אתה שקרן, אתה משקר כבר לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה. אם תוך 5 דקות אתה לא פה, מבחינתי אתה עוד פעם שיקרת לי".
כמובן שהוא שוב לא הגיע. במשך כל הזמן הזה היינו גם בטלפונים עם HOT, וכל פעם הובטח לנו "נציג בכיר יחזור אלייך תוך 24 שעות", "נציג בכיר יחזור אלייך תוך 4 שעות", ושאר ירקות.
מיותר לציין שבינתיים כבר כשבועיים אף אחד לא חזר ואף אחד לא דיבר. כל זה למרות שאנחנו מתקשרים כל כמה ימים, ומן הסתם השיחות כבר לא בטונים רגועים כמו תחילה.
אני כמובן את כל השיחות האחרונות (בינהן כל השיחות עם אלי, הטכנאי המעולל) הקלטתי.
אשמח מאוד לשמוע מה לדעתכם הדבר הנכון לעשות כעת. אני רוצה לפתור את העניין כמה שאפשר יותר במהירות, וכמה שאפשר בפחות כאבי ראש נוספים. עם זאת, אני רוצה ליידע כמה שאפשר יותר אנשים בשירות הפשוט בזיוני של חברת HOT. כמו כן, כיוון שיש לי גיבוי לכל דבר (הקלטות של השיחות), אני בטוח שהם לא יוכלו להתכחש לדברים. בימניו, כשחברת YES המתחרה (שד"א, בבית אני מחובר אליהם) נותנת שירות טוב עשרות מונים, אין לחברת HOT מקום בשוק הישראלי. לא כשהם נופלים מאחור לא רק באיכות השידור, אלא בעיקר באיכות השירות.
אני לא נוהג בדר"כ לפתוח נושאים שכאלה בפורום, אך הפעם אני חושב שפשוט חובה ליידע את כולם בשירות הפשוט ביזיוני של חברת HOT.
לפני כחודש וחצי (סוף אוקטובר) סבתא שלי הובהלה לבית חולים, ולצערי המצב שלה לא השתפר, לכן מאז היא נמצאת בבית החולים. בינתיים, אצלה בבית יש מנוי של HOT. לאחר כשבועיים שהיא הייתה בבית החולים, החלטנו שלפחות לבינתיים עדיף לבטל את המנוי הזה. התקשרנו ל-HOT, הסברנו את המצב, ואמרו לנו לשלוח להם אישור מבית החולים על התקופה. כמובן ששלחנו את הנדרש, ו-HOT הודיעו לנו שהמסמכים התקבלו והם יסגרו את החשבון ויזכו אותנו בעבור השבועיים שלפני כן גם כן. קבענו שטכנאי יגיע לקחת את הממיר ביום ב' העוקב. כיוון שראינו שאנחנו לא מספיקים להגיע לשם (סבתא שלי גרה לבד, לכן אנו חייבים להגיע לשם פיסית כדי לפתוח את הדלת), התקשרנו וקבענו שהטכנאי יגיע שבוע מאוחר יותר.
יום ב' מגיע, אנחנו יושבים מחכים לטכנאי (ביקשנו שיתקשר כמה דקות לפני כדי שאחד מאיתנו יגיע לשם), אך אף אחד לא מתקשר. עברו כמה ימים, מתקשרים ל-HOT לברר לפשר ההברזה, ולקבוע מועד חדש. להפתעתנו הרבה, נציגת HOT מודיעה לנו שהטכנאי כן היה אצלנו, וכן דיבר עם מישהו, ואמרו לו לא לנתק. כמובן שזהו שקר גס שכן סבתא שלי בבית החולים, ואנחנו היחידים שיש להם מפתח הביתה, לכן אם הוא לא דיבר איתנו, הוא לא יכול היה לדבר עם איש. לאחר כחצי שעה של התעקשות של הנציגה שכך היה היא העלתה על הקו את הטכנאי, אלי. כמובן שישר שאלנו "אתה הייתה אצלנו", הוא נמנע מתשובה, לטענתו הוא דיבר עם מישהו והוא לא יודע מיזה. קבענו שהוא מגיע תוך כמה דקות לקחת את הממיר, והוא מייד הסביר שהוא לא יודע לאיפה להגיע (אז איך בדיוק הוא היה שם?!). הגעתי ישר לדירה של סבתא, עוברת שעה, והוא לא מגיע. שוב שיחה ל-HOT, שוב הוא עולה על הקו, ושוב הוא משקר לי בפנים ("אמרת לי קומה 2, אני הייתי שם", חשוב להסביר שאף אחד לא אמר לו קומה 2, אמרנו לו בדיוק איפה ואני כל הזמן הסתכלתי בכניסה ולא נכנס אף אחד לבניין, ולא היה שום רכב של HOT ברחוב). הסברתי לו בצורה יפה "אתה שקרן, אתה משקר כבר לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה. אם תוך 5 דקות אתה לא פה, מבחינתי אתה עוד פעם שיקרת לי".
