מחפש DVD, צריך עזרה!
אני מחפש DVD בערך ב500 ש"ח שיקרא הכל ולא יעשה לי בעיות, משהו שאם אני יכניס אליו סרט והוא לא יפעל אני ידע שזה הבעיה של הסרט או הדיסק ולא הDVD בקיצור, אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה טוב, תודה מראש.
נ.ב לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו בכללי.
נ.ב לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו בכללי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה רוצה לחסוך קצת ולקחת מוצר מדבקה אבל טוב - אפקס 811
אם אתה רוצה dvd איכותי מבית טוב [למרות שאני התאכזבתי ממנו] - פיוניר 300
אם אתה רוצה/יכול להשקיע עוד 150 לdvd איכותי עם hdmi ו usb - פיוניר 400
אם אתה רוצה dvd איכותי מבית טוב [למרות שאני התאכזבתי ממנו] - פיוניר 300
אם אתה רוצה/יכול להשקיע עוד 150 לdvd איכותי עם hdmi ו usb - פיוניר 400
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
אוקיי תודה קראתי עליו קצת ביקורות גם מזאפ והבנתי שהוא לא קורא איזשהו פורמט ושהוא לא HD עד הסוף מה הכוונה?
ודרך אגב איך אני יודע אם סרט הוא באמת באיכות HD וגם איך אני מציג אותו על הDVD באיכות HD?
( יש לי LCD SHARP HD READY ואני מתכוון לקנות את הDVD הזה שהבנתי שהוא תומך HD אבל היה כתוב שם משהו שלא עד הסוף, זתומרת יש לו בעיה קטנה עם הצגת HD בצורה מסויימת לא הבנתי בדיוק מה התכוונו שם בביקורות בזאפ).
ודרך אגב איך אני יודע אם סרט הוא באמת באיכות HD וגם איך אני מציג אותו על הDVD באיכות HD?
( יש לי LCD SHARP HD READY ואני מתכוון לקנות את הDVD הזה שהבנתי שהוא תומך HD אבל היה כתוב שם משהו שלא עד הסוף, זתומרת יש לו בעיה קטנה עם הצגת HD בצורה מסויימת לא הבנתי בדיוק מה התכוונו שם בביקורות בזאפ).
uknowmy כתב:אוקיי תודה קראתי עליו קצת ביקורות גם מזאפ והבנתי שהוא לא קורא איזשהו פורמט ושהוא לא HD עד הסוף מה הכוונה?
( יש לי LCD SHARP HD READY ואני מתכוון לקנות את הDVD הזה שהבנתי שהוא תומך HD אבל היה כתוב שם משהו שלא עד הסוף, זתומרת יש לו בעיה קטנה עם הצגת HD בצורה מסויימת לא הבנתי בדיוק מה התכוונו שם בביקורות בזאפ)....
ברור שהוא לא hd עד הסוף...אף dvd לא קורא hd [פעם שלישית שאני אומר את זה היום! פשוט מוזר]
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
התוספות העיקריות ב DV-400 לעומת DV-300 הינן יציאת HDMI וכניסת USB.
uknowmy,
אם תחפש, תמצא שרשור שלי שבו הצגתי (צילמתי) כי אפילו בפלזמה איכותית (37PV45)
יציאת ה-HDMI של DV-400 המבצע גם upscale אליה עד 1080p,
מפיקה חדות צבע טובה יותר מחיבור RGB !
ההבדלים דקים, אבל קיימים.
במסכים עם upscaler חלש (לפנסוניק, אם לשפוט מאיכות שידורי ה-TV יש מוצלחים) ההבדלים יהיו אולי אפילו גדולים יותר.
אבי.
אם תחפש, תמצא שרשור שלי שבו הצגתי (צילמתי) כי אפילו בפלזמה איכותית (37PV45)
יציאת ה-HDMI של DV-400 המבצע גם upscale אליה עד 1080p,
מפיקה חדות צבע טובה יותר מחיבור RGB !
ההבדלים דקים, אבל קיימים.
במסכים עם upscaler חלש (לפנסוניק, אם לשפוט מאיכות שידורי ה-TV יש מוצלחים) ההבדלים יהיו אולי אפילו גדולים יותר.
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon