קפיצות בסאונד רק דרך ה- ONKYO

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
gvarvar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
בביתי מערכת קולנוע בייתית המורכבת מ- ONKYO 605, נגן DVD של טושיבה 780, וטלוויזיה של סמסונג Q91. כאשר ברסיבר מקבל מה- DVD ומעביר דרכו לטלוויזיה (חוסך לכבלים).
DVD --- > מגבר -----> TV
אז ככה כאשר אני רואה סרט יש הפסקות בסאונד וזה די מעצבן. כל המכלולים מחוברים ב- HDMI והכבלים טובים. בהתחלה חשבתי שהדיסקים קופצים כי ראיתי שהרסיבר בכל קפיצה מפסיק לכתוב HDMI through. אבל הקפיצות באמת מוגזמות אז חיברתי את הDVD ישר ל- TV (בכבל HDMI ישיר). ופתאום יש הרבה פחות קפיצות בסאונד!!!!
חיברתי את ה- DVD בדיגיטאלי לרסיבר ואת ה- DVD ב- HDMI לטלוויזיה.

עכשיו אני שומע את הסאונד גם בהמערכת הקולנוע הבייתית וגם מהטלוויזיה. כאשר הרסיבר מפסיק להשמיע קול אני שומע את הטלוויזיה ממשיכה עד שהרסיבר חוזר להשמיע שוב קול.
כך שאני רואה שיש הרבה פחות הפסקות בטלוויזיה שאשר דרך הרסיבר (?!).
מבחינת וידאו אני משתמש ב- UPSCALE של 720P או 1080I ואין שום בעיה במקביל עם התמונה(לא ריבועים ולא כלום - ודרך אגב ממש רואים את ההבדל בלאחר ה- UPSCALE).

מה קורה כאן?
:twisted:

avnerbel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

לפי מה שקראתי המכשיר ה 605 אינו מבצע Upscale אלא Upconversion שזה שונה לגמרי
לגופו של עניין בביקורות בחו"ל היתה תלונה על הדגמים המתקדמים בנוגע לעיבוד התמונה והסנכרון של הקול
בעיה שנפתרה בעדכון כלשהו שווה לך לבדוק מול היבואן או החנות אם המכשיר שלך מעודכן לא בדיוק יודע מה זה אומר ב 605
במידה ופתרת איכשהו את הבעיה אשמח לשמוע באיזו דרך

בהצלחה
אבנר

orenn
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה #3 

gvarvar תנסה להוציא את כל כניסות\יציאות של הוידאו בלבד מהרסיבר ותחבר ישירות לטלויזיה ותחבר רק אודיו(לא משנה דיגטלי או אנלוגי) למגבר אם "הקפיצות" הפסיקו אז יש Firmware Update
תראה באתר http://www.onkyousa.com/605firmware_replace.cfm בכל אופן אם אתה מסתבך תפנה לחנות שקניתה הם יגידו לך מה לעשות .

gvarvar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אז ככה. ה- 605 יודע לעשות upconversion אבל גם upscale עד 720 דרך תפריט סתרים.
אני משתמש ביכולת ה- upscale של ה- DVD ולכן אני אואה ב- 1080 או 720.

לעיניננו שמתי דיסק מוזיקה ב- DVD. וה- DVD מחובר לרסיבר גם ב- HDMI וגם בדיגיטאלי. אז ב- HDMI יש קפיצות כל 10 שניות ובדיגיטאלי יש אבל פעם בנגיד 5 דקות.

אני אצור קשר עם היבואן מחר.
לילה טוב

gvarvar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

הוצאתי את כל החיבורים וחיברתי את ה- DVD לאונקיו דרך חיבור אנלוגי (כבלים מונסטר, נו שיהיה).
עכשיו אין קפיצות בכלל.
זאת אומרת שהרסיבר שלי בעייתי עם סאונד דיגיטאלי בכלל. אומנם יותר דרך HDMI אבל גם דרך הקומפוננט.

פעם אחרונה לילה טוב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”