מה ההבדל בין כל ה-RXVים האלה?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
דני_א פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,

אני מחפש, בעצתכם, רסיבר באזור ה-1500 ש"ח. הסתכלתי בזאפ וראיתי שהיאמהה RXV450 די זול ויש לו מפרט שנראה סביר (אם כי, אני לא מבין בזה כלום אחרת לא הייתי שואל :) ).

החלטתי לחפש בחנות בחיפה שהייתה מומלצת פה, וראיתי שיש להם אמנם יאמהה, אבל רק מה-RXV361 וצפונה, שעולה אצלם הרבה יותר מה-450 וההבדלים היחידים שאני מבין (מזאפ) זה הספק גבוה יותר, ושיש לו הרבה פחות מפענחים (לא יודע כמה זה חשוב לי).

המשכתי להסתכל בזאפ, ומצאתי גם את ה-357 ו-457 ועכשיו אני לגמרי מבולבל. כולם עולים אותו סדר גודל (1200-1700) ואין לי שום מושג מה יותר טוב ממה ובמה. יהיה לי גם די קשה לשמוע את כולם ולהשוות ואני לא מאמין שאני אצליח להבדיל בין רסיברים של אותה חברה בשמיעה בחנויות נפרדות בכלל, רמקולים נפרדים וכו'...

מה ההבדל בין כל ה-RXVים האלה? האם יש איזושהי משמעות למספר הדגם של יאמהה כמו שמישהו פה הסביר שיש לדנון?

תודה רבה רבה!

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

בזאפ יש דגמים שכבר מזמן לא קיימים
תסתכל באתר המקורי המסודר של היבואן וכאן תמצא הכל
http://www.sge.co.il/sclass.asp
052-4200610

oriii
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

האמת היא שגם אני שאלתי את עצמי, לפי מה מסודרות הסדרות של יאמהה(מהו סוד מספר הדגם)? מה פחות טוב ומה יותר מתקדם..

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #4 

שים לב שמתחת ללינק שישראל נתן לך יש עוד לינק מעט יותר שימושי :)
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

דני_א פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה רבה, ושלום לאיש מה"חנות המומלצת בחיפה" שאליה התכוונתי... :)

אני מבין שחלק מהדגמים בזאפ מאוד ישנים. אבל בהנתן שהתקציב שלי (מסתבר) נחשב "צנוע" אין לי בעיה כל כך לקנות משהו ישן, ואפילו משומש (אם הייתי יכול לסמוך על המוכר...). הבעיה היא שאני לא מצליח להבין את ההבדלים בין הדגמים, ובפרט, איזה חסרונות יש ל-450 ביחס ל-361. ככה שאין לי ממש כלים להגיע להחלטה.

ולמה אי אפשר פשוט לסדר את הדגמים לפי: כמה שיותר יקר יותר טוב! :) (כן כן, אני מבין שזה תלוי בטעם / שימוש וכו'...)

אז אולי בכל זאת מישהו יוכל להסביר לי את ההצדקה לקנות למשל את ה-361 ולא אחד האחרים שציינתי שנראים זולים יותר?

שוב תודה רבה וחג שמח...
דני

דני_א פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

סליחה על ההקפצה... מישהו יודע את התשובה בבקשה?

תודה רבה רבה,
דני

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”