שלום לכולם,
אני מנסה להבין מה ההבדל בין מדיה סנטר לבין סטרימר, למה אנשים מחזיקים את שניהם?
האם מדיה סנטר לא עובדת בלי סטירמר?
htcop זה מדיה סנטר?
אם אני רוצה לרכוש מכשיר לצפיית HD אני צריך גם סטרימר וגם HTCP?
חשבתי להביא מטיול בארה"ב מכשיר לצפיית HD האם אני צריך גם וגם?
קצת הלכתי לאיבוד ... מי שיכול לעזור לי לעשות סדר אני אודה לו.
יריב
מה ההבדל בין סטרימר למדיה סנטר ולמה צריך
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
לא צריך את שניהם.
Streamer- "קופסא סגורה", ללא התעסקויות, בלי כאבי ראש, תנגן כל פורמט שהיצרן הצהיר.
החיסרון מתחיל כשיוצאים פורמטים חדשים, ואז הצ'יפ של ה- Streamer שתמיד יסבול ממגבלות עיבוד וזיכרון לעומת HTPC, עלול כבר לא לתמוך בהם.
מחשב HTPC דורש התעסקות, בדר"כ מדובר במחשב העיקרי בבית. לפעמים קורה למשתמשי ה- HTPC שבעדכון דרייברים בכדי ש-MKV,למשל, יעבוד כמו שצריך אז TS רגיל מתחיל לג'עג'ע פתאום. בכל הקשור לתאימות, מחשב חזק ינגן לך יותר פורמטים וזה גם היתקון של HTPC, א ב ל!! גם דורש התעסקות ובהרבה מקרים קראתי פה שגם כשהוא תומך בקובץ, הוא לא מנגן אותו כמו שצריך. תוכל לבדוק בפורום HTPC לפרטים נוספים.
בגרסה סופית של Streamer, תהיה בטוח שמה שהוצהר ב- Spec ינוגן ללא בעיות.
יתרונות ןחסרונות, כמו בכל דבר.
אני אישית, לאחר שהתעניינתי והתייעצתי עם אנשים בעלי נסיון בתחום, הגעתי למסקנה שעדיף Streamer טוב, גם אם צריך לשדרג ולקנות חדש כל שנה וחצי- שנתיים.
Streamer- "קופסא סגורה", ללא התעסקויות, בלי כאבי ראש, תנגן כל פורמט שהיצרן הצהיר.
החיסרון מתחיל כשיוצאים פורמטים חדשים, ואז הצ'יפ של ה- Streamer שתמיד יסבול ממגבלות עיבוד וזיכרון לעומת HTPC, עלול כבר לא לתמוך בהם.
מחשב HTPC דורש התעסקות, בדר"כ מדובר במחשב העיקרי בבית. לפעמים קורה למשתמשי ה- HTPC שבעדכון דרייברים בכדי ש-MKV,למשל, יעבוד כמו שצריך אז TS רגיל מתחיל לג'עג'ע פתאום. בכל הקשור לתאימות, מחשב חזק ינגן לך יותר פורמטים וזה גם היתקון של HTPC, א ב ל!! גם דורש התעסקות ובהרבה מקרים קראתי פה שגם כשהוא תומך בקובץ, הוא לא מנגן אותו כמו שצריך. תוכל לבדוק בפורום HTPC לפרטים נוספים.
בגרסה סופית של Streamer, תהיה בטוח שמה שהוצהר ב- Spec ינוגן ללא בעיות.
יתרונות ןחסרונות, כמו בכל דבר.
אני אישית, לאחר שהתעניינתי והתייעצתי עם אנשים בעלי נסיון בתחום, הגעתי למסקנה שעדיף Streamer טוב, גם אם צריך לשדרג ולקנות חדש כל שנה וחצי- שנתיים.
...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: