ps3
שלום לכולם
לא מצאתי תשובה בנושא אז מקווה שמישהו יעזור
בחיפןשי אחרי דיוי די בלו ריי אמר לי מישהו מדוע לא תקנה את ה ps3 אז יש לך את כל האפשרוית
גם לשחק וגם בלו ריי
מישהו אחר אמר לי שזה לא בדיוק כך אין תאימות ויש בעיה לצפות בסרטים .
מישהו יכל לעזור ?
לא מצאתי תשובה בנושא אז מקווה שמישהו יעזור
בחיפןשי אחרי דיוי די בלו ריי אמר לי מישהו מדוע לא תקנה את ה ps3 אז יש לך את כל האפשרוית
גם לשחק וגם בלו ריי
מישהו אחר אמר לי שזה לא בדיוק כך אין תאימות ויש בעיה לצפות בסרטים .
מישהו יכל לעזור ?
קודם כל
קודם כל, שים לב שכל די וי די סטנדרטי שתקנה היום, הוא מולטיזון, וינגן די וי דיים מכל העולם.
הפי אס 3 חסום לאיזור מסויים. (במקרה שלנו אירופה). אז אני מניח שאם תנסה לשים סרט אחר, לא תוכל לראות. בדיוק כמו הפי אס 2.
בלי קשר, יש לי פי אס 3, ואני ל-א משתמש בו לדי וי דיים. לדעתי פשוט חבל על הכונן....
(הכונן עצמו זה בדרך כלל הדבר הראשון שהולך.. בגלל כל המכניקה..) וחבל לי לשרוף שעות "סיבוב" ושעות "עינית" על די וי די פשוט..
אבל עקרונית, אם אתה רואה רק סרטים שאתה משכיר או קונה בארץ, או מאיזור אירופה,
אין שום בעייה בלקנות פי אס 3 בשביל שימוש של בלו-ריי ודי וי די בלבד...
דווקא הוא נהדר ב - upscale של די וי די לדעתי...
ואיכות הבלו ריי שלו מדהימה. יש לו עדיפות עצומה לדעתי מנגנים יעודיים, בעובדה שהוא יותר מחשב מנגן.
אין לו חומרה יעודית כמו לכל נגן, שבנוייה רק בשביל הניגון, אלא הם משתמשים ב - CELL שלו, והכל מבוסס תוכנה.
ככה שבכל פעם שיוצא פיצ'ר חדש, שגורם לנגני בלו-ריי ישנים להיות מיושנים, ע"י עדכון חומרה הפי-אס יתמוך באופצייה. (אלא אם יהיה שינוי פרוטוקול אקוטי, כמו הוספת שכבה לדיסק שהכונן לא יקרא יותר.. אני בספק אם זה יקרה כ"כ מהר..)
דוגמא - תוספת של 1080p 24Hz החל מגרסת חומרה 1.8...
הפי אס 3 חסום לאיזור מסויים. (במקרה שלנו אירופה). אז אני מניח שאם תנסה לשים סרט אחר, לא תוכל לראות. בדיוק כמו הפי אס 2.
בלי קשר, יש לי פי אס 3, ואני ל-א משתמש בו לדי וי דיים. לדעתי פשוט חבל על הכונן....
(הכונן עצמו זה בדרך כלל הדבר הראשון שהולך.. בגלל כל המכניקה..) וחבל לי לשרוף שעות "סיבוב" ושעות "עינית" על די וי די פשוט..
אבל עקרונית, אם אתה רואה רק סרטים שאתה משכיר או קונה בארץ, או מאיזור אירופה,
אין שום בעייה בלקנות פי אס 3 בשביל שימוש של בלו-ריי ודי וי די בלבד...
דווקא הוא נהדר ב - upscale של די וי די לדעתי...
ואיכות הבלו ריי שלו מדהימה. יש לו עדיפות עצומה לדעתי מנגנים יעודיים, בעובדה שהוא יותר מחשב מנגן.
אין לו חומרה יעודית כמו לכל נגן, שבנוייה רק בשביל הניגון, אלא הם משתמשים ב - CELL שלו, והכל מבוסס תוכנה.
ככה שבכל פעם שיוצא פיצ'ר חדש, שגורם לנגני בלו-ריי ישנים להיות מיושנים, ע"י עדכון חומרה הפי-אס יתמוך באופצייה. (אלא אם יהיה שינוי פרוטוקול אקוטי, כמו הוספת שכבה לדיסק שהכונן לא יקרא יותר.. אני בספק אם זה יקרה כ"כ מהר..)
דוגמא - תוספת של 1080p 24Hz החל מגרסת חומרה 1.8...
