עלות ואיכות כבל hdmi

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1039
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

ישראל, בעקבות הפוסט שלך חזרתי וקראתי את כל השרשור הזה שוב במטרה לבדוק אולי לא דייקתי איפשהו, ולא מצאתי שום מקום בו אני סותר את מה שאמרת כאן.

כשכתבתי שאין הבדל בין כבל ב-6$ לכבל ב-55$ התייחסתי באופן מאוד ספציפי למפרט מאוד ספציפי - כבל HDMI באורך מטר וחצי.
בהחלט יש סוגים מסויימים של כבלים שאין שום הבדל פונקציונלי בין דגם זול לדגם יקר (וכבל HDMI כמו במקרה שלנו הוא דוגמא מצויינת לכך) ולכן גם אין שום הצדקה לשלם מחיר פי 10 בשביל לקבל בדיוק את אותו הדבר.
...
אני מסכים איתך לחלוטין שבאורכים גבוהים יותר ישנו סיכוי רב יותר למצוא כבלים בעייתיים (ולכן כמו שאתה אומר - חשוב לבדוק מה קונים), אבל לא על זה דובר כאן וכמובן זה לא משהו שנכון אך ורק במקרה של כבלים זולים.
אני משוכנע שתסכים איתי שכבל בעייתי יכול לצוץ גם במוצר הרבה הרבה יותר יקר... ולכן אני מאמין שאותה מידת בטחון שיש לאנשים מסויימים בקניית כבלים כמו של מונסטר למשל היא ברובה אשלייה ולא הוכחה ממשית מבוססת, או כמו אצל אריה: בעיקר כדי שהוא יוכל לישון בשקט. :wink:

מונסטר (והם ממש לא היחידים בתחום שעושים את זה) משקיעים מיליונים ביחסי ציבור ובמידה רבה מנצלים את אותה תחושת בטחון שהם בנו לעצמם כדי לשווק את המוצרים שלהם ובמידה מסויימת גם כדי להצדיק את המחירים המופרזים שבהם הם מוכרים אותם.

אני מקווה שהבהרתי את עמדתי בנושא ומתנצל אם הובנתי לא נכון.

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #22 

היי
אני לא התווכחתי עם האמיתות שכתבת
אני מסכים איתם
כל כוונתי היתה להזהיר את האנשים שברכישה בחו'ל בקטע הזה יש סיכוי לקבל כבל יקר ו"נחשב"במחיר טוב....אולם אם יתקלו בבעיה ,אין להם לאן להחזיר ..
ובעיות יתכנו בכל סוג ובכל אורך
וזאת בלבד הנקודה
כמו כן לרוכש הכבל ובמיוחד באורכים של מעל 5 מטר והעברת סיגנל 1080P
לבקש מהמוכר כחלק מהשרות לבדוק אותו במקום(2 דקות לבדיקה)
או לבדוק אותו בבית לפני העברה בקירות,תעלות,הרים,וגבעות
ב720P כמעט כל הכבלים יהיו תקינים
ב1080P כפי שקורה לאחרונה ..כללי המשחק משתנים קצת
052-4200610

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #23 

ואני אוסיף ואחדד:
אם זה עובד אז זה עובד וזה לא משנה כמה הוא עולה.
יש כבלים מצויינים בדולר וחצי ויש באלפי דולרים.
זה לא עושה את היקר ליותר טוב.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #24 

MartinHSabag כתב:ואני אוסיף ואחדד:
...
(Y) בדיוק כך...
052-4200610

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #25 

il62 כתב:היי
כל כוונתי היתה להזהיר את האנשים שברכישה בחו'ל בקטע הזה יש סיכוי לקבל כבל יקר ו"נחשב"במחיר טוב....אולם אם יתקלו בבעיה ,אין להם לאן להחזיר ..
ובעיות יתכנו בכל סוג ובכל אורך
...
הייתי מסכים אם המשפט הזה במידה וההפרשים במחיר לאותו הכבל היו 20 ,30 אפילו 40 אחוז אבל הם הרבה יותר מזה במאות אחוזים !!!
כך דוגמה:
בפומפה (חנות שבטח לא נחשבת ליקרה) המחיר 770 ש"ח (2 מטר כבל) אני חוזר שוב על המחיר 770 ש"ח :!:
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... Cat2ID=498

