שאלה / בעיה עם תנועת וידאו על המסך מחשב
בעיקרון סרטים אני רואה על המחשב כאשר אופן הצפיה הוא בעזרת windvd platinum 7, על מסך LG F900P שעובד על רזולוציה 1280X960 בריענון של 85HZ עם כרטיס מסך gf4 mx440.
עכשיו יש לי דיוידי של להקת דפש מוד, שבו יש בו סירטון קצר עם "תרגום רץ" במקום קריינות ברקע, ואותו תרגום, שרץ יחסית מהר נראה על מסך טלוויזיה (ישנה) מצויין וקריא, אבל על המחשב הנ"ל זה נראה ממש לא קריא. שיחקתי קצת עם ההגדרות בתוכנה כאשר במקרה ראיתי שאפשר לבחור באופציה המוכרת של progressive scan וזה אכן שיפר את העניין, אבל זה עדיין לא מושלם, והתרגום נראה כאילו יש אחריו "רוח רפאים".
האם ישנם פתרונות לעניין ?
תודה
עכשיו יש לי דיוידי של להקת דפש מוד, שבו יש בו סירטון קצר עם "תרגום רץ" במקום קריינות ברקע, ואותו תרגום, שרץ יחסית מהר נראה על מסך טלוויזיה (ישנה) מצויין וקריא, אבל על המחשב הנ"ל זה נראה ממש לא קריא. שיחקתי קצת עם ההגדרות בתוכנה כאשר במקרה ראיתי שאפשר לבחור באופציה המוכרת של progressive scan וזה אכן שיפר את העניין, אבל זה עדיין לא מושלם, והתרגום נראה כאילו יש אחריו "רוח רפאים".
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נכון, חוץ מהעובדה שהמסך שלי הוא לא LCD, אלא CRT, ככה שהמריחות ממש לא הגיונית.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בעיית DEINTERLACING ידועה עם TICKER LINE...HazooM כתב:בעיקרון סרטים אני רואה על המחשב כאשר אופן הצפיה הוא בעזרת windvd platinum 7, על מסך LG F900P שעובד על רזולוציה 1280X960 בריענון של 85HZ עם כרטיס מסך gf4 mx440.
תודה...
אין הרבה מה לעשות חוץ מלחפש תוכנה או כרטיס אחר שהיצרן השקיע קצת יותר ב-DEINTERLACING.
דודי.