מערכת ק"ב חדשה בסלון - תמונות!!
בשבועות האחרונים עסקתי ברכש של מערכת ק"ב חדשה - אנו משפחה עם מתבגרים ונכנסנו רק ל- Entry level. המערכת כוללת טלויזיה טושיבה 42c3000 + ממיר 3100 של yes , די.וי.די. פיוניר 400, רסיבר אונקיו 304, ורמקולים סטלייטים 4000 של בוסטון. עלות כלל האביזרים הנ"ל כולל כבלים הגיעה ל- 11.5k . בנוסף השקענו כספים נוספים בעבודות גבס תואמות לקליטת המסך.
תודתנו נתונה לחברי הפורומים שמהם למדנו רבות. תרומתנו - בתמונות המצורפות. תהנו.
תודתנו נתונה לחברי הפורומים שמהם למדנו רבות. תרומתנו - בתמונות המצורפות. תהנו.
דבר ראשון תתחדש...דבר שני אתה ממש מפחיד אותי אתה יודע?!zbang כתב:בשבועות האחרונים עסקתי ברכש של מערכת ק"ב חדשה - אנו משפחה עם מתבגרים ונכנסנו רק ל- Entry level. המערכת כוללת טלויזיה טושיבה 42c3000 + ממיר 3100 של yes , די.וי.די. פיוניר 400, רסיבר אונקיו 304, ורמקולים סטלייטים 4000 של בוסטון. עלות כלל האביזרים הנ"ל כולל כבלים הגיעה ל- 11.5k . בנוסף השקענו כספים נוספים בעבודות גבס תואמות לקליטת המסך.
תודתנו נתונה לחברי הפורומים שמהם למדנו רבות. תרומתנו - בתמונות המצורפות. תהנו....
יש לי אותו dvd כמו שלך,אותם רמקולים כמו שלך [הם אחלה רמקולים לא?],ממיר כמעט כמו שלך [יס מקס אבל זה אותו איכות תמונה] ו...אני הולך לקנות אותה טלווזיה כמו שלך! c3000!
נו?אז איך החוויה? אתה חייב לשתף אותי...איך רואים סרטי hd ? סרטים מyes ? סרטים מהdvd ? מקוריים ? divx ? ואיך שומעים את כל אלו?
אגב,רסיבר כמו שלך אין לי,יש לי דנון 1306....
אכן נחמד על התאימות.
אנחנו מאוד מרוצים ונהנים. סרטי HD כמובן שאיננו יכולים בשלב זה לראות. אנו צופים בטלויזיה ממרחק 3.5 - 4 מטר. איכות התמונה מהדי.וי.די. פשוט מדהימה ( חיבור באמצעות כבל HDMI של לקסוס) - אנחנו משתמשים בעיקר ביציאת ה- USB, מחברים DOK (עם סרטים DIVX ואפילו מוזיקה) וקשה להתנתק. איכות התמונה בשידורי YES למעלה מהציפיות (חיבור סקארט לסקארט - כבל לקסוס, וחיבור אודיו אופטי מהממיר לרסיבר), במיוחד כשאני משווה לאיכות התמונה במסכים בבתי חברים. גם חיבור המחשב הנייד באמצעות VGA נותן תוצאות מצויינות (NR). הרמקולים בסדר גמור ביחס לציפיות המוקדמות, ובסך הכל בבחינת היחס של עלות-תועלת עשינו קנייה מצויינת, שכמובן מתאימה לדרישותינו הצנועות.
אנחנו מאוד מרוצים ונהנים. סרטי HD כמובן שאיננו יכולים בשלב זה לראות. אנו צופים בטלויזיה ממרחק 3.5 - 4 מטר. איכות התמונה מהדי.וי.די. פשוט מדהימה ( חיבור באמצעות כבל HDMI של לקסוס) - אנחנו משתמשים בעיקר ביציאת ה- USB, מחברים DOK (עם סרטים DIVX ואפילו מוזיקה) וקשה להתנתק. איכות התמונה בשידורי YES למעלה מהציפיות (חיבור סקארט לסקארט - כבל לקסוס, וחיבור אודיו אופטי מהממיר לרסיבר), במיוחד כשאני משווה לאיכות התמונה במסכים בבתי חברים. גם חיבור המחשב הנייד באמצעות VGA נותן תוצאות מצויינות (NR). הרמקולים בסדר גמור ביחס לציפיות המוקדמות, ובסך הכל בבחינת היחס של עלות-תועלת עשינו קנייה מצויינת, שכמובן מתאימה לדרישותינו הצנועות.
ניראה מליון דולר .
תתחדש.
עושה חשק לשפץ את הדירה
תתחדש.
עושה חשק לשפץ את הדירה
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
ITS AMAZING
...מצטער שאני נראה כהורס שמחות, אבל אין מצב שתמקם את האחוריים נמוך יותר ותסובב אותם לכיוון המאזין? ....תתפלא בכמה זה יכול לשפר את החוויה.
...מצטער שאני נראה כהורס שמחות, אבל אין מצב שתמקם את האחוריים נמוך יותר ותסובב אותם לכיוון המאזין? ....תתפלא בכמה זה יכול לשפר את החוויה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: