YES HD
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
הי מרטין,
אני מודע לזה שהמסך הוא לא HD Ready , וכפי שצינת , אם יהיה שדרוג לרמת DVD ומעלה בנוסף לשידור בפורמט 16:9 ו Dolby Digital אז זה שווה....
בכל אופן בחצי שנה הקרובה מסך זה יוחלף ב LCD כך שיש למה לצפות
תודה ויום טוב,
אני מודע לזה שהמסך הוא לא HD Ready , וכפי שצינת , אם יהיה שדרוג לרמת DVD ומעלה בנוסף לשידור בפורמט 16:9 ו Dolby Digital אז זה שווה....
בכל אופן בחצי שנה הקרובה מסך זה יוחלף ב LCD כך שיש למה לצפות
תודה ויום טוב,
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
השדרוג ביחס ל-DVD לא יהיה דרמטי.
יראו טוב, זה כן, אבל לדעתי חבל על הכסף כשמדובר במסך כזה. תשדרג ביחד עם ה-LCD, סביר להניח שגם יהיו BUNDLES (מסך פלוס ממיר) ברבעון הראשון של השנה.
יראו טוב, זה כן, אבל לדעתי חבל על הכסף כשמדובר במסך כזה. תשדרג ביחד עם ה-LCD, סביר להניח שגם יהיו BUNDLES (מסך פלוס ממיר) ברבעון הראשון של השנה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
במסך HD Ready השיפור יהיה מורגש או מאכזב? (PV60)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
דיברתי עם נציגת YES ולפי דבריה ישודרו ערוצים - 12,13,14 N.geografic + ערוץ ספורט +MGM,
אני באופן אישי הזמנתי את החבילה (39 ש"ח כולל ממיר) מה גם שיש לי בחדר השינה LCD 32" (Samsung) וכנראה שאצטרך להחליט איפה למקם את הממיר....
בכל אופן ב- worst case scenario אם אני לא מרוצה (מה שאני לא מאמין שיקרה) אז משלמים קנס יציאה (100 ומשהו שקל לאחר חודש שזה מספיק זמן התרשמות) ביג דיל...
שני צ'ייסרים בבר
YES מגיעים ב -26 , אני אשתף את רשמיי,
תודה
אני באופן אישי הזמנתי את החבילה (39 ש"ח כולל ממיר) מה גם שיש לי בחדר השינה LCD 32" (Samsung) וכנראה שאצטרך להחליט איפה למקם את הממיר....
בכל אופן ב- worst case scenario אם אני לא מרוצה (מה שאני לא מאמין שיקרה) אז משלמים קנס יציאה (100 ומשהו שקל לאחר חודש שזה מספיק זמן התרשמות) ביג דיל...
שני צ'ייסרים בבר
YES מגיעים ב -26 , אני אשתף את רשמיי,
תודה
אממ במסך hd ready אתה תראה תמונה חדה, צבעים יותר חיים ופחות מתים וחיוורים כמו שרואים היום (ככה אני רואה לפחות תצבעים) ו.... הרבה יותר פרטים, זה לא פרקטי אבל שתמונה כל כך חדה ונקיה רואים פרטים קטנים והתמונה מרגישה יותר אמיתית וחיה...yes-man כתב:במסך HD Ready השיפור יהיה מורגש או מאכזב? (PV60)...
כל מקרה זה לא כמו fhd שכמה חבר'ה יראו כאן בפורום וכמו שעופר תמיד מתאר
כאילו זה חלון, אבל התמונה תהיה הרבה הרבה יותר טובה ממה שאתה רגיל לראות בhd.
תופתע אבל אפילו ההורים שלי מבחינים בין שידורים רגילים לhd, אז תהיה בטוח שאתה תבחין בהבדל.
אבל אל תשווה לfhd כי אתה לא תראה כמו שעופר תמיד מתאר כמו חלון לחיים וכל זה...