איזה lcd הכי סלחני בשידורי טלויזיה רגילים ?
- liquidmetal
- חבר פעיל

- תגובות: 78
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למה אף אחד לא מתקן את הכותרת ??
הכי...
הכי...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי lcd של LG דגםlc2r מעוניין לקנות עוד טלויזיה ולהתחבר לyes ב hd ולא מבסוט כל כך מאיכות שידורי טלויזיה .האם יש המלצה על lcd שיציג שידור טלויזיה איכותי?האם הריסיוור החדש של יס ישפר את איכות השידור הרגילים?על איזה lcd אתם ממליצים לי בתקציב עד 16000ש"ח או שלמרות המהפך של הhd עדיין הפלאזמה מנצחת?
16 אלף?! פשי זה אחלה תקציב..אבל תשמע זה תלוי מה אתה עדיף...
לטלוויזיה רגילה - פלזמה
לhd ומחשב -lcd
וואי אחי יש לי רעיון נהדר! אני רציני לגמרי! אם יש לך עודף מקום ב16 אלף אתה יכול לקנות גם פלזמה איכותית וגם lcd איכותי! אתה יכול להנות משתי העולומות!!! אתה מעוניין או שאתה מעדיף מסך אחד?
לטלוויזיה רגילה - פלזמה
לhd ומחשב -lcd
וואי אחי יש לי רעיון נהדר! אני רציני לגמרי! אם יש לך עודף מקום ב16 אלף אתה יכול לקנות גם פלזמה איכותית וגם lcd איכותי! אתה יכול להנות משתי העולומות!!! אתה מעוניין או שאתה מעדיף מסך אחד?
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
Toshiba 42C3000
יש לי טלויזיה כזו בבית , מרחק הסלון שלי הוא 3.5 ואני רואה בא מצויין כבר ממרחק 3 מטר
נכון שיש ערוצים שאיכות השידור שלהם קצת פחות טובה אבל עדיין כל ערוץ שיש לי
בYESMAX אני רואה ללא בעיות,ומבחינת DVD סוף הדרך, ממליץ בחום!! באמת טלויזיה מוצלחת!
נכון שיש ערוצים שאיכות השידור שלהם קצת פחות טובה אבל עדיין כל ערוץ שיש לי
בYESMAX אני רואה ללא בעיות,ומבחינת DVD סוף הדרך, ממליץ בחום!! באמת טלויזיה מוצלחת!
אם בעתיד תתחבר ל-YESHD אז הייתי ממליץ על LCD FULLHD כדוגמת XD1 של שארפ M81 של סמסונג T3500 של סוני כמובן שיש עוד דגמים רבים וטובים כולן נכנסות בתקציב פחות או יותר
כל אחד מהם יעשה את העבודה יחד עם הממירים החדשים של YES וכמובן שיותר יתאים גם בעתיד כששידורי הכבלים ישתפרו לדעתי כבר לא יהיה צורך בפלזמה
בהצלחה

כל אחד מהם יעשה את העבודה יחד עם הממירים החדשים של YES וכמובן שיותר יתאים גם בעתיד כששידורי הכבלים ישתפרו לדעתי כבר לא יהיה צורך בפלזמה
בהצלחה
מה היינו עושים בלי מוזיקה?