חיבור נכון של R81 של סמסונג 32" בכדי לקבל תמונה טובה בכ
-
dr_lin_berto
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי לכולם,
הצילו !!!!
שמעו, על פי כל ההמלצות הטלויזיה אמורה להיות פצצה, אבל כנראה רק
בשידורי HD או FHD.
אני פשוט לא מצליח לראות טוב כבלים דרך הממיר של HOT, קראתי קצת, יש כל כך הרבה חיבורים כולל טראנסקודר שממיר מSCART ל קומפוננט שעולה איזה 450 שקל, אבל לא בא לי להתנסות בסכום כזה.
האם מישהו יכול להמליץ לי על החיבור הטוב ביותר של הטלויזיה הזו לממיר של HOT, לא דוקסי.
תודה מראש,
אפל
הצילו !!!!
שמעו, על פי כל ההמלצות הטלויזיה אמורה להיות פצצה, אבל כנראה רק
בשידורי HD או FHD.
אני פשוט לא מצליח לראות טוב כבלים דרך הממיר של HOT, קראתי קצת, יש כל כך הרבה חיבורים כולל טראנסקודר שממיר מSCART ל קומפוננט שעולה איזה 450 שקל, אבל לא בא לי להתנסות בסכום כזה.
האם מישהו יכול להמליץ לי על החיבור הטוב ביותר של הטלויזיה הזו לממיר של HOT, לא דוקסי.
תודה מראש,
אפל
אותו בעייה קיימת גם אצלי
שלום ,
גם אני "מבואס" מאיכות התמונה של " LCD R81 32 של סמסונג כתבתי שרשור לגבי זה בפורום זה אמרו לי לקנות כבל SCART ל-S-VIDEO קניתי כבל איכותי ב-200 ש"ח חיברתי אותו ממיר של yes דגם S3100 אבל התמונה לה השתפרה בכלל לדעתי זה מקסימום תמונה שאפשר לראות בכלל בLCD בשידורי TV רגילים
אין מה לעשות צריך לחכות בסבלנות לשידורי HD מלאים
בברכה
ירו מסוסני
גם אני "מבואס" מאיכות התמונה של " LCD R81 32 של סמסונג כתבתי שרשור לגבי זה בפורום זה אמרו לי לקנות כבל SCART ל-S-VIDEO קניתי כבל איכותי ב-200 ש"ח חיברתי אותו ממיר של yes דגם S3100 אבל התמונה לה השתפרה בכלל לדעתי זה מקסימום תמונה שאפשר לראות בכלל בLCD בשידורי TV רגילים
אין מה לעשות צריך לחכות בסבלנות לשידורי HD מלאים
בברכה
ירו מסוסני