כמובן שהוא שוב לא הגיע. במשך כל הזמן הזה היינו גם בטלפונים עם HOT, וכל פעם הובטח לנו "נציג בכיר יחזור אלייך תוך 24 שעות", "נציג בכיר יחזור אלייך תוך 4 שעות", ושאר ירקות.
מיותר לציין שבינתיים כבר כשבועיים אף אחד לא חזר ואף אחד לא דיבר. כל זה למרות שאנחנו מתקשרים כל כמה ימים, ומן הסתם השיחות כבר לא בטונים רגועים כמו תחילה.
אני כמובן את כל השיחות האחרונות (בינהן כל השיחות עם אלי, הטכנאי המעולל) הקלטתי.
אשמח מאוד לשמוע מה לדעתכם הדבר הנכון לעשות כעת. אני רוצה לפתור את העניין כמה שאפשר יותר במהירות, וכמה שאפשר בפחות כאבי ראש נוספים. עם זאת, אני רוצה ליידע כמה שאפשר יותר אנשים בשירות הפשוט בזיוני של חברת HOT. כמו כן, כיוון שיש לי גיבוי לכל דבר (הקלטות של השיחות), אני בטוח שהם לא יוכלו להתכחש לדברים. בימניו, כשחברת YES המתחרה (שד"א, בבית אני מחובר אליהם) נותנת שירות טוב עשרות מונים, אין לחברת HOT מקום בשוק הישראלי. לא כשהם נופלים מאחור לא רק באיכות השידור, אלא בעיקר באיכות השירות.
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
זה עם שאין לו ברירה
שתי חברות "מתחרות" זה לא ממש שוק חופשי
השירות הזוועתי של הוט ידוע בציבור כבר שנים
אני חושב שאם הקלטת ויש לך הוכחות תן להם לרדוף אחריך... אתה משלם להם בהו"ק או באשראי?
אם בהו"ק פשוט תבטל אותה
אם באשראי פשוט תכחיש עסקה (או איך שלא מכנים את הפרוצדורה הזה).
הם כמובן יחליטו שמגיע להם תשלום חודשי + קנסות פיגור + ריבית + הצמדה + שח"ט עו"ד + שאר ירקות....
וישלחו לך מכתב איום
ואז תראה להם מאיפה משתין הדג
שתי חברות "מתחרות" זה לא ממש שוק חופשי
השירות הזוועתי של הוט ידוע בציבור כבר שנים
אני חושב שאם הקלטת ויש לך הוכחות תן להם לרדוף אחריך... אתה משלם להם בהו"ק או באשראי?
אם בהו"ק פשוט תבטל אותה
אם באשראי פשוט תכחיש עסקה (או איך שלא מכנים את הפרוצדורה הזה).
הם כמובן יחליטו שמגיע להם תשלום חודשי + קנסות פיגור + ריבית + הצמדה + שח"ט עו"ד + שאר ירקות....
וישלחו לך מכתב איום
ואז תראה להם מאיפה משתין הדג
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
תשמעו
גם לאמא שלי שיקרו
וזה היה ביס
אני התקשרתי רותח מזעם (אני מכיר אותה, היא ממש לא סנילית)
והם התחילו לגמגם וזה נגמר בהתנצלות של הנציג הבכיר
ופיצוי דבילי שלא ממש נוצל על ידה
אבל החוצפה,
החוצפה של קלות השקר
היא בלתי נסבלת ולדעתי בלתי נסלחת
יס עבוד קשה מאוד להשאיר אותה כמנויה
תתלונן
תגיע גבוה ככל שניתן
אין מה לעשות מעבר לזה
פרט להתרחק מהם לעתיד
גם לאמא שלי שיקרו
וזה היה ביס
אני התקשרתי רותח מזעם (אני מכיר אותה, היא ממש לא סנילית)
והם התחילו לגמגם וזה נגמר בהתנצלות של הנציג הבכיר
ופיצוי דבילי שלא ממש נוצל על ידה
אבל החוצפה,
החוצפה של קלות השקר
היא בלתי נסבלת ולדעתי בלתי נסלחת
יס עבוד קשה מאוד להשאיר אותה כמנויה
תתלונן
תגיע גבוה ככל שניתן
אין מה לעשות מעבר לזה
פרט להתרחק מהם לעתיד
העם דורש..... כל מיני דברים
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
תבינו דבר נורא פשוט- חברות התקשורת הגדולות מאמינות שכח האדם במוקדים זה המקום לחסוך
ומעסיקים כל בחור\בחורה שיודעים למכור להם את מה שהם רוצים לשמוע. והם מצידם רוצים רק לחסוך כמה ג'ובות לטיול בהודו- ולמטרה זו הכל כשר.
כבר נתקלתי בזה כמה פעמים: הנציג מעביר 100 הזמנות פיקטיביות ביום, כי ככה הוא מקבל בונוס גדול. וכשהלקוח יתקשר להתלונן - שיחפשו אותו בגואה\קופיפי\מאצ'ו פיצ'ו.....
