איך מצרפים כתוביות לDVD שבמקור בלי כתוביות
-
צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
יש לי סרטים ב DVD ואני רוצה להוסיף להם תרגום.
מדובר בסרטים מקוריים שהם ללא תרגום,האם יש אפשרות לעשות להם RIP להוסיף תרגום בדרך כלשהי ולצרוב שום לפורמט DVD?
אותה שאלה לגבי קבצים שאני מוריד (כדוגמא DVD5 ו DVD9) שרובם ככולם(:@) בלי תרגום עברי,איך גם להם אני מוסיף תרגום?
תודה
מדובר בסרטים מקוריים שהם ללא תרגום,האם יש אפשרות לעשות להם RIP להוסיף תרגום בדרך כלשהי ולצרוב שום לפורמט DVD?
אותה שאלה לגבי קבצים שאני מוריד (כדוגמא DVD5 ו DVD9) שרובם ככולם(:@) בלי תרגום עברי,איך גם להם אני מוסיף תרגום?
תודה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתה רוצה את זה מקודד או רק לנגן במחשב?
אם זה רק לצפייה מהמחשב יש נגנים כמו KMPLAYER או BSPLAYER שניתן להוסיף להם קובץ תרגום חיצוני.
אם אתה רוצה לקודד אז תבדוק במדריכים של VIDEOHELP.COM ריאתי שם מדריך כזה...
אם זה רק לצפייה מהמחשב יש נגנים כמו KMPLAYER או BSPLAYER שניתן להוסיף להם קובץ תרגום חיצוני.
אם אתה רוצה לקודד אז תבדוק במדריכים של VIDEOHELP.COM ריאתי שם מדריך כזה...
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
נסה להריץ חיפוש באתרי תרגומים כמו torec , בפורום ישנו הסבר לא רע...אני משתמש בתוכנות PGCDEMUX לעשות מוקס בהתחלה, אחר כך לסנכרן התרגום ב- SUBTITLE CREATOR, אחר כך לעשות מוקס בחזרה ולהוסיף את התרגום עם - MUXMAN.. תשיג את התוכנות החינמיות הנ"ל וקרא את ההסבר הקצרצר שלי:
העיקרון הוא עשיית MUX לקובץ ISO, המוקס בעצם יפרק את הקבצים שיש בקובץ - VOB = וידיאו , SUP = תרגום ועוד IFO שאחראי על התכונות של ה MENU ושל הסרט ועוד קובץ טקסט שאחראי על ה-CHAPTERS.התוכנה תוציא הכל ואת הסרט תאחד לקובץ שנקרא M2V2.. הפעולה לא פוגעת באיכות הקובץ כלל. בקיצור אחרכך מסנכרנים את התרגום ואז עם ה MUXMAN עושים את אותה פעולה לכיוון ההפוך, לקיחת כל הקבצים מחדש והפיכתם לVOB IFO SUP וכו'..לאחר מכן יש לעשות פעולה עם VOBLANKER שתדאג להחזרת ה-MENU אחרכך נשאר רק לצרוב את הסרט עם NERO על VIDEO _ TS , הMENU נמצא והכל נמצא, איכות הסרט לא נגועה והדבר היחידה שהשתנה הוא ההגדרות של הסרט, הוספת התרגום וחיבור הכל ביחד. הסבר קצת קצרצר ולא מובן אך תתקדם לאט לאט ואם ישנם בעיות לאחר הקריאה של VIDEOHELP אנסה לעזור.
העיקרון הוא עשיית MUX לקובץ ISO, המוקס בעצם יפרק את הקבצים שיש בקובץ - VOB = וידיאו , SUP = תרגום ועוד IFO שאחראי על התכונות של ה MENU ושל הסרט ועוד קובץ טקסט שאחראי על ה-CHAPTERS.התוכנה תוציא הכל ואת הסרט תאחד לקובץ שנקרא M2V2.. הפעולה לא פוגעת באיכות הקובץ כלל. בקיצור אחרכך מסנכרנים את התרגום ואז עם ה MUXMAN עושים את אותה פעולה לכיוון ההפוך, לקיחת כל הקבצים מחדש והפיכתם לVOB IFO SUP וכו'..לאחר מכן יש לעשות פעולה עם VOBLANKER שתדאג להחזרת ה-MENU אחרכך נשאר רק לצרוב את הסרט עם NERO על VIDEO _ TS , הMENU נמצא והכל נמצא, איכות הסרט לא נגועה והדבר היחידה שהשתנה הוא ההגדרות של הסרט, הוספת התרגום וחיבור הכל ביחד. הסבר קצת קצרצר ולא מובן אך תתקדם לאט לאט ואם ישנם בעיות לאחר הקריאה של VIDEOHELP אנסה לעזור.
מדריך מצוין בעברית:
http://www.planetnana.co.il/madrihh/dvdr-m1.htm
יש לוודא לפני התחלת התהליך שהתרגום מסונכרן לסרט.
ניתן לפתוח את הסרט עם MPC ולהוסיף את התרגום וככה לבדוק אם הוא מסונכרן או לא.
אם התרגום לא מסונכרן, אפשר לסנכרן אותו בקלות יחסית עם Subtitle Workshop.
http://www.planetnana.co.il/madrihh/dvdr-m1.htm
יש לוודא לפני התחלת התהליך שהתרגום מסונכרן לסרט.
ניתן לפתוח את הסרט עם MPC ולהוסיף את התרגום וככה לבדוק אם הוא מסונכרן או לא.
אם התרגום לא מסונכרן, אפשר לסנכרן אותו בקלות יחסית עם Subtitle Workshop.
נערך לאחרונה על ידי or_y ב 21/12/2007 15:18, נערך פעם 1 בסך הכל.