הדברים נעשו כשעודני נער צעיר...ומי חשב בכלל אז, שהמדיה הנ"ל תחזור לעולמנו בעידן הנוכחי!? לא אנוכי, אני מודה....אבל כמו שאומרים "לא בוכים על חלב שנישפך" ולכל סוף יש גם התחלה חדשה - וגם כמה גילויים מרנינים בדרך.
אחרי כמה שיחות עם אחי הבנתי שאת אחד "האוצרות" אני אמצא דווקא אצלו במחסן, שלא נבדק כבר כמה שנים טובות - והוא לא יודע/זוכר מה יש שם או מה נישאר? טלפון לאנשים הרלוונטיים לנושא {אחיינים שלי} ואחרי כמה שבועות בודדים אני מקבל לידי אוסף די מוכר לי מלפני כמה עשורים טובים...ואיזה אושר ושמחה גדולה.
ביניהם אני "מוצא" {מחזיר} את האוסף ה/כמעט מושלם של "פינק פלויד" שרק בשביל זה היה שווה להתעקש. "גאטרו טול" "בארי וואיט" "דייר סטרייטס" "אלטון ג'ון" "החיפושיות" "פוליס" "אריק קלפטון" "ALAN PARSONS "
"JEFFEASON "STARSHIP" עם גרייס סליק. "קרלוס סנטנה".רק חבל שכל האוסף של "סגול כהה" נעלם! -
ובשילוב תקליטים שקבלתי מאיזה בחור נחמד מירושלים. למי שזוכר את השרשור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 27&start=0
בנוסף אוסף{קטן} "שנשאר" אצלי מתקופה יותר מאוחרת של שנות השמונים. ממש לפני "המהפכה הדיגיטאלית" אבל האוסף הנ"ל לא ממש יודע איך בכלל קניתי אותו דאז... {מלבד אולי UB40 ודייר }כל השאר? ממש לא כדאי להזכיר.
עוד אוסף קיבלתי מחבר שמצא באיזה בית שקנה,שהבעלים לא רצה! עוד אוספים מכאן או משם...סידרו אותי בסך הכול אם אוסף די נחמד של כמה מאות תקליטים רק להתחלה/חזרה/המשכיות - שזה נחמד לכל הדעות.
אני כבר כמה חודשים שלא שומע נגן CD למרות שגם הוא חדש{מקווה שהוא לא נעלב}...- איך אפשר בכלל להאזין לסי די אחרי ההנאה/הקסם/ הגדול/ה שיש למדיה האנלוגית על כל המשתמע מזה.
אגב,ההחלטה לגבי איזה פטפון לקנות? לקחה לי בדיוק כמה ימים/שעות- ובלילות חורפיים שהמוני ביתי ישראל צובאים את אצטדיוני הכדורגל אני נוסע לאיטי במחשבות של עדנה לקנות/להעמיס את פטפון לביתי. {זאת בניגוד למגברים ששם נאלצתי לבדוק איזה 18 סוגים שונים של הגברות, לאורך כמה חודשים - עד ההחלטה!}
בהמשך: איזה פטפון נבחר...ותמונות כמתבקש.
חכו בסבלנות...