מקצה שיפורים למערכת
השבוע היה אצלי עופר שחורי מ"מאסטרו אודיו",עופר הביא איתו שקע ומפצל של חברת SINE וקונוסים של חברת BDR.
לאחר האזנה למערכת נפתחו הקופסאות,לשקע והמפצל יש גימור מרשים,הניקל המוברש,המשקל והכבל העבה המחובר ישרות למפצל.
הקונוסים של חברת BDR חוברו לחלקים הבאים:
פרה MF 3.1
מקור MF 3.1
פאור CONRD JONSON MV-60 מנורות.
רמקולים Von Schweikert VR2
לאחר האזנה של שבוע לערך אני יכול להגיד שיש שיפור ניכר מאוד האיזון,הניקיון של הצליל,הבמה,הבס,אני יכול להגיד שגיליתי מחדש את המערכת.
תודה לעופר שחורי על ההכוונה והתודאה שצריך לסגור את כל הקצוות מבחינת החשמל ובידוד החלקים.
לאחר האזנה למערכת נפתחו הקופסאות,לשקע והמפצל יש גימור מרשים,הניקל המוברש,המשקל והכבל העבה המחובר ישרות למפצל.
הקונוסים של חברת BDR חוברו לחלקים הבאים:
פרה MF 3.1
מקור MF 3.1
פאור CONRD JONSON MV-60 מנורות.
רמקולים Von Schweikert VR2
לאחר האזנה של שבוע לערך אני יכול להגיד שיש שיפור ניכר מאוד האיזון,הניקיון של הצליל,הבמה,הבס,אני יכול להגיד שגיליתי מחדש את המערכת.
תודה לעופר שחורי על ההכוונה והתודאה שצריך לסגור את כל הקצוות מבחינת החשמל ובידוד החלקים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
על כל שידרוג שאני עושה אני בודק אחורה.מרטין- האם יש אודיופיל שמביט אחורה [קורץ]...
הסיבה היא כי כבר למדתי על עצמי שנורא התלהבתי פעם כששידרגתי את ה-CDP (ארקאם CD72) והוספתי לו DAC וחשבתי שאני שומע דברים חדשים שלא שמעתי קודם.
מיד רצתי לפורום לספר לחברה' ומסתבר שגם אנשים עם DVD של 200 ש"ח שומעים את הדברים הללו (כל מיני רעשים ברקע בנקודות זמן מאוד מסויימות בהקלטה), חזרתי אחורה לנגן הישן שלי ואכן שמעתי אותם.
רוצה לאמר, שלעיתים אנחנו "מחפשים" לשמוע הבדלים, כלומר, אנחנו נמצאים במצב שונה של האזנה.
אני לא אומר שהשידרוג לא שווה, עובדה שהוא גרם לנו לשמוע דברים שקודם לא שמענו (כי לא היו שם או כי לא שמנו לב אליהם, זה לא ממש משנה)....

') javascript:emoticon('
')