ב E-bay אותו דגם רק 1 מטר ולא 2:
http://cgi.ebay.com/Monster-Cable-Ultra ... dZViewItem
$20 שזה בערך 80ש"ח :!: :!:
dragonflyXXL כתב: אני מסכים איתך לחלוטין שבאורכים גבוהים יותר ישנו סיכוי רב יותר למצוא כבלים בעייתיים (ולכן כמו שאתה אומר - חשוב לבדוק מה קונים), אבל לא על זה דובר כאן וכמובן זה לא משהו שנכון אך ורק במקרה של כבלים זולים.
אני משוכנע שתסכים איתי שכבל בעייתי יכול לצוץ גם במוצר הרבה הרבה יותר יקר... ולכן אני מאמין שאותה מידת בטחון שיש לאנשים מסויימים בקניית כבלים כמו של מונסטר למשל היא ברובה אשלייה ולא הוכחה ממשית מבוססת, או כמו אצל אריה: בעיקר כדי שהוא יוכל לישון בשקט.
...
אתה מתייחס רק לבעיות שיכולות להיווצר בכבלים ארוכים ושוכח שגם בכבלים הקצרים בנפחים גדולים של 1080p וצפונה יכולה להיות בעייה בקבלת שידור תקין
ואגב רק לתקן מילה אחת זאת לא בעייה בכבל אלא זאת מגבלה שלו הוא לא אמור לעבוד בקצבים כאלה
MartinHSabag כתב: ואני אוסיף ואחדד:
...
מסכים עם כל מילה,
השאלה איך אני בודק אם עובד בתעבורה של HDMI 1.3 ?
שלא לדבר על הרבה אנשים שלא יכולים לבדוק על מקור של 1080p כי אין להם HTPC,PS3 או משהו דומה !

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

אין צורך לבדוק או לחפש

שליחה #26 

או לקנות כבל שתומך ב-1.3A מהסיבה הפשוטה שאין שום CONTENT זמין שממצא את היכולות שלו וגם לא יהיה בזמן הקרוב, ועד שיהיה כבר בטח יהיה כבל HDMI 1.8...

אפשר לספור את האנשים כאן בעלי מסכים שהם FHD שיכולים באמת לראות 1080P על כף יד אחת (טוב נו, שתיים), כל השאר גם כך עושים SCALE DOWN . די מצחיק לקרוא על חברה שה-HTPC שלהם מקרטע עם מה שיש היום שואלים על 1.3...

לצערי, לא ניתן בארץ להשיג כבל HDMI במחיר שהוא פחות מ-120 עד 150 ש"ח. אז אם אני כבר משלם כזה סכום עבור כבל מסכן, עדיף להזמין באותו המחיר מחו'ל וגם שיהיה BRAND NAME.
דודי.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #27 

או לקנות כבל שתומך ב-1.3A מהסיבה הפשוטה שאין שום CONTENT זמין שממצא את היכולות שלו וגם לא יהיה בזמן הקרוב, ועד שיהיה כבר בטח יהיה כבל HDMI 1.8...
...
לא מדוייק,
כל מי שמעוניין בעתיד לקבל תוכן של 1.3 חייב לרכוש כבל תומך עכשיו או שהוא יהיה חייב להחליף את הכבל בעתיד (הלא כל-כך רחוק).
זה רלוונטי בעיקר לרסיברים שתומכים בזה וכדי לנגן Dolby TrueHD & DTS-HD אתה צריך את הכבל שיתמוך ברוחב הפס
בנוסף היום גם ה PS3 תומך ב HDMI1.3 ולא ירחק היום שמשחקים יעבדו ברוחבי פס של
HDMI 1.3 גם אודיו וגם וידאו (DeepColor)
אפשר לספור את האנשים כאן בעלי מסכים שהם FHD שיכולים באמת לראות 1080P על כף יד אחת (טוב נו, שתיים), כל השאר גם כך עושים SCALE DOWN
...
כך בחשבון שגם אם יש לך מסך HD-Ready אבל אתה משדר תוכן 1080p (דרך HTPC, נגן BlueRay, או קונסולה של PS3 או XBOX360) במידה והכבל שלך לא מסוגל להעביר את התוכן הנ"ל לא תראה שום דבר במסך, כלומר זאת בעייה שרלוונטית גם
למסכי HD-Ready

