קודם כל הפורום פה באמת ברמה גובה ומעניין מאוד כל הנושאים פה, כל הכבוד!
אני החלטתי קצת להכנס לכל הנושא של הק"ב, והחלטתי שהגיע הזמן לסדר ק"ב בסלון בבית שלי.
עברתי פה על הפורומים והמלצות שלכם והכל ואני צריך ת'עזרה שלכם.
אוקיי, טלויזיה וDVD יש לי ואני לא צריך לקנות (טלויזיה 42 רגילה מסך שטוח וDVD APEX 815)
הבנתי מה שחסר לי זה רסיבר וסט רמקולים 5.1.
עכשיו אני יהיה אתכם גלוי אני לא מתכוון לקנות רסיבר ב2000 ועוד סט ב3 וחצי, ממש לא.
אבל בכל זאת אני רוצה שתגידו לי פחות או יותר מה כדאי לי לעשות.
אני יכול להביא איזה רסיבר פשוט יד שניה ב1000...
אני יכול לחבר לו רמקול 1 ענקי שיש לי בחדר משהו ישן אבל חזק...
יש לי עוד 2 רמקולים ממערכת ישנה (סטריאו) בחדר גם חזקים...
מה היחס בין ההספקים של הרמקולים שצריך להיות במערכת 5.1?
בקיצור הבנתם את הראש שלי, אני רוצה מערכת בלי לשלם הרבה, מה אני עושה? מה הכי כדאי?
אני יודע שחלק מהאנשים פה חושבים שאי אפשר לעשות דבר כזה וזה יהיה פגום מהיסוד אבל חבר'ה אני סטודנט ווואלה אין לי הרבה כסף בצד צ'טער.
שלום לכולם אני חדש פה, ויש לי כמה שאלות.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אל תהיה לחוץ, זו יופי של התחלה. הרמקולים הענקיים שלך בטח מאוד נצילים לכן לא תהיה לך בעיה של הגברה. הרמקולים הקטנים בטח נצילים פחות אבל עדיין די נצילים כי מן הסתם לא מדובר ברמקולים יקרים מאוד. תוכל לשחק עם ההבדל ים בנצילות ב-SETUP הראשוני שתעשה למגבר.
הייתי ממליץ לך לקנות מגבר יד שניה במעט יותר. 1500 כבר יתן לך יופי של אופציות. הבעיה היחידה שיש לך היא רמקול סנטר. בגלל שהקדמיים שלך גדולים מאוד אתה תצטרך סנטר עם צליל גדול שלא יבלע לך את הסאונד. אני ממליץ ללכת על יד שניה ואפשר להתחיל גם בלי סנטר ולקנות שיהיה לך יותר כסף.
הייתי ממליץ לך לקנות מגבר יד שניה במעט יותר. 1500 כבר יתן לך יופי של אופציות. הבעיה היחידה שיש לך היא רמקול סנטר. בגלל שהקדמיים שלך גדולים מאוד אתה תצטרך סנטר עם צליל גדול שלא יבלע לך את הסאונד. אני ממליץ ללכת על יד שניה ואפשר להתחיל גם בלי סנטר ולקנות שיהיה לך יותר כסף.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"