המלצה על מקרן
שלום לכולם,
אני חדש כאן ואני זקוק לעזרה/ המלצה לקניית מקרן לחדר ישיבות.
השימוש הוא להצגת מצגות ולהצגת וידאו.
חדר הישיבות הוא בגודל בינוני - כ-5,6 מטר אורך.
זה לא צריך להיות משהו קל ונייד אז אין קריטריון של משקל.
התקציב הוא כ 8,000 ש"ח +-.
אם התקציב לא ריאלי למשהו איכותי אז אשמח לשמוע גם על משהו קצת מעבר.
תודה מראש וחג שמח, מתן.
אני חדש כאן ואני זקוק לעזרה/ המלצה לקניית מקרן לחדר ישיבות.
השימוש הוא להצגת מצגות ולהצגת וידאו.
חדר הישיבות הוא בגודל בינוני - כ-5,6 מטר אורך.
זה לא צריך להיות משהו קל ונייד אז אין קריטריון של משקל.
התקציב הוא כ 8,000 ש"ח +-.
אם התקציב לא ריאלי למשהו איכותי אז אשמח לשמוע גם על משהו קצת מעבר.
תודה מראש וחג שמח, מתן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל, תודה רבה.
יש לי כמה שאלות?
1. האם המקרנים עליהם דברתם (מקרני מצגות) יהיו טובים גם עבור שידור של סרטוני וידאו?
2. האם תוכלו לתת לי דגמים ספציפים מומלצים?
3. קבלתי הצעה על ViewSonic /PJ588D במחיר של 7800 ש"ח, מה דעתכם על המקרן והמחיר?
יש לי כמה שאלות?
1. האם המקרנים עליהם דברתם (מקרני מצגות) יהיו טובים גם עבור שידור של סרטוני וידאו?
2. האם תוכלו לתת לי דגמים ספציפים מומלצים?
3. קבלתי הצעה על ViewSonic /PJ588D במחיר של 7800 ש"ח, מה דעתכם על המקרן והמחיר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מקרני מצגות כוללים יחס ניגודיות נמוך ומותאמים לתאורה בהירה מאוד. מקרני קולנוע ביתי צריכים לעבוד בחושך מוחלט ולכן יש להם ניגודיות גבוהה בהרבה, עיבוד תמונה טוב יותר וכו'.
מרביתם (צריך לוודא תאימות HDCP וכו') טכנית יציגו תמונה. התמונה פשוט לא תהיה "מי יודע מה" במושגים של קולנוע ביתי.
מרביתם (צריך לוודא תאימות HDCP וכו') טכנית יציגו תמונה. התמונה פשוט לא תהיה "מי יודע מה" במושגים של קולנוע ביתי.
מקרן שארפ/שאלה שניה בהרחבה
הציעו לי מקרן שארפ xgph 50x dlp ברזולוציה 1024X768 dual 250 w high brighness lamps
מבחינת נתונים אני מעריך כי אלה נתונים מכובדים. אני צופה בסרטים בעיקר סרטים ישנים.
מחיר המקרן בשוק הוא בערך 28.000 ש
מדובר ביד שניה במצב טוב. השאלה היא האם מישהו מכם מכיר מקרן זה אישית מנסיון ויודע משהו עליו על יתרונותיו אבל בעיקר על חסרונותציו. מעבר למחירי מנורות וכ'ו. האם יש מקרנים חדשים עד 15000 שקלים שמשתווים למאיכות מקרן זה.
תודה על כל תשובה
מבחינת נתונים אני מעריך כי אלה נתונים מכובדים. אני צופה בסרטים בעיקר סרטים ישנים.
מדובר ביד שניה במצב טוב. השאלה היא האם מישהו מכם מכיר מקרן זה אישית מנסיון ויודע משהו עליו על יתרונותיו אבל בעיקר על חסרונותציו. מעבר למחירי מנורות וכ'ו. האם יש מקרנים חדשים עד 15000 שקלים שמשתווים למאיכות מקרן זה.
תודה על כל תשובה
Re: מקרן שארפ/שאלה שניה בהרחבה
זהו מקרן למצגות ולא לקולנוע ביתייורםכרמל כתב:הציעו לי מקרן שארפ xgph 50x dlp ברזולוציה 1024X768 dual 250 w high brighness lamps
תודה על כל תשובה...
28000 ש"ח אולי לפני ארבע שנים, היום המקרן הזה לא שווה 3000 ש"ח וב 5000 ש"ח אתה יכול לקנות מקרן בעל מפרט טוב יותר (איכות טובה יותר ) וגם חדש עם אחריות!!!!
בקיצור לא לגעת
יש המון מקרנים מצויינים לקו"ב עד 10000ש"ח
דוגמה למקרן קולנוע ביתי מצויין ביחס למחיר שלו ומצויין בכלל
http://www.optoma.co.uk/projectordetail ... ma&PC=HD70
http://www.optoma.co.uk/projectordetail ... ma&PC=HD70