i-Tech 42" Full HD - 5550 ש"ח, שווה?
שלום לכולם,
נתקלתי במבצע בימים אלה, על טלוויזיה של חברת i-Tech בגודל 42 אינץ'.
מפרט בסיסי:
רזולוציה: 1920x1080
בהירות: 600 cd/m2
יחס ניגודיות: 1200:1
זמן תגובה: 6.5ms
הטלוויזיה מדגם Maya 4240w (ניתן למצוא מפרט בגוגל)
העלות שמצאתי כרגע היא 5550 ש"ח, זול מאוד בהתחשב בעובדה שהיא Full HD (אני חייב, לשימוש כמסך מחשב).
מה דעתכם?
האם שווה לקנות?
שנתיים אחריות, וניתן להחזיר תוך 4 ימים אם לא מרוצים.
החסרון היחיד שאני רואה כרגע שאין לה DCDi...
תודה,
תומר.
נתקלתי במבצע בימים אלה, על טלוויזיה של חברת i-Tech בגודל 42 אינץ'.
מפרט בסיסי:
רזולוציה: 1920x1080
בהירות: 600 cd/m2
יחס ניגודיות: 1200:1
זמן תגובה: 6.5ms
הטלוויזיה מדגם Maya 4240w (ניתן למצוא מפרט בגוגל)
העלות שמצאתי כרגע היא 5550 ש"ח, זול מאוד בהתחשב בעובדה שהיא Full HD (אני חייב, לשימוש כמסך מחשב).
מה דעתכם?
האם שווה לקנות?
שנתיים אחריות, וניתן להחזיר תוך 4 ימים אם לא מרוצים.
החסרון היחיד שאני רואה כרגע שאין לה DCDi...
תודה,
תומר.
השאלה מה זה "לא ראוי"...
אם רואים בו ממש מגעיל אני אחזיר אותו בלי לחשוב פעמיים.
אני צריך מסך סביר אחרי הכל, אין לי אפשרות להוציא 10000 ש"ח כרגע על מסך איכותי.
אז להוציא 5000 אפשר על מסך 42 FHD, או על מסך 32 HD-Ready....של חברה טובה.
השאלה מה עדיף, הגודל דיי חשוב לי ועוד יותר מזה........הרזולוציה (מסך מחשב - 80% מהזמן)
אם רואים בו ממש מגעיל אני אחזיר אותו בלי לחשוב פעמיים.
אני צריך מסך סביר אחרי הכל, אין לי אפשרות להוציא 10000 ש"ח כרגע על מסך איכותי.
אז להוציא 5000 אפשר על מסך 42 FHD, או על מסך 32 HD-Ready....של חברה טובה.
השאלה מה עדיף, הגודל דיי חשוב לי ועוד יותר מזה........הרזולוציה (מסך מחשב - 80% מהזמן)
זה אותה טלוזיה בכל מקרה..[כל המדבקות אותו דבר לא?] אני אישית היתי רוצה שתקנהאתה i tech כי גם אני מתעניין לקנות אותה ושתתן לנו חוות דעת מקיפה עם תמונות שלה...מקסימום אם לא טוב תחזיר...
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
איך החוסר ב-NR ישפיע על חיבור כמסך מחשב ?
ואיך על שידורי טלוויזיה ?
אני שואף להגיע למשהו בסגנון הזה - http://i28.photobucket.com/albums/c215/ ... C00110.jpg
בכל אופן, יש טלוויזיה 37" של TOSHIBA שהיא FULL HD אבל היא עולה 9000 ש"ח...
ואיך על שידורי טלוויזיה ?
אני שואף להגיע למשהו בסגנון הזה - http://i28.photobucket.com/albums/c215/ ... C00110.jpg
בכל אופן, יש טלוויזיה 37" של TOSHIBA שהיא FULL HD אבל היא עולה 9000 ש"ח...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מניסיוני...
יצא לי להשתמש בטלוויזיה הנ"ל אצל חבר שקנה. חיברנו PS3, ראינו סרטי בלוריי וDVD וכמובן גם חיברנו YES דרך SCART RGB.
למחיר שלה אתה מקבל את מלוא התמורה לפי דעתי. יש לה כמה אפשרויות נחמדות אבל לא משהו מתקדם כגון: NR, אפשרויות כיול מתקדמות וכו'. טווח הצבעים שלה מאוד קטן ורואים בה טיפה חיוור והצבעים נראים דהויים (לעומת ה-LA46M81B שלי
).