אני חוזר ואומר שלרוב האנשים כבל HDMI 1.3 באמת לא רלוונטי ולא חשוב אבל כבל שיודע להעביר 1080p בצורה תקינה זה לדעתי היום must כמעט לכולם !!

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

אריה, אני מסכים איתך לחלוטין שיש חשיבות רבה לאיכות הכבל וליכולת שלו לעמוד בקצבים המתאימים למפרטים הגבוהים ביותר.
אני לא מאמין שיש כאן מישהו שלא יסכים לך, ולמרות זאת יש לי בעייה קטנה עם דרך הפעולה שבחרת כדי להתמודד עם העניין...

אני חושב שהדיון כאן הוא בשני מישורים: מה קונים ומה יותר איכותי.

לגבי מה קונים אני חושב שהאלטרנטיבות שלך הן:
- רכישה של המוצר היקר במחיר מלא ממשווק מורשה
- רכישה של אותו מוצר במחיר הרבה יותר נמוך ממשווק "אפור"
- רכישה של מוצר "חשוד" שנראה כמו אותו מוצר ממשווק "אפור"
- רכישה של מוצר מקביל ללא שם במחיר זול יותר מספק מקצועי ומומלץ בתעשייה

קשה לי להבין איך מישהו יבחר כל אפשרות אחרת חוץ מהאחרונה...
אבל אולי זה רק אני.

כשחנות בארץ מוכרת מוצר כזה במחיר כל כך מופרז (כמו בדוגמא שנתת), אני לא משוכנע שהאלטרנטיבה היחידה שיש לך היא ללכת ולחפש מוצר מקביל במקום כמו ebay, אלא אם יותר חשוב לך שם המוצר מהיכולת המעשית שלו לבצע את העבודה שלשמה הוא נדרש.

כשהמחיר הנקוב של מוצר כזה הוא 70$ ואתה מוצא אותו במחיר "מציאה" של 20$ במקום כמו ebay, המסקנה היחידה שאני אישית יכול להגיע אליה כצרכן היא שמנסים למכור לי מוצר מזוייף, פגום או לפחות "חשוד", אחרת אין שום סיבה הגיונית להפרש כזה במחיר. לצערי, יש ותמיד יהיו מספיק רוכשים שמעדיפים להתעלם מהעניין.

לגבי השאלה מה יותר איכותי כלל הברזל שלי הוא שיש מקרים בהם יהיה הבדל משמעותי בין המוצר היקר למוצר הזול ויש מקרים בהם לא יהיה כל הבדל משמעותי. במקרים בהם אין הבדל כמובן שאין שום הצדקה לתשלום עבור מוצר יקר יותר, בעוד שבמקרים בהם יש הבדל אין שום הכרח שהמוצר היקר יותר יהיה גם הטוב יותר.
אין כאן שום סתירה עם העובדה שכל מוצר, זול או יקר, עם שם או בלי שם, יכול להציג בעיות בזמן השימוש ולכן חשוב לבדוק את המוצר הספציפי לפני הרכישה, אחרת הסיכוי שלך לקבל מוצר פגום גבוה יותר.

