תרגום SAGETV-MC לעברית
אורן הי זה מה שקיבלתי מפורום SAGE
הי אורן ובכן זה מה שקבלתי מה פורום של SAGE על תרגום.
לא יודע אם זה עוזר לנו במשהו.
אבל אני לא מצליח לעלות את הקובץ איך לעלות אותו ??
זהו קובץ TXT
תודה
בני
לא יודע אם זה עוזר לנו במשהו.
אבל אני לא מצליח לעלות את הקובץ איך לעלות אותו ??
זהו קובץ TXT
תודה
בני
עידכון קטן לגבי עברית ב SAGE
זה זמן שאני בקשר די צפוף עם אנשי הפיתוח של SAGE לפתרון בעיית העברית המעצבנת במערכת של SAGETV בעיקר התמיכה בקבצים בשפה מעורבת עברית אנגלית ספרות UTF-8.
אתמול בערב קבלתי הודעה ממפתחי המערכת שהם התחילו בעבודה על תיקון הבעייה הזאת ואני כולי תקווה שאכן הפתרון יגיע בהקדם.
לאחרונה העברתי אליהם קבצים של סרטים , שירים, ותמונות שהכילו שמות בעברית, אנגלית ו UTF8 והם בתהליך.
נחזיק אצבעות שהפתרון אכן יגיע במהרה, ואם אפשרי שכל אחד מהחברים הרשומים כאן וברשותם SAGE שישלחו אליהם EMAIL וישאלו מה קורה עם העברית ...
זה יכול להמשיך וללחוץ לפתרון המהיר.
תודה
בני
נ.ב
האם יש חדש לגבי קבצי התרגום ??
אתמול בערב קבלתי הודעה ממפתחי המערכת שהם התחילו בעבודה על תיקון הבעייה הזאת ואני כולי תקווה שאכן הפתרון יגיע בהקדם.
לאחרונה העברתי אליהם קבצים של סרטים , שירים, ותמונות שהכילו שמות בעברית, אנגלית ו UTF8 והם בתהליך.
נחזיק אצבעות שהפתרון אכן יגיע במהרה, ואם אפשרי שכל אחד מהחברים הרשומים כאן וברשותם SAGE שישלחו אליהם EMAIL וישאלו מה קורה עם העברית ...
תודה
בני
נ.ב
האם יש חדש לגבי קבצי התרגום ??
Re: עידכון קטן לגבי עברית ב SAGE
1. חדשות טובות - כל הכבוד על היוזמה הברוכה!banjo כתב:זה זמן שאני בקשר די צפוף עם אנשי הפיתוח של SAGE לפתרון בעיית העברית המעצבנת במערכת של SAGETV בעיקר התמיכה בקבצים בשפה מעורבת עברית אנגלית ספרות UTF-8.
תודה
בני
נ.ב
האם יש חדש לגבי קבצי התרגום ??...
2. אני בקשר עם ALON24 - הוא בודק את הנושא של התרגום שלא עובד ב-SAGEMC.
אורן.