יש לה 2 יציאות HDMI שזה נחמד וכמעט כל חיבור אפשרי אבל האיכויות הם לא זה!
הצבעים היו דהויים אפילו בבלוריי וקבצי HD שבדקנו. לחבר שלי זה לא הפריע, הוא התפעל מהתמונה, אבל העין החדה שלי לא הייתה מסופקת.
לסיכום, טלוויזיה לא רעה למחירה הזול, ותו לא. מצוינת למי שאין תקציב.
מקווה שעזרתי.
למחיר שלה אתה מקבל את מלוא התמורה לפי דעתי. יש לה כמה אפשרויות נחמדות אבל לא משהו מתקדם כגון: NR, אפשרויות כיול מתקדמות וכו'. טווח הצבעים שלה מאוד קטן ורואים בה טיפה חיוור והצבעים נראים דהויים (לעומת ה-LA46M81B שלי
יש לה 2 יציאות HDMI שזה נחמד וכמעט כל חיבור אפשרי אבל האיכויות הם לא זה!
הצבעים היו דהויים אפילו בבלוריי וקבצי HD שבדקנו. לחבר שלי זה לא הפריע, הוא התפעל מהתמונה, אבל העין החדה שלי לא הייתה מסופקת.
לסיכום, טלוויזיה לא רעה למחירה הזול, ותו לא. מצוינת למי שאין תקציב.
מקווה שעזרתי.
רע רע, תחשוב שאין לך גם מסך שמשדר אותה תמונה ליד אתה לא באמת זוכר טוב טוב את השוני בין מסך טוב לרע,
אני חושב שמסך לא צריך לתת תמורה לכסף, צריכים פשוט לראות בו טוב ולהנות ממנו, מה לא ככה
אגב הנה המאמר על NR למי שחיפש
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
אני חושב שמסך לא צריך לתת תמורה לכסף, צריכים פשוט לראות בו טוב ולהנות ממנו, מה לא ככה
אגב הנה המאמר על NR למי שחיפש
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
rick090 - תודה רבה, חיכיתי למישהו כמוך.. 
האם ניסיתם לחבר מחשב ? זה יהיה השימוש העיקרי שלי....
קצת מדאיג אותי גם שאין DCDi, הבנתי שהשבב הזה משפיע בצורה משמעותית.
ו-noy84 תודה רבה על המאמר, קראתי אותו אבל לא הצלחתי להבין למה שהמסך יבצא Upscale אם אני אוציא לו מכרטיס המסך 1920X1080 ?
ו-noy84 תודה רבה על המאמר, קראתי אותו אבל לא הצלחתי להבין למה שהמסך יבצא Upscale אם אני אוציא לו מכרטיס המסך 1920X1080 ?
זה לא בדיוק רק Upscale או DOWNSCALE, יש לי מסך FHD של LG ואני משדר לו ב1920X1080 והוא ננעל על האות כ1080P אבל אין NR ורואים ממש ***, רק אחרי שאני מעביר למצב PC שכל מעבדי התמונה, משפרי התמונה, וכו' מתבטלים רק אז מתקבלת תמונת NR יפה ומדהימה, מצב כזה לא קיים ברוב המסכים שקיימים בשוק, בשביל זה אתה צריך לבדוק טוב טוב שהמסך תומך NRNuXeR כתב:rick090 - תודה רבה, חיכיתי למישהו כמוך..
ו-noy84 תודה רבה על המאמר, קראתי אותו אבל לא הצלחתי להבין למה שהמסך יבצא Upscale אם אני אוציא לו מכרטיס המסך 1920X1080 ?...
זה השרשור שלי על המסך שלי, עם תמונות שמסבירות את המצב.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=45018
בקשר למחשב...
לגבי חיבור למחשב, גם את זה ניסינו!
המסך מוצהר כ FULL HD 1920X1080, אבל בפועל הוא הוריד לי את הרזולוציה מהמחשב ל-1080I. כך שהמסקנה שלי הייתה שהוא כמו הטושיבה בקטע הזה: מקבל 1080P אבל מוריד ל-1080I. אז תחשוב אם אתה מוכן להתפשר על האיכות בקטע הזה.
מקווה שעזרתי.
המסך מוצהר כ FULL HD 1920X1080, אבל בפועל הוא הוריד לי את הרזולוציה מהמחשב ל-1080I. כך שהמסקנה שלי הייתה שהוא כמו הטושיבה בקטע הזה: מקבל 1080P אבל מוריד ל-1080I. אז תחשוב אם אתה מוכן להתפשר על האיכות בקטע הזה.
מקווה שעזרתי.