עזרה דחופה קניתי סמסונג s81b רואים בה גרוע מה עושים
קניתי ביום שני האחרון את הטלוויזיה שבנדון, חיברתי אותה 21 פינים ל rgb ורואים ממש גרוע, מריחות תמונה הכתוביות מחוררות, וגם ב ps2 רואים לא משהו בכלל למרות שאמרו לי שהיא הכי טובה לדברים האלה.
עכשיו יש לי אפשרות להחליף אותה אני מתלבט בין lg 23lc53 לבין sharp LC32AX5 מה כדאי, איפה יראו הכי טוב טלוויזיה וps2?
אם יש למישהו קישור לתגובות על הטלוויזיות במיוחד על ה kg אני אשמח. תודה.
עכשיו יש לי אפשרות להחליף אותה אני מתלבט בין lg 23lc53 לבין sharp LC32AX5 מה כדאי, איפה יראו הכי טוב טלוויזיה וps2?
אם יש למישהו קישור לתגובות על הטלוויזיות במיוחד על ה kg אני אשמח. תודה.
איזה עוד דגמים יש? בעיקרון הlcd שלך טובה במיוחד לשידורי hd [דער היי דפאנישן,איטס אגיננסט דה תורה מצלצל לך משהו?] ולסוני פלייסטיישן 3.לשידורי yes hot היא גרועה. יש לי את הlg ואני לא ממליץ בכלל,יש לה זליגה. אם אפשר תגיד איזה עוד דגמים נמכרים בחנות...
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
סמסונג s81b אך לשפר תמונה או לאיזהlcd להחליף
קודם כל תודה על התגובה המהירה.
הציעו לי גם דגמים של sharפ 32x5 או 32wd1e וגם טושיבה a3000.
יש לל אולי הצעות אך אפשר לשפר את התמונה, אני מחליף היום את הממיר לממיר של סמסונג של הוט אולי זה יעזור, קניתי גם כבל scart לקופוננט (rgb) יש עוד משהו שאפשר לעשות?
הציעו לי גם דגמים של sharפ 32x5 או 32wd1e וגם טושיבה a3000.
יש לל אולי הצעות אך אפשר לשפר את התמונה, אני מחליף היום את הממיר לממיר של סמסונג של הוט אולי זה יעזור, קניתי גם כבל scart לקופוננט (rgb) יש עוד משהו שאפשר לעשות?
בלי להתחרט תלך על wd1 !!!!!!! אחלה טלוויזיה שבעולם ..הרבה יותר טובה מהסמסונג [ולהירגע אני לא מושפע..אין לי אותה] או שתנסה להשיג טושיבה c3000,אבל בכל מקרה שתיהן נהדרות,אפילו הwd1 יותר..תחליף לפני שהם יתחרטו
נ.ב. מה היה לך לפני? אולי אתה פשוט רגיל לפלזמה..
נ.ב. מה היה לך לפני? אולי אתה פשוט רגיל לפלזמה..
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
שלום לך
קודם כל אני לא מתיימר להיות מבין גדול אבל לאחר בדיקות רבות אני דוקא קניתי פלזמה כי רוב הזמן כל אחד מאיתנו רואה ערוצי כבלים ובפלזמות זה התאימות הכי טובה שיכולה להיות.
לבעייתך אז ההצעה שלי קודם כל תנסה חיבורים אחרים כגון :סקארט ל rca ,סקארט ל s vid .
תמיד תלך מהסקארט לחיבור אחר,לא תמיד חיבור של סקארט לסקארט הוא האידאלי(אפילו שזה מה שכולנו כותבים ושואפים)ןכן תנסה לכייל את הפונקציות ב lcd לפי טעמך האישי.
באם זה לא עוזר אז אני לא מבין מה זאת "סמסונג הגדולה"ואז באמת חבל על הזמן.
שוב בעיני עדיין אין כמו פלזמות כי lcd לראות כמו שאתה רגיל אאו כולנו לפי טלויזיות רגילות לא תראה אלה אם תוציא "בוחטות"על lcd שבעיני לא מצדיק את ההשקעה(וגם אז אין ביטחון).
קודם כל אני לא מתיימר להיות מבין גדול אבל לאחר בדיקות רבות אני דוקא קניתי פלזמה כי רוב הזמן כל אחד מאיתנו רואה ערוצי כבלים ובפלזמות זה התאימות הכי טובה שיכולה להיות.
לבעייתך אז ההצעה שלי קודם כל תנסה חיבורים אחרים כגון :סקארט ל rca ,סקארט ל s vid .
תמיד תלך מהסקארט לחיבור אחר,לא תמיד חיבור של סקארט לסקארט הוא האידאלי(אפילו שזה מה שכולנו כותבים ושואפים)ןכן תנסה לכייל את הפונקציות ב lcd לפי טעמך האישי.
באם זה לא עוזר אז אני לא מבין מה זאת "סמסונג הגדולה"ואז באמת חבל על הזמן.
שוב בעיני עדיין אין כמו פלזמות כי lcd לראות כמו שאתה רגיל אאו כולנו לפי טלויזיות רגילות לא תראה אלה אם תוציא "בוחטות"על lcd שבעיני לא מצדיק את ההשקעה(וגם אז אין ביטחון).