ומעסיקים כל בחור\בחורה שיודעים למכור להם את מה שהם רוצים לשמוע. והם מצידם רוצים רק לחסוך כמה ג'ובות לטיול בהודו- ולמטרה זו הכל כשר.
כבר נתקלתי בזה כמה פעמים: הנציג מעביר 100 הזמנות פיקטיביות ביום, כי ככה הוא מקבל בונוס גדול. וכשהלקוח יתקשר להתלונן - שיחפשו אותו בגואה\קופיפי\מאצ'ו פיצ'ו.....
לפני שאתה מבטל עסקאות ומאיים בפיצוץ ותביעה וכל הבלגן המלצתי אלייך היא
שתשלח להם פקס מנוסח יפה (אפשר גם מכתב בדואר רשום) שמתאר את השתלשלות העניינים דרוש מהם כמובן החזר על כל התקופה עליה שילמת, בנוסף כתוב להם במידה וזה לא יטופל בהקדם אתה תתלונן ותפרסם את העניין הזה
אני מניח שזה יספיק ותקבל את הניתוק + התנצלות
שתשלח להם פקס מנוסח יפה (אפשר גם מכתב בדואר רשום) שמתאר את השתלשלות העניינים דרוש מהם כמובן החזר על כל התקופה עליה שילמת, בנוסף כתוב להם במידה וזה לא יטופל בהקדם אתה תתלונן ותפרסם את העניין הזה
אני מניח שזה יספיק ותקבל את הניתוק + התנצלות
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
הצעתי היא שתפנה לתכניתו של גבי גזית ב103FM שמשודרת מידי יום בין 10:00 ל 12:00
הוא מטפל בנושא הזה,ופותר בעיות צרכניות כאלה.
מייל [email protected]
הוא מטפל בנושא הזה,ופותר בעיות צרכניות כאלה.
מייל [email protected]
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
גם אני רותח מזעם ממה שעברתי איתם
בשבוע האחרון בכלל והערב בפרט
ביקשתי להעביר את מנוי האינטרנט שלי לבית חדש
שהוא ללא תשתית בא מפקח מאוד נחמד בדק
קבעו לי ליום ה' האחרון מ11-13צוות שישחיל ומי בא?
טכנאי יחיד לא צוות שאומר לי אני לא יודע לעשות השחלות
הלך לי יום עבודה התקשרתי למפקח לא האמין אמר ישלחו לך
יום א (היום) לאן הם התקשרו? לחמתי (שאשתי משלמת את המנוי שלה)
שלא הבינה מה הם רוצים ממנה
אשתי התקשרה שלא יבואו לאמא שלה שיבואו לבית החדש איפה שאני מחכה
מרחק אווירי של 5 ק"מ לאן הם הגיעו? נכון לחמתי שוב הלך לי עוד יום עבודה
התקשרתי למפקח שוב היה אדיב מאוד אמר אני אטפל אישית
אחרי שעה מתקשר חוצפן אחד אומר לי אתם לא הייתם זמינים
בטלפונים שלכם לא ענו
עד פה
אני לא מוכן לשקרים
ובטח שלא מאשימים אותי במקום לבקש סליחה שלא לדבר
על פיצוי כספי על יומיים אובדן עבודה
סגרתי לו בפרצוף אמרתי לא שלא יתקשר שוב החוצפן
והקטע שזה חייב להיות מחר כי המשחילים הם ערבים
ולערבים יש חג מיום ג אז עוד יום עבודה נשרף לי
בשבוע האחרון בכלל והערב בפרט
ביקשתי להעביר את מנוי האינטרנט שלי לבית חדש
שהוא ללא תשתית בא מפקח מאוד נחמד בדק
קבעו לי ליום ה' האחרון מ11-13צוות שישחיל ומי בא?
טכנאי יחיד לא צוות שאומר לי אני לא יודע לעשות השחלות
הלך לי יום עבודה התקשרתי למפקח לא האמין אמר ישלחו לך
יום א (היום) לאן הם התקשרו? לחמתי (שאשתי משלמת את המנוי שלה)
שלא הבינה מה הם רוצים ממנה
אשתי התקשרה שלא יבואו לאמא שלה שיבואו לבית החדש איפה שאני מחכה
מרחק אווירי של 5 ק"מ לאן הם הגיעו? נכון לחמתי שוב הלך לי עוד יום עבודה
התקשרתי למפקח שוב היה אדיב מאוד אמר אני אטפל אישית
אחרי שעה מתקשר חוצפן אחד אומר לי אתם לא הייתם זמינים
בטלפונים שלכם לא ענו
ובטח שלא מאשימים אותי במקום לבקש סליחה שלא לדבר
על פיצוי כספי על יומיים אובדן עבודה
סגרתי לו בפרצוף אמרתי לא שלא יתקשר שוב החוצפן
והקטע שזה חייב להיות מחר כי המשחילים הם ערבים
ולערבים יש חג מיום ג אז עוד יום עבודה נשרף לי
אור שפע ואהבה