אריה, דיברת כאן על "מגבלות" מול "בעיות" - מגבלות המוצר נקובות באופן מאוד מפורש ברמת ה-certification שלו. אתה אמנם יכול להטיל ספק ברמת המקצועיות של הגורם שנתן למוצר את אותו certification אבל אני חוזר ואומר שזה בהחלט לא מוגבל למוצרים "ללא שם". מוצרים בעלי שם מקבלים בדיוק את אותו certification וכמובן לא חסרים מקרים בהם משווקים "המציאו" certifications כדי לקדם את המוצרים שלהם. :wink: :wink:

בכל אופן אין לקשור את שני הדברים יחד - מוצר מאושר למפרט מסויים חייב לעמוד בכל הקריטריונים שלו ללא קשר למחיר או לשם היצרן.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #29 

המחיר של המוצר הרשמי הוא 80$ המחיר בחנויות בארה"ב נע בסביבות ה 30$
לדוגמה באמזון (בטח לא חנות קיקיונית) המחיר הוא 33.61$ !!! (אני חוזר בפומפה זה עולה 770 ש"ח פשוט מדהים)
ולכן מחיר של 20$ ב E-Bay הוא סביר מאוד ויש סיכוי טוב מאוד שהמוצר לא פגום או מזויף:
http://www.amazon.com/gp/product/B000I2 ... lectronics
(אגב הקישור למוצר ב E-Bay שהבאתי לא מומלץ על-ידי ולא בדקתי או רכשתי אצלם שום מוצר. זה היה סתאם חיפוש לצורך דוגמה)

כמובן שבקנייה ב E-Bay קיים סיכון אבל כל עוד יודעים לבדוק מי המוכר ומה טיב סחורה והמוצר שלו וכל עוד לא רוכשים משהו בסכומים באמת גבוהים. בשימוש ארוך טווח אתה רק מרוויח (עשיתי עשרות רכישות ב E-Bay בסכומים של עד 100$ בדרך גם החלפתי מוצרים, החזרתי מוצרים פגומים וגם קבלתי החזר כספי כשהיה צריך)
- רכישה של מוצר מקביל ללא שם במחיר זול יותר מספק מקצועי ומומלץ בתעשייה

קשה לי להבין איך מישהו יבחר כל אפשרות אחרת חוץ מהאחרונה...
אבל אולי זה רק אני.
...
זה לא רק אתה כך כולם חושבים !
ההבדל בדעותינו מאוד פשוט והוא נובע מזה שאני לא חושב שהמוצר הוא מוצר מקביל באיכותו

לדוגמה ראה הבדיקה ששלחתי שנעשתה לגבי איכות הכבלים

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

מלבד אותה השוואה סמי-מקצועית (ולדעתי האישית, גם לא כל כך אובייקטיבית) טרם מצאתי שום מקור שמספק השוואה מקצועית אמיתית בין סוגי הכבלים השונים, כך שהקביעה שלך לכך שהמוצרים אינם מקבילים לוקה בחסר, או לפחות נכונה באותה מידה שתהיה קביעה שהם כן מקבילים.
אשמח להתייחס למסקנות המבוססות על בדיקות אחרות כשהן יהיו קיימות בפועל, אבל נכון לכרגע זו השוואה אחת מול עשרות משתמשים ומתקינים שטוענים אחרת.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

תרשה לי להתעקש...

שליחה #31 

osherov כתב:
...
לא מדוייק,
כל מי שמעוניין בעתיד לקבל תוכן של 1.3 חייב לרכוש כבל תומך עכשיו או שהוא יהיה חייב להחליף את הכבל בעתיד (הלא כל-כך רחוק).
העתיד הוא כלכך רחוק, שכדי להנות מוידאו ברמה זו תהיה חייב לשדרג את הטלויזיה\מקרן ואת המחשב שלך, החלפת כבל במקרה הזה תהיה זניחה.

זה רלוונטי בעיקר לרסיברים שתומכים בזה וכדי לנגן Dolby TrueHD & DTS-HD אתה צריך את הכבל שיתמוך ברוחב הפס
הוידאו שזמין היום מגיע מקסימום ל-3GBPS וידאו, כבל 1.2 תומך בעד 36MBPS אודיו, סתם בשביל הספורט תעשה חישוב כמה Dolby TrueHD & DTS-HD תופסים היום ואני בספק אם תגיע לחצי מזה...

