הבעיות לא נגמרות - WinTV 150 PVR MCE
לפני בערך רבע - חצי שנה רכשתי את הכרטיסWinTV 150 PVR MCE,לאחר שהאיכות הייתה ממש גרוע הבנתי שהבעיה היא הכבל אז קניתי אחד איכותי והאיכות נהייתה מצויינת.
אחרי הבעיה שנפתרה באה בעייה אחרת,בMCE,שהכי כיף לראות טלויזיה התמונות נתקעות על המסך,לרוב שיש דמויות בחושך ובתאורה נמוכה,זה כמו חותמת שכל מה שנע מהר משאיר על המסך,בWINTV ובULEAD VIDEO STUDIO,אין את הבעיה,אז במעט צער עברתי לWINTV,נחשו מה - עוד בעיה,פתאום בבוקר אחד,התמונה השתגעה ועברו פסים על המסך,הצבעים התערבבו,חצי שחור לבן,חצי צבע,מממממש בלאגן...,עכשיו אני בULEAD ואיכות התמונה וסאונד מצויינים,רק אין את הנוחות של שאר התוכנות,כאשר אני מפעיל את WINTV והתמונה משתגעת,אני לא יכול לקלוט תמונה בשום תוכנה אחרת,עד שאני עושה ריסטרט...
נסיתי הכל:
-מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש
-ניסיתי לבדוק את הממיר והכל בסדר
-בדקתי אם הותקן משהו ולא...
מערכת הפעלה:VISTA
מפרט:
Intel Core 2 Due E6300 1.83GHz 2Mb
DFI Infinity X975
2GB DDR2 667Mhz CL5
Samsung 200GB SATA II 8Mb 7200RPM
ATI Sapphire 1900GT 256Mb
LG DVDRW 52X24X52
ENERMAX LIBERTY 500W
Logitech x230
Samsung 731BF
מה לעשות??
אחרי הבעיה שנפתרה באה בעייה אחרת,בMCE,שהכי כיף לראות טלויזיה התמונות נתקעות על המסך,לרוב שיש דמויות בחושך ובתאורה נמוכה,זה כמו חותמת שכל מה שנע מהר משאיר על המסך,בWINTV ובULEAD VIDEO STUDIO,אין את הבעיה,אז במעט צער עברתי לWINTV,נחשו מה - עוד בעיה,פתאום בבוקר אחד,התמונה השתגעה ועברו פסים על המסך,הצבעים התערבבו,חצי שחור לבן,חצי צבע,מממממש בלאגן...,עכשיו אני בULEAD ואיכות התמונה וסאונד מצויינים,רק אין את הנוחות של שאר התוכנות,כאשר אני מפעיל את WINTV והתמונה משתגעת,אני לא יכול לקלוט תמונה בשום תוכנה אחרת,עד שאני עושה ריסטרט...
נסיתי הכל:
מפרט:
DFI Infinity X975
2GB DDR2 667Mhz CL5
LG DVDRW 52X24X52
ENERMAX LIBERTY 500W
Logitech x230
Samsung 731BF
מה לעשות??
נערך לאחרונה על ידי Reiown ב 09/12/2007 22:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה המפרט מחשב שאתה עובד עליו? איזו מערכת הפעלה?Reiown כתב:לפני בערך רבע - חצי שנה רכשתי את הכרטיסWinTV 150 PVR MCE,לאחר שהאיכות הייתה ממש גרוע הבנתי שהבעיה היא הכבל אז קניתי אחד איכותי והאיכות נהייתה מצויינת.
נסיתי הכל:
מה לעשות??...
אולי יש לך בעיה ספציפית בחומרה של הכרטיס טלוויזיה, ניסית לפנות ליבואן?
לי יש את הכרטיס הזה והוא עובד מצויין מהיום הראשון, או שיש לך בעיה במחשב או בעיה בכרטיס. אם יש לך אפשרות לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר, זה יוכל לעזור לך לבודד את הבעיה.
בכל מקרה הייתי ממליץ לך גם לפנות ליבואן, זה האתר שלו:
http://www.digitize.co.il/index.php?main_page=front
קיבלתי כרטיס חדש,אז הבעיה היא לא בכרטיס,בעיה מערכת הפעלה לא כי אפילו פירמוט לא עזר...
מפרט:
DFI Infinity X975
2GB DDR2 667Mhz CL5
LG DVDRW 52X24X52
ENERMAX LIBERTY 500W
Logitech x230
Samsung 731BF
מפרט:
DFI Infinity X975
2GB DDR2 667Mhz CL5
LG DVDRW 52X24X52
ENERMAX LIBERTY 500W
Logitech x230
Samsung 731BF
- kobyb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
- נתן תודות: 55 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני משער שיש לך בעיית חומרה במחשב, לי יש כרטיס זהה והוא עובד מעולה מהפעם הראשונה שהתקנתי עם אפס בעיות.
הייתי מחליף רכיבי חומרה אחד אחד, אם יש לך אפשרות כזו - זכרונות, מעבד, כרטיס מסך...
הייתי מחליף רכיבי חומרה אחד אחד, אם יש לך אפשרות כזו - זכרונות, מעבד, כרטיס מסך...
There is no spoon