המלצה עבור רסיבר אשר יתפקד כפרוססור סראונד
אני שוקל להחליף את הפרוססור שברשותי ולהחליפו ברסיבר מהליין החדש (ההגברה תבוצע ע"י המגבר הקיים - רוטל RMB 1095).
אשמח לקבל את חוות דעת חברי הפורום מי מהרסיברים הבאים (פיוניר LX60, ימהה 1800 או דנון 2808) עדיף לתפקד כפרוססור, למי יש מעבד אודיו ווידאו עדיפים, מי יותר מוסיקאלי וכו...
החשיבות היא לסרטים וגם למוסיקה רב ערוצית
תודה
אשמח לקבל את חוות דעת חברי הפורום מי מהרסיברים הבאים (פיוניר LX60, ימהה 1800 או דנון 2808) עדיף לתפקד כפרוססור, למי יש מעבד אודיו ווידאו עדיפים, מי יותר מוסיקאלי וכו...
החשיבות היא לסרטים וגם למוסיקה רב ערוצית
תודה
נערך לאחרונה על ידי exupgh12 ב 09/12/2007 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
עופר מדובר בפרוססור סראונד.oferlaor כתב:תגדיר פרוססור - וידאו או אודיו (אולי שניהם)?...
לדור החדש של הרסיברים שי גם יכולת ביצוע upscale מי מהם עושה זאת טוב יותר וכמובן למי מהם מעבד צליל (סראונד, תיצור אוטומטי) טוב יותר?
תודה
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני עומד בפני אותה הדילמה. ההרגשה שלי כרגע שאני נוטה לפיוניר. כשמוציאים את ההגברה מחוץ למשחק, יכולת הפרוססינג המעולה של הפיוניר נותנת לו יתרון רב. אם חשוב לך גם פרוססינג של וידאו הייתי מציע לך לבחון גם את האונקיו 875, יש לו את פרוססור הוידאו הטוב ביותר.
איזה רסיבר יש לך היום?
איזה רסיבר יש לך היום?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
לפי דעתי לך על הימאהה.
ברב ערוצי,הימאהה מוזיקאלי מאוד,כולל בתוכו כל מה שאתה צריך!
אני גם עובד איתו ופאוור לכל ערוץ,לפני היה לי נאד,אונקיו...הימאהה לוקח ובגדול בכל מה שקשור לעיבוד,אפקטים,פונקציונאליות,איכות וכמובן אמינות.
מכשיר נהדר.
ברב ערוצי,הימאהה מוזיקאלי מאוד,כולל בתוכו כל מה שאתה צריך!
אני גם עובד איתו ופאוור לכל ערוץ,לפני היה לי נאד,אונקיו...הימאהה לוקח ובגדול בכל מה שקשור לעיבוד,אפקטים,פונקציונאליות,איכות וכמובן אמינות.
מכשיר נהדר.
- danlior
- חבר מכור קשה

אנחנו צריכים להתארגן כמה חברה מהאתר ולעשות סיבוב רסיברים ביחד. גם אותי זה מאוד מעניין וביחד ככח קניה נוכל אולי לארגן משהו רישמי.
exupgh12 כתב:את זה בדיוק רציתי לחסוךMartinHSabag כתב:לדעתי לא יהיה מנוס מלבדוק בעצמך את השילוב עם הפאוור שלך והרמקולים שלך....![]()
האם מתוכנן מבחן רסיברים בקרוב - כמו זה שהיה לפני כשנה וחצי?...
מתוכנן מבחן רסיברים בקרוב
מאחר ואני נותן רק את הפלטפורמה למבחן
מוצבים בה זה לצד זה
ימהה 3800
סוני 5300
פיוניר LX-70
אונקיו 875
דנון 3808
כולם בקו הזינוק ..
המבחן שיערך על ידי הפורום מתעכב כי כרגע אין כמעט נגני בלו-ריי שתומכים בכל הפורמטים החדשים של הסאונד ...ובלעדי זה המבחן לא יהיה מושלם..
סרטים וקטעי הדגמות עם סאונד בפורמט החדש כבר נתרמו על ידי המארחים
צפוי להגיע בימים הקרובים נגן הבלו-ריי של פיוניר הLX70-A
ואז כנראה יחל המבחן
052-4200610
חדשות טובות, נחכה בכיליון עיניים ואוזניים למסקנותil62 כתב:exupgh12 כתב:את זה בדיוק רציתי לחסוךMartinHSabag כתב:לדעתי לא יהיה מנוס מלבדוק בעצמך את השילוב עם הפאוור שלך והרמקולים שלך....![]()
האם מתוכנן מבחן רסיברים בקרוב - כמו זה שהיה לפני כשנה וחצי?...
מתוכנן מבחן רסיברים בקרוב
מאחר ואני נותן רק את הפלטפורמה למבחן
מוצבים בה זה לצד זה
ימהה 3800
סוני 5300
פיוניר LX-70
אונקיו 875
דנון 3808
כולם בקו הזינוק ..
המבחן שיערך על ידי הפורום מתעכב כי כרגע אין כמעט נגני בלו-ריי שתומכים בכל הפורמטים החדשים של הסאונד ...ובלעדי זה המבחן לא יהיה מושלם..
סרטים וקטעי הדגמות עם סאונד בפורמט החדש כבר נתרמו על ידי המארחים
צפוי להגיע בימים הקרובים נגן הבלו-ריי של פיוניר הLX70-A
ואז כנראה יחל המבחן...
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
מעניין יהיה להוסיף למבחן הרסיברים הזה, השוואת המנצח לעומת פרה או רסיבר כפרה+פאוורים לכל ערוץ, את זה הייתי רוצה לקרא.
לקחת את הרסיבר המנצח, לחבר לו 4 פאוורים 1080 רוטל או 916 נאד או 2700 נאד....לא משנה, המטרה היא לבטל את ההגברה הפנימית שלו ולהשתמש בו כ פרה בלבד, ואז לעשות השוואה אחד לאחד מול הרסיבר כיחידת רסיבר(עם המגברים הפנימיים שלו).
לקחת את הרסיבר המנצח, לחבר לו 4 פאוורים 1080 רוטל או 916 נאד או 2700 נאד....לא משנה, המטרה היא לבטל את ההגברה הפנימית שלו ולהשתמש בו כ פרה בלבד, ואז לעשות השוואה אחד לאחד מול הרסיבר כיחידת רסיבר(עם המגברים הפנימיים שלו).
נערך לאחרונה על ידי moshem74 ב 15/12/2007 16:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- danlior
- חבר מכור קשה

ואם אפשר להציע הצעת יעול - ראוי יהיה אם תריצו את המבחן פעמיים עם שני סטים שונים של רמקולים. פעם אחת עם רמקולים גדולים, נצילים בעלי צליל גדול ופעם שניה עם סט רמקולים יותר דורשניים, יותר מדויקים בעלי צליל שונה.
אין לי ספק שהתוצאות יהיו שונות לשני הסטים וראוי שיהיה לנו את המידע הזה.
אין לי ספק שהתוצאות יהיו שונות לשני הסטים וראוי שיהיה לנו את המידע הזה.