בנוסף היום גם ה PS3 תומך ב HDMI1.3 ולא ירחק היום שמשחקים יעבדו ברוחבי פס של
HDMI 1.3 גם אודיו וגם וידאו (DeepColor)
שוב, אתה מתיחס לעתיד כאילו זה מחר... ה-PS3 תומך כי זו הגרסה הכי מתקדמת של התקן לא בגלל שבאמת ישתמשו בזה. וכשיהיה חומר זמין כבר יצא PS5...
אפשר לספור את האנשים כאן בעלי מסכים שהם FHD שיכולים באמת לראות 1080P על כף יד אחת (טוב נו, שתיים), כל השאר גם כך עושים SCALE DOWN
...
קח בחשבון שגם אם יש לך מסך HD-Ready אבל אתה משדר תוכן 1080p (דרך HTPC, נגן BlueRay, או קונסולה של PS3 או XBOX360) במידה והכבל שלך לא מסוגל להעביר את התוכן הנ"ל לא תראה שום דבר במסך, כלומר זאת בעייה שרלוונטית גם
למסכי HD-Ready.

אני חוזר ואומר שלרוב האנשים כבל HDMI 1.3 באמת לא רלוונטי ולא חשוב אבל כבל שיודע להעביר 1080p בצורה תקינה זה לדעתי היום must כמעט לכולם !!
מסכים!
...
דודי.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #32 

אז תרשה לי להתעקש פעמיים :D
העתיד הוא כלכך רחוק, שכדי להנות מוידאו ברמה זו תהיה חייב לשדרג את הטלויזיה\מקרן ואת המחשב שלך, החלפת כבל במקרה הזה תהיה זניחה.
...
יש לי היום היום מסך שתומך ב HDMI1.3 אני הולך בקרוב לרכוש רסיבר שתומך ב HDMI1.3 ולכן מה שחסר לי זה רק תוכן ולכן אני לא צריך לשדרג שום דבר בשביל לנצל יכולת זו ברגע שהיא תגיע
הוידאו שזמין היום מגיע מקסימום ל-3GBPS וידאו, כבל 1.2 תומך בעד 36MBPS אודיו, סתם בשביל הספורט תעשה חישוב כמה Dolby TrueHD & DTS-HD תופסים היום ואני בספק אם תגיע לחצי מזה...
...
אין לי כבר כוח לרשום אז אני פשוט אצטט:

[left]DTS-HD Master Audio requires an HDMI 1.3 or higher connection to a DTS-HD Master Audio decoder. HDMI 1.1 or 1.2 may also be used, but that requires that the audio data be sent to the AV receiver in Linear PCM form instead of raw DTS-HD Master Audio. A possible third option is that the audio is decoded by the player and output via 6-8 analog outputs.[/left]
שוב, אתה מתיחס לעתיד כאילו זה מחר... ה-PS3 תומך כי זו הגרסה הכי מתקדמת של התקן לא בגלל שבאמת ישתמשו בזה. וכשיהיה חומר זמין כבר יצא PS5...
...
אז מה נראה לך שהם הוסיפו את זה סתאם כדי שהקונסולה תעלה עוד 30$ כדי להגיד שזה שם, הרי ברור שהמשחקים יגיעו וזה יקרה בזמן הקרוב והרבה לפני שה PS4 יצא לעולם
(האמן לי שה PS5 כבל לא יצא העולם כולו כבר יעבור ל 1440 XBOX :wink: )

אגב, השאלה היא לא האם או מתי התוכן יגיע אלא האם בכלל תרגיש בהבדל ברגע שתראה ותשמע את התוכן הזה !

