אוי, הם כל כך טיפשים .. ( RIAA )
אולי במקום RIAA
צריך לקרא להם חיחה ..... HIHA (חי...חי...חי..
)
צריך לקרא להם חיחה ..... HIHA (חי...חי...חי..
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
הם לא נורמאליים לחלוטין . אני כבר הבעתי את דעתי כמה פעמים שאם הם מאשימים במכירת זכויות יוצרים , המשמעות היא שמותר לי לעשות עם היצירה מה שאני רוצה , ואם הפורמאט עובר מתקליט לCD , הם צריכים לתת לי אפשרות לשדרג , במחיר שעולה להם להדפיס את זה בתוספת של דמי טיפול . כי אם לא הם מוכרים לי דיסק שעליו מוקלטת מוסיקה /תקליט שעליו מוקלטת מוסיקה
היום הם הוכיחו שאם לעו"ד יהיה שכל אפשר להוריד את כול התביעות שלהם , כי אתה לא יכול למכור זכות שימוש כשאתה מוכר דיסק פיסי
אני מקווה שלמישהו יפול האסימון ויגיע לבית המשפט העליון עם הטיעון הזה
היום הם הוכיחו שאם לעו"ד יהיה שכל אפשר להוריד את כול התביעות שלהם , כי אתה לא יכול למכור זכות שימוש כשאתה מוכר דיסק פיסי
אני מקווה שלמישהו יפול האסימון ויגיע לבית המשפט העליון עם הטיעון הזה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה רק מדגיש עד כמה אנכרוניסטית החברה הזו.
אני מקווה שיזרקו בעקבות זאת את התביעה מכל המדרגות.
זה רק עניין של זמן עד שיקום איזה סנטור וירים הצעת חוק שתפטור אותנו מהצרה הזו על ידי הרחבת החוק של FAIR USE.
אני מקווה שיזרקו בעקבות זאת את התביעה מכל המדרגות.
זה רק עניין של זמן עד שיקום איזה סנטור וירים הצעת חוק שתפטור אותנו מהצרה הזו על ידי הרחבת החוק של FAIR USE.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מה שיכתיב בסוף את הדרך זו נוחות השימוש.
אני בטוח שיש המון שופטים, סנטורים ועורכי דין שמורידים שירים בתוכנות שיתוף קבצים וגם עושים ריפ לCD. כי זה נוח!
אני בטוח שיש המון שופטים, סנטורים ועורכי דין שמורידים שירים בתוכנות שיתוף קבצים וגם עושים ריפ לCD. כי זה נוח!
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לדעתי הפתרון הוא שיתוף פעולה בין ספקיות אינטרנט לחברות המוסיקה והסרטים.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ענבר ?
איפה היית ?
השרשור בן יותר מחודש ..
איפה היית ?
השרשור בן יותר מחודש ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי