עזרה בבקשה על: HD LCD TV ללא שיטת שידור PAL
שלום
--יש לי HD LCD TV ללא שיטת שידור PAL ,הרזולוציה של הטלוויזיה 1080P ,חשוב לי לקבל אתהאיכות המקסימלית שהטלוויזיה מוציאה, שמעתי על מספר פתרונות לנושא ורציתי חוות דעת מקצועית,:
1) שימוש בממיר של YES או HOT עם יציאת RGB ייתן פתרון מלא.
2) שימוש ב-HD DVD מקליט התומך ב-1080P
3)שימוש ב-SCALER או ממירים NTSC/PAL
--שאלה נוספת :
הטלוויזיה היא 110V 60HZ איזה סוג שנאי מומלץ,שנאי איכותי עם הגנות כמו פיוזים וכו'.
תודה אייל
--יש לי HD LCD TV ללא שיטת שידור PAL ,הרזולוציה של הטלוויזיה 1080P ,חשוב לי לקבל אתהאיכות המקסימלית שהטלוויזיה מוציאה, שמעתי על מספר פתרונות לנושא ורציתי חוות דעת מקצועית,:
1) שימוש בממיר של YES או HOT עם יציאת RGB ייתן פתרון מלא.
2) שימוש ב-HD DVD מקליט התומך ב-1080P
3)שימוש ב-SCALER או ממירים NTSC/PAL
--שאלה נוספת :
הטלוויזיה היא 110V 60HZ איזה סוג שנאי מומלץ,שנאי איכותי עם הגנות כמו פיוזים וכו'.
תודה אייל
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא הבנתי מה הקשר לPAL. PAL הוא תקן אירופאי שבו הרזולוציה היא 576i והקצב פריימים לשנייה הוא 25. אולי אתה מתכוון שהטלוויזיה לא תומכת ב50HERTZ ואז זאת באמת בעייה כי גם YES וHOT ישדרו ככה ב1080i50
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78888
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
האם ניסית לחבר אותו לממיר יס או הוט?
אני מניח שתופתע לגלות שכמעט כל מסך דק שרוכשים היום בעולם יעבוד עם ממיר ישראלי של יס או הוט...
1. אני מניח שאתה מדבר על ממיר עם יציאת קומפוננט, רק שהממיר הראשון שכולל אופציה זו הוא ממיר HD החדש של יס (שיכול גם לעניין אותך לאור המסך שהוא FULL HD). אם אתה מתכוון לממיר יס רגיל, אתה צריך להשתמש ב-TRANSCODER בשביל לקבל יציאת קומפוננט תקינה.
3. לגבי 3 - זה סיפור לא זול, אלא אם כן תצליח למצוא מכשיר ביד שניה. יש כאלה ממירים, כולל כאלה מוצלחים מאוד למטרה זו (בעיקר סדרת VP20/30/50 של חברת ABT).
לגבי שנאים, בחנויות חשמל רציניות אפשר לרכוש שנאים גדולים עם הספקים רציניים. לי יש מגהץ רציני 110V והוא עובר דרך שנאי שלדעתי מגיע למשהו כמו 2000W....
אני מניח שתופתע לגלות שכמעט כל מסך דק שרוכשים היום בעולם יעבוד עם ממיר ישראלי של יס או הוט...
1. אני מניח שאתה מדבר על ממיר עם יציאת קומפוננט, רק שהממיר הראשון שכולל אופציה זו הוא ממיר HD החדש של יס (שיכול גם לעניין אותך לאור המסך שהוא FULL HD). אם אתה מתכוון לממיר יס רגיל, אתה צריך להשתמש ב-TRANSCODER בשביל לקבל יציאת קומפוננט תקינה.
3. לגבי 3 - זה סיפור לא זול, אלא אם כן תצליח למצוא מכשיר ביד שניה. יש כאלה ממירים, כולל כאלה מוצלחים מאוד למטרה זו (בעיקר סדרת VP20/30/50 של חברת ABT).
לגבי שנאים, בחנויות חשמל רציניות אפשר לרכוש שנאים גדולים עם הספקים רציניים. לי יש מגהץ רציני 110V והוא עובר דרך שנאי שלדעתי מגיע למשהו כמו 2000W....
שלום ותודה על התגובה
בדקתי עם יס, ולממיר HD שלהם יש יציאות רבות שאחת מהן RGB וגם קומפוננט
האם הבעיה תפטר?
בנוסף בדקתי במפרט הטלוויזיה ויש לה TUNER DVB-T מה זה אומר?
דיברתי גם חברת קרמר והם מציעים VP 418 ב- 2500 שח,מה ההבדל בינו ל-VP20 או 50?
אייל
בדקתי עם יס, ולממיר HD שלהם יש יציאות רבות שאחת מהן RGB וגם קומפוננט
האם הבעיה תפטר?
בנוסף בדקתי במפרט הטלוויזיה ויש לה TUNER DVB-T מה זה אומר?
דיברתי גם חברת קרמר והם מציעים VP 418 ב- 2500 שח,מה ההבדל בינו ל-VP20 או 50?
אייל
שום דבר לא בטוח.
גם אם המכשיר שלך יכול לקבל RGB SCART זה לא אומר שהוא לא מוגבל לNTSC. שווה בדיקה.
גם אם יש לך חיבור COMPONENT במסך, אתה צריך לבדוק אם הוא יכול לקבל דרכו 576i/p50 או שהוא מוגבל ל480.
אלא אם המסך שלl תומך בתקן הארופאי, אתה צריך המרה כפולה - רזולוציה ותדר. אם אתה מייעד את המסך לחיבור HD, רק התדר הוא הבעיה.
גם אם המכשיר שלך יכול לקבל RGB SCART זה לא אומר שהוא לא מוגבל לNTSC. שווה בדיקה.
גם אם יש לך חיבור COMPONENT במסך, אתה צריך לבדוק אם הוא יכול לקבל דרכו 576i/p50 או שהוא מוגבל ל480.
אלא אם המסך שלl תומך בתקן הארופאי, אתה צריך המרה כפולה - רזולוציה ותדר. אם אתה מייעד את המסך לחיבור HD, רק התדר הוא הבעיה.
נערך לאחרונה על ידי eldad_z ב 14/12/2007 9:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

