PS3 כמה שאלות!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אני רוצה לקנות PS3 אבל עדיין מתלבט אם לחכות או שלקנות.
ההתלבטויות שלי הם בגלל:
1. נראה לי שהמחיר צריך לרדת משמעותית בקרוב מאד
2. הבנתי שעדיין לא יצא ציפ לקריאת דיסקים צרובים (אם כן יצא אז הוא עדיין בחיתולים)
3. יש כמה גירסאות ועדיין לא הבנתי ואין לי מושג מה הכי טובה
4. אם יש למישהו הצעות למה לא לקחת PS ולקחת משהו כמו WII או אחר שיציע לי, זה יעזור לי מאד כי אני לא מבין כלום בתחום הזה.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

כמה תשובות:
1. ירידת מחיר לא נראה לי שתהיה בקרוב,וגם אם תהיה השאלה בכמה? משמעותית אני בספק,בכל מקרה תלוי בך כמה אתה מוכן לחכות,בסוף תמיד תהיה ירידה.
2. הדיון בפורמים מדבר על כך שהדרך לשם מאוד קצרה,מה גם שאני כלל לא בטוח שהפריצה תהיה בדמוי צ'פ אלא תבוסס על תוכנה שעוקפת הגנה,אבל רק הזמן יגיד,כרגע אין.
3. אני מניח שאתה מדבר על גרסאות חומרה,משמע על קונסולה ישראלית לעומת אמריקאית, ראה, השאלה היא מה מעבר למשחקים יהיה השימוש שלך עבור הקונסולה, ממליץ גם להביט בשרשור קודם המפרט לא מעט את ההבדלים בין הקונסולות,בגדול, אם אתה לא מתכנן לשקוע בתוך עולם ה BD בעתיד הקרוב,אין שום מניעה לקנות איזה קונסולה שתחפוץ,שכן,נכון להיום אין שום הגבלה על משחקים,ככה שתוכל לשחק בכל משחק,מאיפה שלא תייבא אותו,קח בחשבון עובדה פשוטה,שכל קונסולה שתקנה שלא תהיה משווקת ע"י ישפאר לא תזכה לאחריות יבואן,לכן השיקול הינו פרטי שלך.
4. שוב,השאלה,היות ולא הגדרת אותה בשאלתך,היא מה היעוד שלך מהקונסולה? משחקים בלבד? משחקים ו BD... זה נתון מאוד משמעותי וחסר,מה גם שאני חושב שלהשוות את קונסולת ה Wii לסוני זה קצת חטא עבור הסוני,היות וה wii היא בהחלט לא קנוסולת הדור הבא,להבדיל מxbox360 והסוני שמתיימרות להיות כאלו וגם מוכיחות זאת.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אוקיי אז WII לא כדאי לקחת אבל מה עם XBOX360 מה הייתרונות והחסרונות שלו לעומת הסוני?
ובקשר לשאלה 3. התכוונתי שלPS יש כמה גירסאות אירופאית ועוד משהו ראיתי בעיתון שמפרסמים משהו כזה, אז השאלה שלי מה הכי טוב מבחינת הגירסאות של הסוני.
ובעיקרון אני חושב שהקונסולה תיהיה רק למשחקים אחרי הכל אני אפילו לא יודע מזה BD.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”