חברים עזרה ודחוף!! יש לי עד יום שישי בצהריים:
החלטתי לקנות פלאזמה\LCD אינץ 42.
השימושים העיקריים הם: PLAYSTATION 3.
מחשב.
ו-HOT.
המליצו לי בחנות על ה- LG 42LB9R .
היא נראית טוב וגם בחנות התצוגה ממש יפה ומלאת צבע , אבל אני אף פעם לא סומך על תצוגה של חנות.
המחיר הוא די אטרקטיבי: 9000 שקל כולל התקנה משלוח וסטנד שולחני\תליה.
השאלה היא , האם מדובר במסך טוב? הוא טוב לפלייסשן 3 וגם למחשב? ואיך רואים איתו כשצופים בהוט?
הוא HD מלא? או רק חלקי? המוכר בחנות אמר לי שהוא 1080P וזה למעשה HD מלא ולא HD READY, זה נכון?
חברה שלי לא מבינה במחשבים וגם לא ממש בפלייסטיישן , מה שמעניין אותה זה ה-VOD והיא מחוברת לסדרות ששם , ולכן חשוב לי שגם היא תהנה מאיכות מסויימת ובטח שלא תיפול מהטלווזיה הרגילה שיש לי היום 32 אינץ (לא שטוח ולא מקרן , רגילה).
אולי מישהו יכל לתת לי דעה ממשהו שהוא שמע או מכיר על המסך הזה?
ואם למישהו יש המלצה טובה אחרת בטווח הזה של המחירים?
אשמח לתגובות וזה ממש דחוף.
השימושים העיקריים הם: PLAYSTATION 3.
מחשב.
ו-HOT.
המליצו לי בחנות על ה- LG 42LB9R .
היא נראית טוב וגם בחנות התצוגה ממש יפה ומלאת צבע , אבל אני אף פעם לא סומך על תצוגה של חנות.
המחיר הוא די אטרקטיבי: 9000 שקל כולל התקנה משלוח וסטנד שולחני\תליה.
השאלה היא , האם מדובר במסך טוב? הוא טוב לפלייסשן 3 וגם למחשב? ואיך רואים איתו כשצופים בהוט?
הוא HD מלא? או רק חלקי? המוכר בחנות אמר לי שהוא 1080P וזה למעשה HD מלא ולא HD READY, זה נכון?
חברה שלי לא מבינה במחשבים וגם לא ממש בפלייסטיישן , מה שמעניין אותה זה ה-VOD והיא מחוברת לסדרות ששם , ולכן חשוב לי שגם היא תהנה מאיכות מסויימת ובטח שלא תיפול מהטלווזיה הרגילה שיש לי היום 32 אינץ (לא שטוח ולא מקרן , רגילה).
אולי מישהו יכל לתת לי דעה ממשהו שהוא שמע או מכיר על המסך הזה?
ואם למישהו יש המלצה טובה אחרת בטווח הזה של המחירים?
אשמח לתגובות וזה ממש דחוף.
ועוד משהו:
באפ כתוב שהפלזמה הזאת היא FULL HD!
היתכן?
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592788
יש איזה דעה עליה?
באפ כתוב שהפלזמה הזאת היא FULL HD!
היתכן?
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592788
יש איזה דעה עליה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
החלטתי לקנות פלאזמה\LCD אינץ
יש לי את LB9R 42 ואני מאד מרוצה ,הצבעים שלה יפים ויש לה הרבה פונקציות לכיוון.
היא לא FHD היא רק HD READ, אם תחליט לקנות אותה תבדוק טוב שאין זליגת אור.
סה"כ אחלה טלויזיה גם למישחקים.
היא לא FHD היא רק HD READ, אם תחליט לקנות אותה תבדוק טוב שאין זליגת אור.
סה"כ אחלה טלויזיה גם למישחקים.
תודה על התשובות.
תאמת אתמול בלילה חרשתי על הפורום וחזרתי עם כמה שאליתות.
נבהלתי קצת לאור העובדה שלפי מה שקראתי מסך בגודל 42 אינץ שהוא LCD לא מתאים לשידורי טלווזיה בכלל.
ושהשידור יהיה פחות טוב מהטלווזיה הרגילה אשר ברשותי.
אם זה המצב ועדיין יש בכוונתי לצפות בתכנים של HOT האם אני לא ממש יסבול? יש טעם בכלל לקנות מסך LCD שרואים בו יותר גרוע מטלווזיה רגילה ?
אם זה המצב אולי יש פלזמות טובות מאוד שיתאימו גם לשידורי HD וגם לשידורי HOT ברמה טובה שלא עולות יותר מ-10K?
ועוד משהו , גם הבנתי שאם אני כבר משקיע ב-LCD אולי כבר עדיף לנצל את היכולת של ה-FULL HD שאין בפלאזמות.
נראה לי קצת פחות כדאי לקנות מסך LCD שהוא לא FULL HD כמו פלאזמה אבל לראות HOT באיכות פחות טובה מהפלזמה.
אני צודק? או שאני טועה?
ויש המלצות אולי למסך טוב שיכל לנצל גם פלייסשטיין גם HD וגם לראות בו טוב בטלווזיה?
תאמת אתמול בלילה חרשתי על הפורום וחזרתי עם כמה שאליתות.
נבהלתי קצת לאור העובדה שלפי מה שקראתי מסך בגודל 42 אינץ שהוא LCD לא מתאים לשידורי טלווזיה בכלל.
ושהשידור יהיה פחות טוב מהטלווזיה הרגילה אשר ברשותי.
אם זה המצב ועדיין יש בכוונתי לצפות בתכנים של HOT האם אני לא ממש יסבול? יש טעם בכלל לקנות מסך LCD שרואים בו יותר גרוע מטלווזיה רגילה ?
אם זה המצב אולי יש פלזמות טובות מאוד שיתאימו גם לשידורי HD וגם לשידורי HOT ברמה טובה שלא עולות יותר מ-10K?
ועוד משהו , גם הבנתי שאם אני כבר משקיע ב-LCD אולי כבר עדיף לנצל את היכולת של ה-FULL HD שאין בפלאזמות.
נראה לי קצת פחות כדאי לקנות מסך LCD שהוא לא FULL HD כמו פלאזמה אבל לראות HOT באיכות פחות טובה מהפלזמה.
אני צודק? או שאני טועה?
ויש המלצות אולי למסך טוב שיכל לנצל גם פלייסשטיין גם HD וגם לראות בו טוב בטלווזיה?