בעיה עם רסיבר YAMAHA RX-V1800...
שלום לכולם,
חיברתי ממיר של YES דרך טרנסקודר עם כבל RGB של QED וקומפוננט של MONSTER
ע"מ לקבל איכות הכי גבוהה לרסיבר וביצעתי המרה ל - 720P. מחובר ל SHARP 32GA9
הרסיבר מחובר ל - LCD דרך כבל HDMI של MONSTER. לאחר צפיה של שעה ומעלה ישנם ערוצים שהתמונה נעלמת וחוזרת אחרי כמה שניות, חשבתי שהתקלה בטרנסקודר והחלפתי אותו אך הבעיה לא נפתרה והיום זה ממש החמיר בערוץ בייבי התמונה פשוט נעלמת ובשאר הערוצים לא, יש לציין שגם בערוץ 2 הייתה בעיה. חיברתי את הממיר ישירות ל - LCD והבעיה נפתרה..
הזוי ומוזר, פשוט מתבאס להחליף את הרסיבר אחרי שכיילתי וכיוונתי אותו שלא לדבר
על הכבלים שבתוך המזנון...
הרסיבר מחובר ל - LCD דרך כבל HDMI של MONSTER. לאחר צפיה של שעה ומעלה ישנם ערוצים שהתמונה נעלמת וחוזרת אחרי כמה שניות, חשבתי שהתקלה בטרנסקודר והחלפתי אותו אך הבעיה לא נפתרה והיום זה ממש החמיר בערוץ בייבי התמונה פשוט נעלמת ובשאר הערוצים לא, יש לציין שגם בערוץ 2 הייתה בעיה. חיברתי את הממיר ישירות ל - LCD והבעיה נפתרה..
על הכבלים שבתוך המזנון...
בגדול נראה לי שיש שיפור בתמונה, אבל היות ואני חושש שיש לי תקלה ברסיבר שמה שנראה לי
ש - SCALER שלי תקול ואין לי PIP שאני יוכל להשוות אז כרגע אני לא כל כך יכול להגיד בוודאות שיש ששיפור משמעותי בתמונה
אני מאמין שבהקדם הרסיבר יוחלף ואז אני אדווח מהשטח...
ש - SCALER שלי תקול ואין לי PIP שאני יוכל להשוות אז כרגע אני לא כל כך יכול להגיד בוודאות שיש ששיפור משמעותי בתמונה
אני מאמין שבהקדם הרסיבר יוחלף ואז אני אדווח מהשטח...
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אצלי ה-CRT מחובר גם דרך טרנסקודר לממיר הוט ,גם לי לפעמים ישנם ניתוקים של תמונהשלום לכולם,
על הכבלים שבתוך המזנון......
לדעתי כמו אצלך התקלה בטרנסקודר
האם החלפת פעמים טרנסקודר?
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.