הגעתי להחלטה - מערכת האודיו שאני ארכוש בימים הקרובים
רמקולים JBL BALBOA (סט 5 רמקולים)
רסיבר דנון 1905 מספר שאלות :
1). עד כמה חשוב לצרף למערכת סאב של JBL מהסידרה הנ"ל (תוספת של בסביבות ה-1300 ש"ח).
2). מה לגבי כבלים - להסתפק בפשוטים ? לקנות מסויימים ? האם יש הבדל רציני ?
3). עד כמה אפשרות המיקוח שלי מול החברות שמוכרות את הסטים האלה כדוגמאת: טרקלין חשמל, שקם אלקטריק וכו' ? בכמה אחוזים ניתן להוריד אותם? (קיבלתי הצעה ל-5 רמקולים והרסיבר ב-4750 ש"ח).
תודה מראש,
עומרי[/img]
רסיבר דנון 1905 מספר שאלות :
1). עד כמה חשוב לצרף למערכת סאב של JBL מהסידרה הנ"ל (תוספת של בסביבות ה-1300 ש"ח).
2). מה לגבי כבלים - להסתפק בפשוטים ? לקנות מסויימים ? האם יש הבדל רציני ?
3). עד כמה אפשרות המיקוח שלי מול החברות שמוכרות את הסטים האלה כדוגמאת: טרקלין חשמל, שקם אלקטריק וכו' ? בכמה אחוזים ניתן להוריד אותם? (קיבלתי הצעה ל-5 רמקולים והרסיבר ב-4750 ש"ח).
תודה מראש,
עומרי[/img]
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
חשוב מאוד לצרף סאב ואל תהיה כמו שאני הייתי בהתחלה איזה שנתיים בלי סאב והייתי אומר, אה....בשביל מה סאב מי צריך .אבל איך שקניתי וראיתי סרט אם הסאב .....אך איזה סתום הייתי .ולדבר השני, כבלים אחד יגיד לך פשוטים ואחד יגיד לך יותר יקרים , אין הוכחה מדויקת אם מה שומעים יותר טוב . ההצעה שנתנו לך על המגבר והרמקולים נראית לי טובה מאוד , תבדוק אם זה לא יד שנייה.
ברור לי רק אני רוצה לדעת אם זה מקובל התחום הזה ועד כמה ניתן להוריד בחנויות חשמל שמוכרות הכל ולא מתמחות בקולנוע ביתי את המחיר. כמה ניתן לקבל אחוזי הנחה? 10%-20% ?
ודרך אגב יש לך תגובה על הנתונים של המערכת הזאת, שווה את ההשקעה ?
תודה,
עומרי
ודרך אגב יש לך תגובה על הנתונים של המערכת הזאת, שווה את ההשקעה ?
תודה,
עומרי
אחראי תחום הסלולאר והגאדגטים באתר YNET
החדר יכול להיות קצת קטן עבור הקדמיים. גובהם כ-89 ס"מ.zeevlevi כתב:גודל החדר הינו 3X4.
ומאיזה בחינה לא היית קופץ על העיסקה ? המוצרים לא איכותיים ?...
הנני מניח כי איכותם לא רעה (DENON בד"כ לא מאכזבים, JBL האמת קצת מאכזבים בשנים האחרונות אך את הדגם הנ"ל לא שמעתי). לא הייתי קופץ על העסקה מהסיבה שניתן לרכשה כחדשה כמעט באותו המחיר ואין צורך להתפשר על תצוגה.
המלצתי היא ללכת לחנות שמתמחה באודיו ולא מוכרת עוד שלל מוצרי חשמל על מנת לקבל הצעה טובה יותר.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אתה קונה, שב בחנות כמו שעשיתי אם דוד שלי לפני שבועיים תגיד למוכר קדימה חביבי המגברים הם אחד ליד השני תפעיל אותם אם אותו רמקול שאתה רוצה ומה שנשמע לך הכי טוב ב.ש.ב.י.ל.ך לך עליו .ועכשיו אני יגיד לך מה עם ימהה .אז תגיד לי עד שנסגרתי על פיוניר אתה בא לי אם ימהה? אני לא יהיה הוגן לך ולחלק מחברינו באתר.
אני מציע לך לגשת לאחת החנויות המקצועיות אך שעדין מוכרות במחירים סבירים, התצוגה שתקבל במקום מאיש מקצוע והזמן שהוא משקיע בך שווה כסף. לאחר שתחליט אילו רכיבים מתאימים לך במסגרת התקציב תבקש ממנו הצעת מחיר. המוכר מודע לעבודה שהמחיר משחק פה תפקיד מרכזי והוא ינסה לתת לך את המחיר הטוב ביותר שהוא יכול כדי שתקנה אצלו. לאחר שתחליט מה אתה רוצה, סבב טלפונים לכל חנות אחרת שנראת לך כדי לבצע סקר שוק. אני מנסיוני אם החנות הראשונה שבה השקיעו בי זמן ונתנו לי יעוץ מציעים מחיר סביר (לא בהכרח הכי זול!!) שם אני אקנה. זוהי דעתי בתור צרכן ואני חושב שכך אתה גם לא מבזבזב את זמנו של המוכר כאשר אתה ניגש להתרשם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רמקולים הם עיניין של טעם אישי, אין הרבה משמעות להמלצה שלנו. אתה תיאלץ לחיות איתם.
לגובה אל שהרמקול אין הרבה משמעות, מה שהתכוונו להגיד לך זה שהרמקול עלול להיות קצת גדול על החדר.
גדול הכוונה היא שהוא יידחוך יותר מידי אויר, מה שייגרום לסאונד להיות בומי ולא נעים מעל עוצמה יחסית נמוכה.
תוודא שהחנות נותנת לך אפשרות להחזיר/להחליף במידה וזה לא מתאים לך בחדר.
לגובה אל שהרמקול אין הרבה משמעות, מה שהתכוונו להגיד לך זה שהרמקול עלול להיות קצת גדול על החדר.
גדול הכוונה היא שהוא יידחוך יותר מידי אויר, מה שייגרום לסאונד להיות בומי ולא נעים מעל עוצמה יחסית נמוכה.
תוודא שהחנות נותנת לך אפשרות להחזיר/להחליף במידה וזה לא מתאים לך בחדר.
ממליץ על טרקלין חשמל לב המפרץ-חיפה.(אודי). 3 חדרי האזנה. מגוון רחב למדי עם אפשרות להאזין לכל רמקול עם כל מגבר. אפשר לקבל מחיר טוב. קניתי סט (5) של JBL סדרה E
(80, 25,20) עם סאב של סרווין וגה V10. התלבטתי בין דנון להרמן, לקחתי הרמן 235.
המחיר היה נמוך ב 10-15% מהמחיר הכי נמוך באינטרנט (עם אחריות יבואן), כמובן בעסקה גדולה.
(80, 25,20) עם סאב של סרווין וגה V10. התלבטתי בין דנון להרמן, לקחתי הרמן 235.
המחיר היה נמוך ב 10-15% מהמחיר הכי נמוך באינטרנט (עם אחריות יבואן), כמובן בעסקה גדולה.