מבקש חוות דעת לסטרימר או HTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mamtin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני טס בקרוב ל USA ואני יכול להביא מוצרי חשמל בחצי מחיר מהארץ השאלות הם כאלו:
1. למה HTPC ולא סטרימר?
2. אם סטרימר אז על מה מומלץ ?
3. אם HTPC על מה מומלץ ?
בהנחה שאני יכול לרכוש מוצר איכות במחיר טוב אז אני מבקש לקבל המלצה שתיתן מפרט למוצר חזק .
4. המוצר צריך להיות תומך וואירלס..
תודה יריב
נערך לאחרונה על ידי mamtin ב 09/12/2007 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

תשנה את הכותרת למשהו ברור
אף אחד לא יכנס בניחוש לכוונתך עם שם כזה לשירשור

almog12345
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 286

שליחה #3 

קודם כל, אם בשביל לחסוך כמה שקלים שווה לך להפסיד אחריות על כך המחשב וחלקיו, ולהסתכן שיתפסו אותך במכס (ולשלם קנס ומיסים), אז לך על זה (אני ממש לא הייתי הולך על זה).
פה שאתה קונה מחשב יש לך 3 שנות אחריות מלאות על הכל (לא מדבר על מעבד וזכרונות שזה לכל החיים), אבל תאמין לי שהארדיסק הולך בקלות, והופ הולך לך 500 שקל ככה (שזה בערך מה שחסכת מלכתחילה על זה שקנית בחו"ל). לא יהיה לך שום שירות (אלא בתשלום גבוה).
אז תרד מרעיון של להביא מחו"ל, זה לא משתלם.

לגבי סטרימר או מחשב, עדיף מחשב HTPC, כי גם בשביל סטרימר (שככל הנראה יקרטע בשידורי HD) תצטרך מחשב חזק בצד השני, אז כבר עדיף לך לקנות מחשב חזק לסלון.

לגבי מפרט ל HTPC, תציין מה אתה צריך, משחקים חזקים, HD 1080P, או סתם אינטרנט ודברים קלים, ואז נדע איזה מפרט לתת לך.

mamtin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אלמוג אתה כנראה לא מעודכן, אבל אחריות על מעבד, ועל כרטיסים יש אחריות בכל העולם, הרכיב הוא רכיב ויש אחריות עליו. בלי קשר איפה הוא נרכש.
שנית הפרש המחירים הוא לא 500 ש"ח ההפרש יותר נכון לקרוב ל 50% .
עכשיו, הצורך שלי הוא במחשב חזק , לצפיה בHD ושימוש במשחקים , למרות שאני מתכוון לרכוש XBOX 360 . אני מעונין בקונפיגורציה טובה וחזקה וגם מארז מתאים .
תודה למגיבים יריב

almog12345
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 286

שליחה #5 

mamtin כתב:אלמוג אתה כנראה לא מעודכן, אבל אחריות על מעבד, ועל כרטיסים יש אחריות בכל העולם, הרכיב הוא רכיב ויש אחריות עליו. בלי קשר איפה הוא נרכש.
שנית הפרש המחירים הוא לא 500 ש"ח ההפרש יותר נכון לקרוב ל 50% .
עכשיו, הצורך שלי הוא במחשב חזק , לצפיה בHD ושימוש במשחקים , למרות שאני מתכוון לרכוש XBOX 360 . אני מעונין בקונפיגורציה טובה וחזקה וגם מארז מתאים .
תודה למגיבים יריב
...
למה שחנות מסוימת בארץ תיתן לך אחריות על כרטיס מסך שקנית בחו"ל? מי יתן לך אחריות על דבר שלא קנית ממנו ?
נראה לי אם תבוא עם כרטיס מסך מקולקל יגידו לך "אין בעיה, תיסע לחו"ל ותיתן למי שקנית ממנו שיתקן לך.."

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

mamtin ,
אנא שנה את תמונת הפרופיל שלך (AVATOR) , היא אינה הולמת ומתאימה.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

mamtin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

אלמוג עזוב את הסוגיה הזו , אני לא מודאג, יש אחריות של החברה המייצרת את המוצר אתה חושב שתכנאי המחשבים שלך נותן לך אחריות על מעבד?! אז זהו שלא מי שנתן את האחריות זה היבואן תהיה ענייני בנושא התוכן.
(כמה הערות אני מקבל בשלושה ימים , תחליף כותרת , תחליף תמונה, למה לקנות שם ולא כאן.)
אף אחד לא נותן מענה לסוגיה ששאלתי , תתעלו על עצמכם בבקשה תודה יריב

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #8 

אני לא הייתי רוכש מחשב בארה"ב. פער המחירים לא גדול ולא מצדיק התעסקויות. במקרה של הפעלת אחריות אתה לא תקבל אותה אצל היבואן, אלא אם במעמד הרכישה רכשת אחריות בינלאומית (מה שבד"כ לא קיים, ו/או עולה עוד כסף).
יש בהחלט הצדקה לרכוש אלקטרוניקה בארה"ב (ויעידו על כך מגוון המכשירים שיש לי בבית, כולל שנאי מרכזי שמריץ 110V...) אבל לדעתי מחשב הוא לא אחד מהם.

בכל מקרה, אני חושב שמחשב יודע לתת ולעשות יותר מסטרימר, אבל יצריך יותר התעסקות. אם אתה מחליט ללכת על מחשב, הייתי מביא מארה"ב רק מארז. את כל שאר החלקים רוכש כאן ומרכיב לבד.
You are never fully dressed without a smile

mamtin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

אתה יכול להמליץ לי על קונפיגורציה ספציפית, ועל איזה מארז ?
כמה שבדקתי יש הפרשים על מחשבים של 50% , מלבד זאת האם מדובר במערכת שיש לה בלאי כזה גבוהה שהחומרה מתקלקלת בתדירות גבוהה?
יש לי מחשב שנים רבות ולא נתקלתי בתקלות של חומרה, רק של תוכנה, למה החשש מלהביא מחשב?
תודה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”