בעיה עם משחקים ישנים
שלום לכולם
יש לי HTPC שמחובר לLCD של טושיבה עם כבל VGA
הHTPC מבוסס על מחשב ישן 1GHZ עם כרטיס מסך RIVA TNT2 כל מה שאני צריך עובד כמו שצריך חוץ ממשחקים ישנים.
אני מצאתי שימוש די נחמד HTPC חוץ מסרטים ומוזיקה וכו' אפשר גם לשחק ומכיוון שאני מאוד מחבב משחקים ישנים זה מאוד נחמד .
הבעיה מתחילה כאשר המשחקים הם ברזולוציה נמוכה או שונה ממה שהטלוויזיה יודעת לקבל
אז הטלוויזיה מנסה לזהות את הרזולוציה וזה לא עובד.
אני מאמין שאפשר לפתור את הבעיה ע"י חיבור הHTPC דרך RCA פשוט כי אז אין את כל הקטע של זיהוי הרזולוציה אבל אז אני ישלם מחיר של איכות תמונה שאני לא מוכן לשלם כי אני גם גולש באינטרנט אז אני צריך לראות טקסט ובכלל זה פתרון גרוע.
האם יש פתרון לבעיה שלי ?
יש לי HTPC שמחובר לLCD של טושיבה עם כבל VGA
הHTPC מבוסס על מחשב ישן 1GHZ עם כרטיס מסך RIVA TNT2 כל מה שאני צריך עובד כמו שצריך חוץ ממשחקים ישנים.
אני מצאתי שימוש די נחמד HTPC חוץ מסרטים ומוזיקה וכו' אפשר גם לשחק ומכיוון שאני מאוד מחבב משחקים ישנים זה מאוד נחמד .
הבעיה מתחילה כאשר המשחקים הם ברזולוציה נמוכה או שונה ממה שהטלוויזיה יודעת לקבל
אז הטלוויזיה מנסה לזהות את הרזולוציה וזה לא עובד.
אני מאמין שאפשר לפתור את הבעיה ע"י חיבור הHTPC דרך RCA פשוט כי אז אין את כל הקטע של זיהוי הרזולוציה אבל אז אני ישלם מחיר של איכות תמונה שאני לא מוכן לשלם כי אני גם גולש באינטרנט אז אני צריך לראות טקסט ובכלל זה פתרון גרוע.
האם יש פתרון לבעיה שלי ?
הטלוויזיה לא יודע עם הספציפת שלי או כולן כאשר מחברים משהו ב VGA היא מחפשת באיזה רזולוציה זה משודר וכך מתאימה את עצמה.
כך שכאשר אני מדליק את המחשב לדוגמא אז במסך עד שווינדוס עולה היא מזהה VGA ואחרי היא מזהה XGA והיא כותבת על המסך מה הרזולוציה.
כאשר אני מפעיל משחק היא עוברת לרזולוציה של המשחק.
חוץ ממתי שאני מפעיל משחק ישן ואז היא מתחילה להבהב ולכתוב VGA אבל המסך שחור וכך זה חוזר על עצמו עד שאני חוזר לווינדוס והיא חוזרת לעצמה.
ואני לא מצליח להפעיל משום מה את המשחקים בחלון.
כך שכאשר אני מדליק את המחשב לדוגמא אז במסך עד שווינדוס עולה היא מזהה VGA ואחרי היא מזהה XGA והיא כותבת על המסך מה הרזולוציה.
כאשר אני מפעיל משחק היא עוברת לרזולוציה של המשחק.
חוץ ממתי שאני מפעיל משחק ישן ואז היא מתחילה להבהב ולכתוב VGA אבל המסך שחור וכך זה חוזר על עצמו עד שאני חוזר לווינדוס והיא חוזרת לעצמה.
ואני לא מצליח להפעיל משום מה את המשחקים בחלון.