קונה מסך LCD 26-27' צריך המלצות?
שלום,
בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD בגודל 26-27(מרחק הצפייה הוא משהו בסביבות 2-2.5 מטר) עד 3500 (אם דרושה מתיחת תקציב קטנה תגידו לי אם לא אז לא משנה)בסביבות,ואני לא יודע מה לבחור,חשוב לי איכות התמונה במיוחד,הסאונד,המחשב יתחבר אל המסך כדי לראות סרטים(כמובן שגם סרטי HD),ואני מזה לא מבין בחיבורים,באיכות תמונה,בסאונד וכו',כיוון שאתם התנסתם עם הרבה טלוויזיות בשוק אתם תוכלו להגיד לי את ההצעה המשתלמת ביותר! כאשר העדיפות הראשונה היא איכות התמונה ואז כל הדברים האחרים שזה סאונד וחיבורים שונים(למחשב,למערכת קולנוע ביתית למשל,וכל מה שצריך למשתמש הביתי)...דרך אגב שכחתי לציין שעשיתי חפירות באינטרנט לגבי גודל הטלוויזיה הזה,אני התבלבלתי ברמות כי כל חברה מציעה,פיצ'רים איכותיים משלה לשיפור התמונה למשל או בסאונד וכו',גם בעיניין המחירים אני התבלבתי(מצאתי אחת ב2000 שקל!),קיצורר בלבלות רציניות
מקווה שתמצאו לי איזה משהו
תודה
בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD בגודל 26-27(מרחק הצפייה הוא משהו בסביבות 2-2.5 מטר) עד 3500 (אם דרושה מתיחת תקציב קטנה תגידו לי אם לא אז לא משנה)בסביבות,ואני לא יודע מה לבחור,חשוב לי איכות התמונה במיוחד,הסאונד,המחשב יתחבר אל המסך כדי לראות סרטים(כמובן שגם סרטי HD),ואני מזה לא מבין בחיבורים,באיכות תמונה,בסאונד וכו',כיוון שאתם התנסתם עם הרבה טלוויזיות בשוק אתם תוכלו להגיד לי את ההצעה המשתלמת ביותר! כאשר העדיפות הראשונה היא איכות התמונה ואז כל הדברים האחרים שזה סאונד וחיבורים שונים(למחשב,למערכת קולנוע ביתית למשל,וכל מה שצריך למשתמש הביתי)...דרך אגב שכחתי לציין שעשיתי חפירות באינטרנט לגבי גודל הטלוויזיה הזה,אני התבלבלתי ברמות כי כל חברה מציעה,פיצ'רים איכותיים משלה לשיפור התמונה למשל או בסאונד וכו',גם בעיניין המחירים אני התבלבתי(מצאתי אחת ב2000 שקל!),קיצורר בלבלות רציניות
מקווה שתמצאו לי איזה משהו
תודה
במרחק הזה אתה לא תראה כלום....תגדיל ל4000 וקח 32. אם אתה מתעקש שהגודל הזה מספיק לך,אז האופציה כהי טובה לדעתי ההוא המסך מחשב 24 אינץ' של דל.zionn כתב:שלום,
בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD בגודל 26-27(מרחק הצפייה הוא משהו בסביבות 2-2.5 מטר)...
full hd. נחשב למסך מחשב הכי טוב בישראל.
אתם צודקים
32' הכי מתאימה בשבילי,אבל כיוון שאני לא מבין בדגמים,וגם כשהרצתי חיפוש לא ממש הבנתי עקב הכמות העצומה של הדגמים שכל אחד ממליץ,רציתי שתמליצו על טלוויזיה בגודל שציינתי שתהיה לה שילוב הכי טוב של יחס ניגודיות גבוהה שיראה תמונה אמיתית ומוחשית! זמן תגובה מהיר בלי מריחות גם הדברים המהירים יראו יפהה,שיהיו את החיבורים הסטנדרטים כדי שאני אוכל לחבר למחשב ואמצעי אודיו אחרים באיכות המקסימלית,שיהיו כמה שיותר פיצ'רים להעשרת התמונה,איכות סאונד טובה!-שורה תחתונה מכל מה שאמרתי איכות תמונה,סאונד ובלי מריחות!
התקציב שאני אוכל לעמוד בו זה עד 4500-5000 שהמטרה היא כמה שיותר זול,אם יש פחות מטווח המחירים הזה מה טוב,פשוט הכמות העצומה של הדגמים והפיצ'רים שכל חברה מציעה מבלבלת בטירוףף
מקווה שתעזרו לי,אני מודה לכם
תודה
התקציב שאני אוכל לעמוד בו זה עד 4500-5000 שהמטרה היא כמה שיותר זול,אם יש פחות מטווח המחירים הזה מה טוב,פשוט הכמות העצומה של הדגמים והפיצ'רים שכל חברה מציעה מבלבלת בטירוףף
מקווה שתעזרו לי,אני מודה לכם
תודה
או עלה התקציב ואפשר לקבל המלצות.
אז ככה..ממליץ לך להתסכל על כמה דגמים:
ססמסונג r81 -יהיה נהדר בhd אבל נחשב גרועה בשידורים רגילים
היטאצ'י ld9000
שארפ wd1 - טובה במיוחד בשידורים רגילים
בכולם יש nr אגב,לחיבור למחשב
אז ככה..ממליץ לך להתסכל על כמה דגמים:
ססמסונג r81 -יהיה נהדר בhd אבל נחשב גרועה בשידורים רגילים
היטאצ'י ld9000
שארפ wd1 - טובה במיוחד בשידורים רגילים
בכולם יש nr אגב,לחיבור למחשב
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
אוקיי תודה
ובכדי לצמצם כמה שיותר את האפשרויות השימושים שלי יהיו ראיית טלוויזיה(שיראו עדין טוב,אני עדיין לא מצפה למצויין עקב שיטת השידור כיום) ,משחקים וסרטים מהמחשב בעיקר.
