שאלה לגבי ראוטר!
יש לי אינטרנט 7 מגה והבנתי שיכול להיות שהראוטר שלי מאיט לי את האינטרנט אז רציתי לדעת איך אפשר לברר את זה ואם מישהו מכיר את הראוטר שיש לי (אדימקס) ויודע אם הוא תומך ב7 מגה שיגיד לי, הראוטר של זה אדימקס המוכר שרואים הכי הרבה שיש אותו בקישור הזה:
http://www.netcheif.com/Reviews/6104WG/6104wg.htm
רק ששלי לא אלחוטי אז אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מצויין.
http://www.netcheif.com/Reviews/6104WG/6104wg.htm
רק ששלי לא אלחוטי אז אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מצויין.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
למה שלא תוריד קובץ מהאתר של הספק שלך ותבדוק את מהירות ההורדה ?
בגדול, ראוטר G אמור לתת לך 54Mb/s שזה פי 8 יותר מרוחב הפס שספק האנינטרנט נותן לך כך שתיאורטית הראוטר הוא לא מגבלה.
נכון, קיפוג שגוי של הראוטר יכול להאט את המהירות אבל יהיה קשה לענות לשאלתך בלי מדידה בסיסית שעשית.
ליאור
בגדול, ראוטר G אמור לתת לך 54Mb/s שזה פי 8 יותר מרוחב הפס שספק האנינטרנט נותן לך כך שתיאורטית הראוטר הוא לא מגבלה.
נכון, קיפוג שגוי של הראוטר יכול להאט את המהירות אבל יהיה קשה לענות לשאלתך בלי מדידה בסיסית שעשית.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
מישהו יכול לעזור לי?
אתמול חטפתי את הקריזה שלי ופירמטתי את המחשב חשבתי אולי זה בעיה שלו אבל עכשיו אני רואה שהתופעה עדיין נמצאת וגם האינטרנט עצמו פועל ממש לאט ולפעמים לא רוצה להציג דפי אינטרנט כמו וואלה או וינט שאלו אתרים מוכרים שחייבים לפעול, לפעמים הוא מסכים להציג לפעמים לא ובקיצור אני לא יודע מה לעשות, דרך אגב התקנתי את האקספולרר 7 כדי לנסות אולי לפתור את הבעיה ועדיין לא עזר.
אתמול חטפתי את הקריזה שלי ופירמטתי את המחשב חשבתי אולי זה בעיה שלו אבל עכשיו אני רואה שהתופעה עדיין נמצאת וגם האינטרנט עצמו פועל ממש לאט ולפעמים לא רוצה להציג דפי אינטרנט כמו וואלה או וינט שאלו אתרים מוכרים שחייבים לפעול, לפעמים הוא מסכים להציג לפעמים לא ובקיצור אני לא יודע מה לעשות, דרך אגב התקנתי את האקספולרר 7 כדי לנסות אולי לפתור את הבעיה ועדיין לא עזר.
מישהו יכול לעזור לי?
חיברתי את המחשב ישירות למודם והכל פועל כמו שצריך ניסיתי לשנות את ההגדרות של הראוטר לא הלך התקנתי פירמטתי מחדש את המחשב לא עזר ואני יודע שזאת בעיה אישהו בראוטר מישהו יכול לעזור לי בהגדרות?
אני מחובר לכבלים בלי חייגן הבנתי שזה PPTP אבל מה הלאה?
דרך אגב עכשיו שאחרי שפירמטתי אני צריך סיסמא ושם משתמש כדי להיכנס לראוטר מישהו יודע מה הסיסמא והשם משתמש?
בדרך כלל זה משהו קבוע אם לא משנים את זה אז מה הקבוע?
חיברתי את המחשב ישירות למודם והכל פועל כמו שצריך ניסיתי לשנות את ההגדרות של הראוטר לא הלך התקנתי פירמטתי מחדש את המחשב לא עזר ואני יודע שזאת בעיה אישהו בראוטר מישהו יכול לעזור לי בהגדרות?
אני מחובר לכבלים בלי חייגן הבנתי שזה PPTP אבל מה הלאה?
דרך אגב עכשיו שאחרי שפירמטתי אני צריך סיסמא ושם משתמש כדי להיכנס לראוטר מישהו יודע מה הסיסמא והשם משתמש?
בדרך כלל זה משהו קבוע אם לא משנים את זה אז מה הקבוע?