העומק של המסך הזה הוא פשוט לא יאמן. את גירסאת ה-50" ראינו במסיבת יום ההולדת של האתר בוויסקי אגוגו (בחסות פיוניר, כמובן).
העניין הוא שזה מסוג המסכים שאפשר להציג בחדר סגור וחשוך. באור יום הוא יראה כמו סתם עוד מסך, לכן לא בטוח שכל חנות יכולה בכלל להציג אותו ולהוציא ממנו את המיטב.
גם בעולם הדיגיטלי, המקום האדיאלי עבורו נראה לי בחדר ההקרנה דווקא, שם אפשר להחשיך מאוד את החדר וזה יכול לעבוד טוב.
מה שכן, לא נראה לי שהוא ישרוד שם הרבה זמן, רק צריך אדם אחד עם כסף בכיס והמכשיר יעוף תוך שניה (אם זה לא קרה כבר...)
לא יודע מה קורה - מבול של מסכים מצויינים (חכו תראו את הסקירה שלי של מסך פיליפס) ומעניינים שמגיעים סוף סוף לארץ. כנראה שסוף העולם הגיע כי סוף סוף יש היצע של מסכים יוצאים מהכלל. עכשיו רק צריך שאני אוכל להרשות לעצמי מסך כזה.
השמועה אומרת שיש כמה וכמה סלבריטיס שחמים מאוד על המסך הזה.
shragi כתב:מסך זה מוצג באופן קבוע באולם התצוגה של ט.ר. אלקטרו סטריאו (נח מוזס 13 , ת"א) וניתן להתרשם ממנו שם גם בשידורי טלויזיה (מחובר ליציאת HDMI של DVR LX 60).
...
אני זוכר שמישהו כתב כאן שה-PVR-ים של פיוניר עושים עבודה טובה יותר באפסקייל
של שידורי טלויזיה מאשר מה שרסיברים עם אפסקייל טוב (כמו ה-2700) עושים.
לא שאני חושב שזה מטריד את הרוכשים הפוטנציאלים למסך זה
העלות בהוספת מעבד וידאו חיצוני יעודי לא ממש מטרידה אותם
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
עופר,
האם אמורים להיות הבדלים בעומק השחורים בין מסכים כמו 508LX ל608LX כדוגמת מה שהיה פעם בין מסכי 42" ל-50 ו60 אינץ שבאלו הגדולים השחורים היו הרבה פחות עמוקים?
ודרך אגב,
(אני מתנצל מראש על התלוננות מחירים בשרשור הזה אבל...)
איך זה יכול להיות שמסך כמו ה607 וה5000EX של פיוניר שנמכרו באר"הב במחיר של 10K$ (מחיר מחירון) עלו בארץ 60K ש"ח, ושה608LX החדש עולה בארה"ב 25% פחות - 7.5K$ ועדיין בארץ המסך עולה 60K ש"ח?!?!?!?!?? לפי חישוב מהיר הוא היה אמור לעלות 45K ש"ח אם אני לא טועה...