עזרה במציאת אזניות כפתור לנגן
שלום,
אני מחפש את מבחר האזניות הטובות ביותר לנגן iaudio שאינן מסוג אטמים...(in ear)
אזניות קטנות מהסוג היושב בתוך האוזן (כפתור) אך לא בתעלת האוזן.
חשוב מאוד שיתנו את הצלילים הנאמנים ביותר למקור.
שומע את כל סוגי המוזיקה- מג'אז,בלוז וקלאסי ועד לרוק ואלקטרוני.
באיכות, הפרדת צלילים, ונאמנות לא יהיו פשרות !
יש כזה ?
any one?
,
תודה,
אני מחפש את מבחר האזניות הטובות ביותר לנגן iaudio שאינן מסוג אטמים...(in ear)
אזניות קטנות מהסוג היושב בתוך האוזן (כפתור) אך לא בתעלת האוזן.
חשוב מאוד שיתנו את הצלילים הנאמנים ביותר למקור.
שומע את כל סוגי המוזיקה- מג'אז,בלוז וקלאסי ועד לרוק ואלקטרוני.
באיכות, הפרדת צלילים, ונאמנות לא יהיו פשרות !
יש כזה ?
any one?
,
תודה,
איו לי ניסיון אישי, אבל אומרים שהאוזניות הסיניות Yuin PK-2, אותן אפשר להזמין כאן:
http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=3
הן בין הטובות ביותר שישנן מן הסוג שאתה מחפש.
ישנו דגם טוב עוד יותר, שמקבל שבחים בלי סוף, PK-1, אך ההתנגדות שלו גבוהה יותר. אם המגבר הפנימי של הנגן שלך חזק, יתכן שהוא יספיק, אבל למגברים הפנימיים של מרבית הנגנים הניידים, האוזניות האלה קצת כבדות.
http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=3
הן בין הטובות ביותר שישנן מן הסוג שאתה מחפש.
ישנו דגם טוב עוד יותר, שמקבל שבחים בלי סוף, PK-1, אך ההתנגדות שלו גבוהה יותר. אם המגבר הפנימי של הנגן שלך חזק, יתכן שהוא יספיק, אבל למגברים הפנימיים של מרבית הנגנים הניידים, האוזניות האלה קצת כבדות.
בהתחשב בסטנדרטים שאתה מציב, אני לא חושב שאוזניות כפתור ו-"הטובות ביותר" הולכים ביחד. אפילו רק מהסיבה שהיות והן לא אטומות כשתהיה בחוץ/באוטובוס/ברכבת וכו.. אתה תשמע את כל הרעשים מבחוץ וזה יהרוס לך חלק גדול מחוית ההאזנה.
מצד שני, בסביבות לא רועשות, יש יתרון עצום לאוזניות קטנות ופתוחות, שלא כולאות בתוך האוזניים את הרעש שאתה, המאזין, יוצר בתוך ראשך, ושאינן מסורבלות כמו אוזניות גדולות. העובדה שלא מייצרים הרבה אוזניות כפתור משובחות היא עובדה, אבל היא עובדה מצערת וחסרת הצדקה. בהרבה מקרים, מבנה כזה של אוזניות יכול להיות אידיאלי.MegaHerz כתב:בהתחשב בסטנדרטים שאתה מציב, אני לא חושב שאוזניות כפתור ו-"הטובות ביותר" הולכים ביחד. אפילו רק מהסיבה שהיות והן לא אטומות כשתהיה בחוץ/באוטובוס/ברכבת וכו.. אתה תשמע את כל הרעשים מבחוץ וזה יהרוס לך חלק גדול מחוית ההאזנה....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מהסוג של המקשיבים למוזיקה ולא השומעים מוזיקה!
כשאני רוצה להקשיב בצורה הטובה ביותר ...אני פשוט יושב בסלון ומקשיב למערכת !
לנגן אני מקשיב כמעט ובעיקר מאוחר בלילה (ממש ממש לפני השינה) ואז שקט מאוד בבית. (ובמידה ולא, הייתי מאוד מעוניין ורוצה לדעת...)
לא נוסע באוטובוסים ולא ברכבות ואם כבר יצאתי עם האוזניות\נגן מהבית אזי המוזיקה היא לרקע\אוירה כשהקשר עם הסביבה חשוב ביותר (ילדים,רכיבה על אופניים...).
ניסיתי את ה-4 SHURE ,הפרדת הצלילים בהחלט טובה אך מחיר הניתוק הסביבתי, היכולת לשמוע את המוח שלי עצמי עובד, ותחושת ההמצאות במטווח... לא לטעמי לאורך זמן (שלא לדבר על המחיר $$$).
אני לא אתייאש מקווה שגם אתם לא, תודה רבה על נכונותכם תעדכנו אם אפשר בהמשך ובינתיים אני אמשיך לנסות להניח ידי על ההמלצה היחידה מסין...
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
מחזק את ההמלצה על Yuin PK-2 ,שמעתי רק דברים טובים עליהן.
אהה ויש גם את MylarOne שדובר עליהן רבות.
אהה ויש גם את MylarOne שדובר עליהן רבות.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
אם התנאים שלך , הם אכן האזנה לילית במוסיקה , אז אני הייתי ממליץ על ה :
Audio-Technica מדגם ATH-EC7 או ה 700 (לפי מיטב הבנתי דגם חדש יותר , אבל בפועל אותו דריבר).
קיבלתי את האוזניות הללו מחבר שחזר מיפן לפני כ חודש ומאז חיי השתנו !
נהנה לשמוע ולעבור שוב ושוב על ספריית השירים שבנגן הנייד שלי.
אבל כמו שצינו כאן לגבי אוזניות "כפתור" , האוזניות הללו אינן מתאימות להסתובב איתן בחוץ או להאזנה באוטובוס או בוודאי במטוס.
אין הפרדת רעשים חיצונית וההנאה שלא לדבר על האיכות יורדת פלאים בסביבה רועשת.
http://www.audio-technica.co.jp/atj/sc/ ... index.html
שווה בדיקה,דרור
Audio-Technica מדגם ATH-EC7 או ה 700 (לפי מיטב הבנתי דגם חדש יותר , אבל בפועל אותו דריבר).
קיבלתי את האוזניות הללו מחבר שחזר מיפן לפני כ חודש ומאז חיי השתנו !
נהנה לשמוע ולעבור שוב ושוב על ספריית השירים שבנגן הנייד שלי.
אבל כמו שצינו כאן לגבי אוזניות "כפתור" , האוזניות הללו אינן מתאימות להסתובב איתן בחוץ או להאזנה באוטובוס או בוודאי במטוס.
אין הפרדת רעשים חיצונית וההנאה שלא לדבר על האיכות יורדת פלאים בסביבה רועשת.
http://www.audio-technica.co.jp/atj/sc/ ... index.html
שווה בדיקה,דרור