אני אחבר אל הטלוויזיה את הממיר שלי ומהחשב שלי ואולי גם רמקולים בעתיד שאקנה
אני מאמין שתצליחו לצמצם,ואולי יצוצו עוד כמה דברים שלא אמרת...
תודה
ובכדי לצמצם כמה שיותר את האפשרויות השימושים שלי יהיו ראיית טלוויזיה(שיראו עדין טוב,אני עדיין לא מצפה למצויין עקב שיטת השידור כיום) ,משחקים וסרטים מהמחשב בעיקר.
אני אחבר אל הטלוויזיה את הממיר שלי ומהחשב שלי ואולי גם רמקולים בעתיד שאקנה
אני מאמין שתצליחו לצמצם,ואולי יצוצו עוד כמה דברים שלא אמרת...
תודה
הסתכלתי על שלושת הדגמים ויש כמה דברים שמפריעים לי(אולי אני לא מבין ואתם תתקנו אותי,כי אני קראתי קצת באתר)
סמוסונג-לפי מה שקראתי נראת לי הטלוויזיה הכי טובה על הנייר-מה החסרונות שלה ומה היתרונות שלה?
שרפ-גם טובה אבל הבהירות לא נמוכה לשאר הטלוויזות מה יתרנות והחסרנות שלה שוב?
היטאצ'י-יחס הניגודיות שלה לא קטן יחסית לשאר הטלוויזיות?היא לעומת הסמסונג בפרמטר הזה נחותה בהרבה,זה לא אמור לפגוע באיכות התמונה? שוב מה היתרונות והחסרונות שלה שוב?
רציתי שתעשו לי השוואה בין שלושתם ואני כבר אחליט מה הכי טוב בשביליי
תודה רבה רבה
סמוסונג-לפי מה שקראתי נראת לי הטלוויזיה הכי טובה על הנייר-מה החסרונות שלה ומה היתרונות שלה?
שרפ-גם טובה אבל הבהירות לא נמוכה לשאר הטלוויזות מה יתרנות והחסרנות שלה שוב?
היטאצ'י-יחס הניגודיות שלה לא קטן יחסית לשאר הטלוויזיות?היא לעומת הסמסונג בפרמטר הזה נחותה בהרבה,זה לא אמור לפגוע באיכות התמונה? שוב מה היתרונות והחסרונות שלה שוב?
רציתי שתעשו לי השוואה בין שלושתם ואני כבר אחליט מה הכי טוב בשביליי
תודה רבה רבה
סבבה במילא אין לי מה לעשות היום....
סמסונג:
יתרונות -עיצוב יפה,יחס ניגודיות ד י נ א מ י ת יחסית גבוהה,הlcd הכי טוב בתקציבים כאלה לps3 ,hd . יש nr בחיבור hdmi [יתרון חשוב מאוד,אין את זה בהרבה טלוויזיות]נחשבת טובה מאוד לחמשב.
חסרונות- למרות היתרונות,הlcd הזאת נחשבת לגרועה במיוחד בyes וhot ,ולכן לא מומלצת למישהו שרוצה לראות בה טלוויזיה..
שארפ:
יתרונות - נחשבת לlcd בין הטובות לשידורי טלוויזיה עם לא הטובה ביותר,nr דרך vga .
חסרונות - לא כל כך שמעתי חסרונות [או יתרונות] כל דגם זה,אבל שמעתי כמה סיפורים על האחריות של ראלקו ,במיוחד עם יש לך פיקסלים שרופים.
היטאצ'י:
יתרונות - nr דרך vga ,טובה לשידורי טלוויזיה,בקשר לניגודיות..הניגודיות ה ד י נ א מ י ת שלה היא 10000 [יותר גבוהה מהסמסונג] ולא 800.
חסרונות - עיצוב, רק hdmi אחד [יש 2 אצל האחרות]
סמסונג:
יתרונות -עיצוב יפה,יחס ניגודיות ד י נ א מ י ת יחסית גבוהה,הlcd הכי טוב בתקציבים כאלה לps3 ,hd . יש nr בחיבור hdmi [יתרון חשוב מאוד,אין את זה בהרבה טלוויזיות]נחשבת טובה מאוד לחמשב.
חסרונות- למרות היתרונות,הlcd הזאת נחשבת לגרועה במיוחד בyes וhot ,ולכן לא מומלצת למישהו שרוצה לראות בה טלוויזיה..
שארפ:
יתרונות - נחשבת לlcd בין הטובות לשידורי טלוויזיה עם לא הטובה ביותר,nr דרך vga .
חסרונות - לא כל כך שמעתי חסרונות [או יתרונות] כל דגם זה,אבל שמעתי כמה סיפורים על האחריות של ראלקו ,במיוחד עם יש לך פיקסלים שרופים.
היטאצ'י:
יתרונות - nr דרך vga ,טובה לשידורי טלוויזיה,בקשר לניגודיות..הניגודיות ה ד י נ א מ י ת שלה היא 10000 [יותר גבוהה מהסמסונג] ולא 800.
חסרונות - עיצוב, רק hdmi אחד [יש 2 אצל האחרות]
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
זאת הטלוויזיה שהתכוונת נכון?
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=OLL32A01A
זה אפילו דגם יותר חדש
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=OLL32A01A
זה אפילו דגם יותר חדש