תגובות לביקורת: מסך פלאזמה פנסוניק TH-42PH10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
סקירה יפה. מעניין אותי לשאול איזה שיפורים עפר מבחין בויירה. לדעתי גם שם לא עשו כלום בין דור 9 ל- 10.
גם ה- "מגן סינוור" של ה- 700 שטותי לטעמי.
בקיצור הוציאו את סדרה 10 רק בשביל להוציא משהו, המסכים עדיין טובים אבל אין כמעט הבדל.
ודווקא בדור 7-8 היה איזה קסם שאבד בדור 9 והלאה.
בקיצור הוציאו את סדרה 10 רק בשביל להוציא משהו, המסכים עדיין טובים אבל אין כמעט הבדל.
ודווקא בדור 7-8 היה איזה קסם שאבד בדור 9 והלאה.
HiFiMusic IL
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
aloni,
היו שם עוד כמה עדכונים, כמו SD.
ברמת איכות התמונה, אכן אין שיפורים דרמטיים מצידם. להזכירכם שגם לפיוניר ההבדלים בין סדרות 5-6-7 לא היו מונומנטליים. שמעתי שחלק מהפטנטים של קורו הם במשותף עם פנסוניק, לא הייתי מתפלא לגלות מודלים חדשים בינואר או בהמשך השנה שיש להם שיפורים יותר משמעותיים.
בהחלט מדובר על שחקן משמעותי בתחום, אבל כאמור עם מעט מאוד הבדלים מהדור הקודם.
ברמת איכות התמונה, אכן אין שיפורים דרמטיים מצידם. להזכירכם שגם לפיוניר ההבדלים בין סדרות 5-6-7 לא היו מונומנטליים. שמעתי שחלק מהפטנטים של קורו הם במשותף עם פנסוניק, לא הייתי מתפלא לגלות מודלים חדשים בינואר או בהמשך השנה שיש להם שיפורים יותר משמעותיים.
בהחלט מדובר על שחקן משמעותי בתחום, אבל כאמור עם מעט מאוד הבדלים מהדור הקודם.
בטוח שיהיו..oferlaor כתב:aloni,
בהחלט מדובר על שחקן משמעותי בתחום, אבל כאמור עם מעט מאוד הבדלים מהדור הקודם....
הם כנראה ינסו לחקות את השיפורים ש Pאאאאאאאאאאיוניר יישמו בKURO
מאוד נהניתי לקרוא את הסקירה,
שאלה קטנה:
למה בכלל קיימים מסכים עם רזולוציה כזאת (פיקסלים מלבניים) נראה לי שאולי שכבר עדיף מסך עם 1280x720 מאשר 1024x768
שאלה קטנה:
למה בכלל קיימים מסכים עם רזולוציה כזאת (פיקסלים מלבניים) נראה לי שאולי שכבר עדיף מסך עם 1280x720 מאשר 1024x768
- aloni
- חבר במועדון 10K

SD יש גם בדור 9.oferlaor כתב:aloni,
בהחלט מדובר על שחקן משמעותי בתחום, אבל כאמור עם מעט מאוד הבדלים מהדור הקודם....
HiFiMusic IL
- oferlaor
- מנהל

