מגבר אוזניות או רסיבר או או כרטיס קול או הכל יחד
יש לי אוזניות ULTRASONE HFI-650
הם מחוברות למחשב עם כרטיס קול מובנה של אינטל
יש לי ממיר 3100S של יס שמחובר לכרטיס מסך עם VIVO וכבל RCA שמתחבר לLINE IN בכרטיס קול.
רוב הזמן אני מקשיב לממיר לפעמיים קצת ACDC אני לא חובב מוזיקה מושבע, אבל אני אוהב איכות
אז יש כמה אפשרויות:
1.רסביר (סטריאו או סראונד) לחבר עליו את הממיר עם כבל COAX או אופטי ועם כבל רגיל מי המחשב
2.מגבר אוזניות אין לי ממש מושג איך לחבר אותן בשביל לנצל אותם אז אני ישמח להסבר
3.ראיתי שיש כרטיסי קול מקצועיים עם כניסות יצאיות COAX אני לא יוצר מוזיקה אבל אם זה ישפר לי את איכות השמע אני הייתי הולך על זה
יש תקציב של עד 2000 שקל אני ישמח למוצרים ספציפים תודה לעוזרים
הם מחוברות למחשב עם כרטיס קול מובנה של אינטל
יש לי ממיר 3100S של יס שמחובר לכרטיס מסך עם VIVO וכבל RCA שמתחבר לLINE IN בכרטיס קול.
רוב הזמן אני מקשיב לממיר לפעמיים קצת ACDC אני לא חובב מוזיקה מושבע, אבל אני אוהב איכות
אז יש כמה אפשרויות:
1.רסביר (סטריאו או סראונד) לחבר עליו את הממיר עם כבל COAX או אופטי ועם כבל רגיל מי המחשב
2.מגבר אוזניות אין לי ממש מושג איך לחבר אותן בשביל לנצל אותם אז אני ישמח להסבר
3.ראיתי שיש כרטיסי קול מקצועיים עם כניסות יצאיות COAX אני לא יוצר מוזיקה אבל אם זה ישפר לי את איכות השמע אני הייתי הולך על זה
יש תקציב של עד 2000 שקל אני ישמח למוצרים ספציפים תודה לעוזרים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. רסיבר ב-2000 ש"ח בשביל לשמוע באוזניות, נראה לי OVERKILL, אלא אם תחבר בהמשך גם רמקולים ועל הדרך תשתמש ביציאת האוזניות שלו.
2. מגבר אוזניות הוא כמו כל מגבר סטריאו משולב, יש לו כניסות RCA לימין ושמאל ויציאת אוזניות (במקום יציאות לרמקולים). כל מה שאתה צריך לחבר זה מיציאת הכרטיס קול או הממיר (יציאות אנלוגיות) לכניסה בעזרת כבל מתאים וזהו.
3. כרטיס כזה יכול להיות שייתן לך איכות טובה יותר ממה שהכרטיס הנוכחי נותן. לא יעזור הרבה בנושא הממיר ואם האוזניות שלך קשות לדחיפה, אז מגבר עדיין תצטרך.
2. מגבר אוזניות הוא כמו כל מגבר סטריאו משולב, יש לו כניסות RCA לימין ושמאל ויציאת אוזניות (במקום יציאות לרמקולים). כל מה שאתה צריך לחבר זה מיציאת הכרטיס קול או הממיר (יציאות אנלוגיות) לכניסה בעזרת כבל מתאים וזהו.
3. כרטיס כזה יכול להיות שייתן לך איכות טובה יותר ממה שהכרטיס הנוכחי נותן. לא יעזור הרבה בנושא הממיר ואם האוזניות שלך קשות לדחיפה, אז מגבר עדיין תצטרך.
אוקיי איזה מגבר אוזניות יותר יתאים לי אקווה או וינסנט
כרגע אני משתמש באוזניות האלו http://www.headphones.co.il/store/main/ ... d_prod=138
ואני חושב לקנות את Beyerdynamic DT-990 Pro
כרגע אני משתמש באוזניות האלו http://www.headphones.co.il/store/main/ ... d_prod=138
ואני חושב לקנות את Beyerdynamic DT-990 Pro
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: