מתלבט בין שני רסיברים DENON AVR1907 או HAMAN KARDON AVR235
מבחינה טכנולוגית אין הרבה הבדל ולכן זה לא הפרט שבגללו כדאי להחליט על איזה רסיבר ללכת מבין השניים, לטעמי ההבדל ניכר בסאונד שמופק מכל אחד מהם, שני הרסיברים קצת שוני באופי שלהם, האם אהבת את הסאונד שמפיק הדנון הנוכחי שלך?
מאחר וההרמן קצת יותר בשרני באופי, איזה מוזיקה אתה מעדיף?
בכל מקרה, אני אחזור על מה שאני תמיד אומר, גש לחנות ותשווה, תופתע לגלות שהם נשמעים שונה.
מאחר וההרמן קצת יותר בשרני באופי, איזה מוזיקה אתה מעדיף?
בכל מקרה, אני אחזור על מה שאני תמיד אומר, גש לחנות ותשווה, תופתע לגלות שהם נשמעים שונה.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
בשאלתי האם אץה אוהב את הסאונד של הרסיבר שלך התכוונתי מה נשמע לך טוב יותר הסאונד של הדנון שישי לך כיום שכנראה דומה לדגם החדש או הסאונד של ההרמן.
אם הופתעת לטובה ואהבת את מה ששמעת ואתה רוצה להחליף ויש לך תקציב אני לא רואה כל בעיה אלא לרכוש רסיבר חדש, רק רצוי שתדע שמבחינה טכנולוגית, אם זכור לי נכון אין הרבה הבדלים בין הדגמים.
"בשרני" - הסאונד בהרמן נשמע יותר נפוח ומלא, לא כולם אוהבים זאת, לדעתי זה בגלל שההגברה בו היא בזרם גבוה, לכן ציינתי בשרני, כנראה שהבחנת בכך כששמעת אותו.
מקווה שסייעתי לך במעט.
אם הופתעת לטובה ואהבת את מה ששמעת ואתה רוצה להחליף ויש לך תקציב אני לא רואה כל בעיה אלא לרכוש רסיבר חדש, רק רצוי שתדע שמבחינה טכנולוגית, אם זכור לי נכון אין הרבה הבדלים בין הדגמים.
"בשרני" - הסאונד בהרמן נשמע יותר נפוח ומלא, לא כולם אוהבים זאת, לדעתי זה בגלל שההגברה בו היא בזרם גבוה, לכן ציינתי בשרני, כנראה שהבחנת בכך כששמעת אותו.
מקווה שסייעתי לך במעט.
Emancipate yourselves from mental slavery
אהלן..
אני לא רוצה לבאס אותך אבל גם אני חשקתי בavr 235 עד לא מזמן, אבל לצערי מסתבר שלא ניתן למצוא אותו בשום חנות מהסיבה שהוא יחסית ישן וכבר לא מייצרים אותו. אלא אם כן ביד שניה שגם לא מצאתי. אם תצליח למצוא חדש/יד שניה תודיע לי
אני לא רוצה לבאס אותך אבל גם אני חשקתי בavr 235 עד לא מזמן, אבל לצערי מסתבר שלא ניתן למצוא אותו בשום חנות מהסיבה שהוא יחסית ישן וכבר לא מייצרים אותו. אלא אם כן ביד שניה שגם לא מצאתי. אם תצליח למצוא חדש/יד שניה תודיע לי
תשובה
ראיתי אותו באתר של הוליווד סינמה סטור.
תתקשר יכול להיות שיש במלאי - וגם אם לא
אני בטוח שהדגם שהחליף אותו לא פחות טוב
http://www.hwcs.co.il/Index.asp?Article ... 162&Page=1
תתקשר יכול להיות שיש במלאי - וגם אם לא
אני בטוח שהדגם שהחליף אותו לא פחות טוב
http://www.hwcs.co.il/Index.asp?Article ... 162&Page=1