האם ההיטאצ'י 9500 כזו טובה או שישנה מניפולציית מכירה ??

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Vasi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברים, ראשית ברצוני להביע הערכה ותודה לכותבים על שיתוף הידע שלהם ובכך להקל על הבחירה וחווית הקנייה בחיפוש אחרי הפלאזמה המתאימה.

אשמח אם מישהו יוכל להתייחס ללבטים שלי (ואני מאמין שעוד) בבחירת טלוויזיה בתקציב עד 10K. שימוש ל HOT / YES וסרטים.

סיפור שהיה כך היה:
היום אחרי שכבר כמה ימים אני די נעול על ה SAMSUNG Q9 ראיתי אותה בביג בוקס ליד ההיטאצ'י ותכלס ראו בהיטאצ'י יותר טוב.
יותר נכון יהיה לומר שב SAMSUNG ראו "לא טוב" בצורה מוזרה. זו לא פעם ראשונה שאני רואה תמונה ב Q9 והיום היה נראה שם כאילו שיחקו בהגדרות שלה (בהירה מידי הייתי אומר)כדי שלא תבלוט מידי.
נראה היה שהמוכרים היו להוטים למכור את ההיטאצ'י ואחרי שקראתי פה שמגיע דגם חדש בינואר אז הבנתי שהיבואן כנראה נתקע עם מלאי שהוא מת להעיף את הוא "מדרבן" את המפיצים .... השערה שלי לאור מה שראיתי, אין לי שום ביסוס לכך פרט לדימיון והלוגיקה שלי.

השאלה שלי מכל הסיפור - האם בהיטאצ'י 9500 באמת רואים יותרטוב מ Q9 החדשה של SAMSUNG? האם הם מנסים להשחיל לקונים את ההיטאצ'י?

שאלה נוספת - האם בתקציב של עד 10K יש לי תמורה טובה יותר לכסף מאשר הסאמסונג?

שאלה אחרונה - היכן אפשר לראות תצוגה טובה של מסכים (איזור חיפה והקריות) ללא מניפולציות מכירה ועם מוכרים יוצר מקצועיים מהמקומות שביקרתי בהם (הרשתות הרגילות).

תודה מראש לעונים.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #2 

אין עניין להיפטר ממלאים בכל מקרה... יש מספיק איפה למכור את ההיטאצ'י....

גם לא נראה לי שמישהו משחק לרעה בסמסונג, אבל מאוד ייתכן שפשוט לא כיוונו אותה, לעומת מקומות אחרים שכן כיוונו, ולכן נראתה שם טוב יותר.

Vasi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

האן מישהו יכול להתייחס?

שליחה #3 

1. האם בתקציב של עד 10K יש לי תמורה טובה יותר לכסף מאשר הסאמסונג?

2. היכן אפשר לראות תצוגה טובה של מסכים (איזור חיפה והקריות) עם מוכרים יותר מקצועיים מהמקומות שביקרתי בהם (הרשתות הרגילות).

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

מה השאלה בכלל, לך לאניגמה יטפלו בך במקצועיות.
HiFiMusic IL

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

אני באופן אישי ראיתי את שני המסכים אחד ליד השני בסטריאו סטאר.
למרות שההיטאצ'י בכלל לא רעה, אהבתי יותר את ה - SAMSUNG.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”