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #33 

dragonflyXXL כתב:מלבד אותה השוואה סמי-מקצועית (ולדעתי האישית, גם לא כל כך אובייקטיבית) טרם מצאתי שום מקור שמספק השוואה מקצועית אמיתית בין סוגי הכבלים השונים, כך שהקביעה שלך לכך שהמוצרים אינם מקבילים לוקה בחסר, או לפחות נכונה באותה מידה שתהיה קביעה שהם כן מקבילים.
אשמח להתייחס למסקנות המבוססות על בדיקות אחרות כשהן יהיו קיימות בפועל, אבל נכון לכרגע זו השוואה אחת מול עשרות משתמשים ומתקינים שטוענים אחרת.
...
-אתה אומר חצי מקצועית ואני חושב שנכון לעכשיו זה הכי טוב שאני מכיר (ודי הרבה מקומות מצטטים את התוצאות של ההשוואה שם)
-הנחת העבודה שלי שונה משלך ואומרת שהכבלים שונים עד שיוכח לי אחרת על-ידי מקור מקצועי ואמין. עד עכשיו לא שוכנעתי שכך הדבר

אני מניח שתסכים לפחות למשפט הבא:
"הכבלים היקרים של מונסטר טובים לפחות כמו הכבלים של הזולים של Monoprice"

ההבדל ביננו נובע מזה שאתה מניח שהם טובים בדיוק כמו ואני מניח שהם טובים פחות

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

אז אני אתעקש עוד פעם...

שליחה #34 

osherov כתב:אז תרשה לי להתעקש פעמיים :D
...
יש לי היום היום מסך שתומך ב HDMI1.3 אני הולך בקרוב לרכוש רסיבר שתומך ב HDMI1.3 ולכן מה שחסר לי זה רק תוכן ולכן אני לא צריך לשדרג שום דבר בשביל לנצל יכולת זו ברגע שהיא תגיע
...
אין לי כבר כוח לרשום אז אני פשוט אצטט:

[left]DTS-HD Master Audio requires an HDMI 1.3 or higher connection to a DTS-HD Master Audio decoder. HDMI 1.1 or 1.2 may also be used, but that requires that the audio data be sent to the AV receiver in Linear PCM form instead of raw DTS-HD Master Audio. A possible third option is that the audio is decoded by the player and output via 6-8 analog outputs.[/left]
מהיכן לקוח הציטוט הזה?יש בתוכו סתירה פנימית... כתוב שכדי להעביר DTS-HD דרך כבל HDMI 1.2 צריך להעביר אותו כ-LINEAR PCM, קצת מוזר שהרי DTS הוא דחוס ולכן צורך פחות ביטרייט מאשר PCM שאינו דחוס... וההבדל בין 1.2 ל-1.3 הוא רוחב הפס... אלא אם כן יש שינוי בפרוטוקול ואז הכבל הוא אותו כבל.
...
אז מה נראה לך שהם הוסיפו את זה סתאם כדי שהקונסולה תעלה עוד 30$ כדי להגיד שזה שם, הרי ברור שהמשחקים יגיעו וזה יקרה בזמן הקרוב והרבה לפני שה PS4 יצא לעולם
(האמן לי שה PS5 כבל לא יצא העולם כולו כבר יעבור ל 1440 XBOX :wink: )
בטח... משחקים ב-TRUE COLOR... הרשה לי להיות ספקן...

אגב, השאלה היא לא האם או מתי התוכן יגיע אלא האם בכלל תרגיש בהבדל ברגע שתראה ותשמע את התוכן הזה !
זו באמת שאלה, והשאלה היא אם רובנו איננו מסוגלים כיום להרגיש את הבדל בין FHD ל-HD READY מפאת גודל המסכים, למה צריך להשקיע עוד כסף בשביל TRUE COLOR...
...
דודי.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #35 

מהיכן לקוח הציטוט הזה?
...
הכי פשוט נלך למקור:
http://www.dts.com/media/dts_hd_brochure.pdf

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

טוב...

