תודה מראש .
LCD של 2MS
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
יש כאלה מספרים כיום רק למסכי מחשב...
גם 6מ"ש במסך לקולנוע ביתי זה נדיר.
גם 6מ"ש במסך לקולנוע ביתי זה נדיר.
TN...
2מ"ס מאפיין מסכי TN. שהם מסכים סופר מהירים שמומלצים למשחקים (מירוץ לצורך העניין בטלוויזה דורש אותה מהירות),
אבל הם מאוד בעיתיים בזווית הצפייה ובפרודוקציה של הצבעים. (כל מסכי ה - TN בני ימינו הם פאנלים של 6 ביט בלבד, כאשר בחלק מהדגמים משיגים רמת צבעים של 8 ביט "מזוייפת" ע"י כל מיני טכניקות כמו הבהוב מהיר של שני צבעים סמוכים, וכו').
מסכי IPS ו - PVA, שהם האיכותיים יותר מגיעים היום לרמה של 5- 4 מ"ס בלבד.
אני חושב שכל, אם לא רוב מסכי הטלוויזיה לא משתמשים ב - TN. זה פשוט בלתי אפשרי לקבל זווית ראייה מתקבלת על הדעת איתם...
אגב, הכל תלוי בהרגשה האישית שלך..
אני לא מסוגל לספוג את הריצודים של הפלזמה. זה מכאיב לי לעיניים אחרי מספר דקות.
לעומת זאת, במשך 5 שנים היה לי מסך IPS ישן של IBM, עם זמן תגובה של 50מ"ס, ושיחקתי בו ללא שום בעייה Unreal Tournament 2004...
עוד משהו, אפילו התרגלתי למריחות, וזה הוסיף איזה מימד "מגניב" כזה למשחק, וכאשר החלפתי למסך 2007WFP של דל, עם 8מ"ס, התגעגעתי למריחות הנ"ל:)
אבל הם מאוד בעיתיים בזווית הצפייה ובפרודוקציה של הצבעים. (כל מסכי ה - TN בני ימינו הם פאנלים של 6 ביט בלבד, כאשר בחלק מהדגמים משיגים רמת צבעים של 8 ביט "מזוייפת" ע"י כל מיני טכניקות כמו הבהוב מהיר של שני צבעים סמוכים, וכו').
מסכי IPS ו - PVA, שהם האיכותיים יותר מגיעים היום לרמה של 5- 4 מ"ס בלבד.
אני חושב שכל, אם לא רוב מסכי הטלוויזיה לא משתמשים ב - TN. זה פשוט בלתי אפשרי לקבל זווית ראייה מתקבלת על הדעת איתם...
אגב, הכל תלוי בהרגשה האישית שלך..
אני לא מסוגל לספוג את הריצודים של הפלזמה. זה מכאיב לי לעיניים אחרי מספר דקות.
לעומת זאת, במשך 5 שנים היה לי מסך IPS ישן של IBM, עם זמן תגובה של 50מ"ס, ושיחקתי בו ללא שום בעייה Unreal Tournament 2004...
עוד משהו, אפילו התרגלתי למריחות, וזה הוסיף איזה מימד "מגניב" כזה למשחק, וכאשר החלפתי למסך 2007WFP של דל, עם 8מ"ס, התגעגעתי למריחות הנ"ל:)