Yonster, יש לי שאלה נוספת,
האם זה נכון שסרטי BD הם ללא אזורים, כך שאני יכול לקנות קונסולה NTSC 80GB עם 2 שלטים ושני משחקים ב-4000 ש"ח,
את הסרטים הישנים לראות ב-DVD של הקולנוע הביתי ואת כל סרטי ה-BD לראות ב-PS3.
תודה
ברנרדו
האם זה נכון שסרטי BD הם ללא אזורים, כך שאני יכול לקנות קונסולה NTSC 80GB עם 2 שלטים ושני משחקים ב-4000 ש"ח,
את הסרטים הישנים לראות ב-DVD של הקולנוע הביתי ואת כל סרטי ה-BD לראות ב-PS3.
תודה
ברנרדו
"Facts are meaningless. You could use facts to prove anything that's even remotely true!"
Homer Simpson
Homer Simpson
יש איזורים....אבל..
היי, תראה, הבלו ריי מחולק לאיזורים. (הם לא השתגעו וחילקו את העולם ל - 8 איזורים כמו בדי וי די (אני חושב ת'אמת ששישה זאת החלוקה של העולם, עוד אחד (7) שמור או משהו כזה, ו - 8 זה לשטחים בינלאומיים (מה שחברות התעופה מראות בזמן טיסה וכו').
בכל מקרה, הבלו ריי מחולקים ל - 3 איזורים.
ארה"ב זה איזור 1 או A, ואירופה זה איזור 2 או B. (אנחנו נכללים עם אירופה).
הפלייסטיישן ינגן רק את הבלו ריי מהאיזור שבו הוא נקנה.
הקטע הוא שנכון לעכשיו, מאחר והבלו ריי עדיין די חדש ולא ממש "תפס", הרבה סרטים עדיין לא מקוטלגים לאיזורים, ובעצם, בלו ריי מסויים יוכל להתנגן בכל איזור.
אני ראיתי בעיניים שלי את הסרט "מילים ולחן", מתנגן על פי אס 3 שנקנה בארץ (אירופאי),
למרות שהיה כתוב על הקופסא שהוא נועד למכירה והשכרה רק בארה"ב ובקנדה.
כמו כן, ראיתי את הסרט פרל הארבור שהגיע מאנגליה, אבל כתוב מאחורי הקופסא "All Regions".
אז כרגע המצב הוא לא ממש ברור, ויכול להיות שלא תהיה לך בעייה להריץ את חלק\רוב\כל הסרטים שתשכיר בארץ..
אבל קח בחשבון שיותר מסביר שבעתיד זה ישתנה לרעה...
בכל מקרה, הבלו ריי מחולקים ל - 3 איזורים.
ארה"ב זה איזור 1 או A, ואירופה זה איזור 2 או B. (אנחנו נכללים עם אירופה).
הפלייסטיישן ינגן רק את הבלו ריי מהאיזור שבו הוא נקנה.
הקטע הוא שנכון לעכשיו, מאחר והבלו ריי עדיין די חדש ולא ממש "תפס", הרבה סרטים עדיין לא מקוטלגים לאיזורים, ובעצם, בלו ריי מסויים יוכל להתנגן בכל איזור.
אני ראיתי בעיניים שלי את הסרט "מילים ולחן", מתנגן על פי אס 3 שנקנה בארץ (אירופאי),
למרות שהיה כתוב על הקופסא שהוא נועד למכירה והשכרה רק בארה"ב ובקנדה.
כמו כן, ראיתי את הסרט פרל הארבור שהגיע מאנגליה, אבל כתוב מאחורי הקופסא "All Regions".
אז כרגע המצב הוא לא ממש ברור, ויכול להיות שלא תהיה לך בעייה להריץ את חלק\רוב\כל הסרטים שתשכיר בארץ..
אבל קח בחשבון שיותר מסביר שבעתיד זה ישתנה לרעה...
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
דווקא מההכירות שלי,סרטי BD מוקטלגים בנאמנות,ב 99% מהמקרים בהם ניתקלתי בסרט BD שהונפק עבור השוק האמריקאי,הדבר נכשל כשלון חרוץ בהצגה עבור מכשיר אירופאי.
ככה שאני בכלל לא הייתי סומך על חוסר הקיטלוג אלא להפך,עוד נתון שחשוב עבורך הוא היכן אתה משכיר שכן ספריות שמתמחות בהשכרת סרטי BD לרוב מתמחות בסוג אחד,ככה שעדיך לראות איפה אתה משכיר לפני ולבדוק מה הם מביאים הכי הרבה.
ככה שאני בכלל לא הייתי סומך על חוסר הקיטלוג אלא להפך,עוד נתון שחשוב עבורך הוא היכן אתה משכיר שכן ספריות שמתמחות בהשכרת סרטי BD לרוב מתמחות בסוג אחד,ככה שעדיך לראות איפה אתה משכיר לפני ולבדוק מה הם מביאים הכי הרבה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money