היי
יש לי שאלה נוספת לגבי HDTV 110V 60HZ
רשום ב-SPEC שהיא תומכת ב-720P האם תהייה לי בעיה לקלוט דרך הממיר HD של YES ?
אם כן ,האם אפשר להשתמש ב-HD DVD כ-ממיר לדוגמא: "OPPO DV-981HD " ,כלומר לחבר את הממיר ל-DVD ומה-DVD לLCD
תודה אייל
יש לי שאלה נוספת לגבי HDTV 110V 60HZ
רשום ב-SPEC שהיא תומכת ב-720P האם תהייה לי בעיה לקלוט דרך הממיר HD של YES ?
אם כן ,האם אפשר להשתמש ב-HD DVD כ-ממיר לדוגמא: "OPPO DV-981HD " ,כלומר לחבר את הממיר ל-DVD ומה-DVD לLCD
תודה אייל
- oferlaor
- מנהל

קשה לדעת.
התקן הוא 720P50 (כלומר ב-50HZ), שזה טיפה שונה מהתקן האמריקאי.
מסכים מהשנה-שנתיים האחרונות כבר תואמים לזה. מסכים ישנים עושים בעיות.
התקן הוא 720P50 (כלומר ב-50HZ), שזה טיפה שונה מהתקן האמריקאי.
מסכים מהשנה-שנתיים האחרונות כבר תואמים לזה. מסכים ישנים עושים בעיות.
- oferlaor
- מנהל

אתה מכיר כזה שגם תומך ב-50HZ?
יש מעבדי תמונה שבטוח יפתרו לך את הבעיה, רק שהמחיר שלהם יקר מדי בשביל להיות רלוונטי למסכים זולים מ-3000 דולר.
יש מעבדי תמונה שבטוח יפתרו לך את הבעיה, רק שהמחיר שלהם יקר מדי בשביל להיות רלוונטי למסכים זולים מ-3000 דולר.