osherov,
ככל הנראה הסיבה קשורה לתחום הייצור. היה להם כנראה קושי כלשהו לייצר פיקסלים בגודל הזה. לדעתי כיום זה כבר לא קריטי והם ממשיכים מכח המומנטום...
אכן זה לא מצב אידאלי להשתמש בפיקסלים מלבניים, אבל זה בעיקר מפריע בחיבוריות למחשב. עבור וידאו זה לא כ"כ רלוונטי כי המעבד יודע לטפל במצב הזה.
ככל הנראה הסיבה קשורה לתחום הייצור. היה להם כנראה קושי כלשהו לייצר פיקסלים בגודל הזה. לדעתי כיום זה כבר לא קריטי והם ממשיכים מכח המומנטום...
אכן זה לא מצב אידאלי להשתמש בפיקסלים מלבניים, אבל זה בעיקר מפריע בחיבוריות למחשב. עבור וידאו זה לא כ"כ רלוונטי כי המעבד יודע לטפל במצב הזה.
תגובה ל"למה יש מסך עם רמקולים וטיונר"
- אתה טועה לגבי הרמקולים, יש אנשים שאיכות תמונה מאוד חשובה להם וסאונד סביר מספק אותם בהחלט.
- לגבי הטיונר האנלוגי אני מסכים לחלוטין שהוא מיותר.
- לגבי נחיצות הטיונר DVB-T זה רק הזמן יאמר את שלו ואני מקווה מאוד שהשידורים אכן יתקיימו בעתיד. אז תראה אנשים עם מסך טלויזיה בעל רמקולים סבירים שמחוברים רק לאנטנה ומבסוטים שאין להם קופסאות מיותרות שמלאות אבק ומחוברות בספגטי של חיבורים שמתמלאים אבק עוד יותר.
- לגבי הטיונר האנלוגי אני מסכים לחלוטין שהוא מיותר.
- לגבי נחיצות הטיונר DVB-T זה רק הזמן יאמר את שלו ואני מקווה מאוד שהשידורים אכן יתקיימו בעתיד. אז תראה אנשים עם מסך טלויזיה בעל רמקולים סבירים שמחוברים רק לאנטנה ומבסוטים שאין להם קופסאות מיותרות שמלאות אבק ומחוברות בספגטי של חיבורים שמתמלאים אבק עוד יותר.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
רק בטרמינל של ה DVI ניתן לקבל רזולוציה Native. בטרמינל של ה HDMI לא ניתן.
נשמע מוזר, אך זה מתועד גם בספרות של הטרמינלים.
אני משתמש בטרמינל DVI במסך פנסוניק עם מתאם ל HDMI. ה DVI תומך ב HDCP כך שאין הבדל רב מבחינת הציוד.
אני משתמש בטרמינל DVI במסך פנסוניק עם מתאם ל HDMI. ה DVI תומך ב HDCP כך שאין הבדל רב מבחינת הציוד.
- oferlaor
- מנהל

זה בפירוש נכון, יש כל מני מגבלות שהם פר-TERMINAL.
מישהו מכיר מקום שיש בו תיעוד על ה-TERMINALS מהדור האחרון?
מישהו מכיר מקום שיש בו תיעוד על ה-TERMINALS מהדור האחרון?
- aloni
- חבר במועדון 10K

בכל ה- 42" של פנסוניק שאני בדקתי ה- HDMI תומך ב- NR יפה מאוד. ב- 50" המצב שונה.jpost כתב:רק בטרמינל של ה DVI ניתן לקבל רזולוציה Native. בטרמינל של ה HDMI לא ניתן.
אני משתמש בטרמינל DVI במסך פנסוניק עם מתאם ל HDMI. ה DVI תומך ב HDCP כך שאין הבדל רב מבחינת הציוד....
HiFiMusic IL
- oferlaor
- מנהל

aloni,
מה לעשות, לא עבד... יתכן שלך היה TERMINAL מסוג שונה ממה שקיבלתי.
מה לעשות, לא עבד... יתכן שלך היה TERMINAL מסוג שונה ממה שקיבלתי.
כיול מומלץ
שמתי לב כאשר קיבלתי את הPH10 כי הברירת מחדל של המסך מבחינת קונטרסט הוא על המקסימלי האם כך הם רוצים שנראה את התמונה?
מה ההגדרות המומלצות? קונטרסט, בהירות וחדות?
מה ההגדרות המומלצות? קונטרסט, בהירות וחדות?
נראה לי שאתה טועה. קראתי שהם שיפרו את האיכות והם הוציאו גם פלאזמה 42" שהיא הראשונה בעולם FULL HD. זה אדיר וחבל שיורוקום לא מביאה לארץaloni כתב:סקירה יפה. מעניין אותי לשאול איזה שיפורים עפר מבחין בויירה. לדעתי גם שם לא עשו כלום בין דור 9 ל- 10.
ודווקא בדור 7-8 היה איזה קסם שאבד בדור 9 והלאה....
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
חחחבכדי לחסוך לכם זמן, אמליץ שאם אתם רואים שטכנאי מנסה להכניס כרטיס HDMI ל-SLOT 3 תבקשו ממנו להזיז את זה לאחת משתי הכניסות האחרות. לדברי הטכנאים הם לא ראו את התופעה הזו לפני כן, מאוד יתכן שיש כמה סוגים של TERMINALS ושאני קיבלתי סוג פחות מתקדם....