שליחה #36 

osherov כתב:
מהיכן לקוח הציטוט הזה?
...
הכי פשוט נלך למקור:
http://www.dts.com/media/dts_hd_brochure.pdf
...
אחרי שקראתי את הברושור, נראה שפשוט הכניסו FEATURE נוסף לפרוטוקול שמסוגל להעביר עליו DTS-HD MASTER. לא בגלל רוחב הפס. נראה כאילו כבל שתומך ב-HDMI 1.2 יוכל להעביר עליו גם פרוטוקול 1.3 ומלבד שאין צורך ברוחב הפס הגבוה. כלומר, אפשר יהיה להעביר וידאו ב-3GBPS וגם DTS-HS MASTER שהוא 'FEATURE' חדש שנוסף ב 1.3 . זה נראה לי עניין תוכנתי ומשום כך פתיר.

שוב, אם תאמר לי שבתוך חצי שנה אתה משיג הביתה סרטים TRUE HD שמנצלים את יכולות ה-1.3 אז וואללה, אבל כפי שנראה לי עכשיו (בזמן האחרון אנחנו עושים מספר פרויקטים עם MTV, LIFE TIME, WARNER) ועוד כמה אולפנים, לא הייתי מציע לך לרוץ ולקנות RECIEVER שתומך ב-HDMI 1.3 אפילו ש-PS3 תומך בזה.
דודי.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #37 

שוב, אם תאמר לי שבתוך חצי שנה אתה משיג הביתה סרטים TRUE HD שמנצלים את יכולות ה-1.3 אז וואללה, אבל כפי שנראה לי עכשיו (בזמן האחרון אנחנו עושים מספר פרויקטים עם MTV, LIFE TIME, WARNER) ועוד כמה אולפנים, לא הייתי מציע לך לרוץ ולקנות RECIEVER שתומך ב-HDMI 1.3 אפילו ש-PS3 תומך בזה.
...
אכן ידוע לי שאולפנים לא מפיצים את הסרטים שלהם ב DeepColor (הם מקודדים בעומק צבע של 8-bit בלבד) וזה גם לא הולך להשתנות בזמן הקרוב אבל דווקא משחקים אני בטוח שיגיעו די מהר,

מסכים גם בקשר לזה שלא צריך לרוץ עכשיו ולהחליף את הרסיבר כדי שיתמוך ב-HDMI 1.3
אבל אני, בלי קשר לעניין, הולך לרכוש רסיבר חדש והרי גם ככה הרסיברים החדשים האיכותיים תומכים בזה אז זה בטח לא מזיק
שהתכונה הזאת תהיה קיימת שם

איך הגענו לכל הנושא הזה רק מדיבור על כבלים אני לא יודע :D
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 05/03/2008 11:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

ובכן...

שליחה #38 

אנחנו עדיין מדברים על כבלים והגענו לזה מכך שיש אחד שמעוניין לקנות כבל HDMI, אבל הכניסו לו לראש שאם זה לא 1.3A אז זה לא טוב. אני חושב שהדיון שלנו עוזר לאנשים להבין על מה כן לזרוק כסף ועל מה לא.

וכן, גם לי יש כבל HDMI שהוא BRAND NAME - MONSTER CABLE ושילמתי עליו מחיר שבארץ משלמים על כבל שאין לדעת היכן יוצר ואיך.
דודי.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #39 

מעוד מעניין מה תהיה התפלגות האנשים שרוכשים כבלים של Monster לעומת
כבלים אחרים ואיפה הם קונים את הכבלים שלהם (בארץ או בחו"ל)

לכן פתחתי שאלון בשרשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 338#458338

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #40 

osherov כתב:אני מניח שתסכים לפחות למשפט הבא:
"הכבלים היקרים של מונסטר טובים לפחות כמו הכבלים של הזולים של Monoprice"
...
מסכים לחלוטין.
ההבדל ביננו נובע מזה שאתה מניח שהם טובים בדיוק כמו ואני מניח שהם טובים פחות
...
אני וכל מתקין מקצועי שדיברתי איתו.
נניח שאני לא מבין כלום בזה ואני טועה אבל החבר'ה האלה זה העבודה שלהם - אין לי שום צידוק לחשוש שהם לא יודעים על מה הם מדברים.

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”