ואם כבר מה המחיר הכי מומלץ של ה42
סאמסונג Q9 תומך NR?
בדגם q91 42 דרך חיבור ה- hdmi, במצב של 16:9 וכשהכרטיס מסך מכוון על 720p 60hz יש NR עם overscan של כמה אחוזים.
יש גם מצב הקרוי -just scan שבו הדסקטופ יושב בצורה מושלמת על המסך, אבל עבור מצב זה לא מצאתי שילוב של רזולוציה ותדר רענון שאכן נותן NR
דרך אגב, כשאני צופה בתכני hd ומעביר ממצב של 16:9 ל - just scan אני לא מבחין באיזשהי ירידה או הבדל באיכות התמונה.
יש גם מצב הקרוי -just scan שבו הדסקטופ יושב בצורה מושלמת על המסך, אבל עבור מצב זה לא מצאתי שילוב של רזולוציה ותדר רענון שאכן נותן NR
דרך אגב, כשאני צופה בתכני hd ומעביר ממצב של 16:9 ל - just scan אני לא מבחין באיזשהי ירידה או הבדל באיכות התמונה.
creed,
מה האינדיקציה לזה שהמסך באמת בNR ?
ראיתה מיפוי 1ל1 של פיקסלים עם תוכנות כמו MonitorTest ?
הסיבה שאני שואל היא כי כל הפלזמות עם רזולוציה 1024x768
עושות downscale למה שהמחשב מוציא שהוא ברזולוציה יותר גבוהה (1280x720)
מה שלדעתי אומר שזה לא NR.
מה האינדיקציה לזה שהמסך באמת בNR ?
ראיתה מיפוי 1ל1 של פיקסלים עם תוכנות כמו MonitorTest ?
הסיבה שאני שואל היא כי כל הפלזמות עם רזולוציה 1024x768
עושות downscale למה שהמחשב מוציא שהוא ברזולוציה יותר גבוהה (1280x720)
מה שלדעתי אומר שזה לא NR.
העלתי כאן - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
את התמונות מסך שקיבלתי בקונפיגורציות שונות
את התמונות מסך שקיבלתי בקונפיגורציות שונות
אני מציע שתקרא שוב את המאמר על NR כדי שתבין יותר טוב מה המשמעות של המושג...creed כתב:בדגם q91 42 דרך חיבור ה- hdmi, במצב של 16:9 וכשהכרטיס מסך מכוון על 720p 60hz יש NR עם overscan של כמה אחוזים.
דרך אגב, כשאני צופה בתכני hd ומעביר ממצב של 16:9 ל - just scan אני לא מבחין באיזשהי ירידה או הבדל באיכות התמונה....
720P לא יכול להיות NR למסך עם רזולוציה של 1024*768...
אני מבין מה שאתה אומר.אור כתב:
אני מציע שתקרא שוב את המאמר על NR כדי שתבין יותר טוב מה המשמעות של המושג...
720P לא יכול להיות NR למסך עם רזולוציה של 1024*768......
המסך מקבל דרך ה- hdmi וגם דרך vga את הרזולוציה 1024x768, האם זה מספיק כדי לקבוע שהמסך מקבל NR?
עם התוכנה הנ"ל, אני לא מקבל את לוח השחמט ברזולוציה הזו.
ב- 720p כן מקבלים את לוח השחמט.
האם אני צריך לשנות משהו בקובץ הבדיקה כדי שאכן יתאים לבדיקה של מסך 1024x768, כי אולי אני בודק רזולוציה שבכלל לא מתאימה למסך ובגלל זה התוצאות לא אמינות
כשאתה על 1024x768 אין לך בעיה עם יחס התמונה בהצגת תכנים?arielshu כתב:אם מדובר ב HTPC לא עדיף פשוט לחבר VGA 1024X768 שזו הרזולוציה האמיתית של המסך? אני התייאשתי אחרי כמה נסיונות עם ASUS HDMI שלי.... רואים נהדר. (מדובר בדגם Q91 42")...
ואם אתה מתגבר עליה בעזרת שימוש של אופציה מתוך הנגן כמו - scale to 16:9, האם זה משהו שנותן תוצאה יותר טובה מאשר שידור ברזולוציה של 720p ? (במובן של לבצע כמה שפחות עיבוד תמונה על התוכן המקורי)
אני אכן משתמש ב 16:9 בתוכנות כמו VLC או ZOOMPLAYER ואפילו SAGE בלי שום בעיהcreed כתב:כשאתה על 1024x768 אין לך בעיה עם יחס התמונה בהצגת תכנים?arielshu כתב:אם מדובר ב HTPC לא עדיף פשוט לחבר VGA 1024X768 שזו הרזולוציה האמיתית של המסך? אני התייאשתי אחרי כמה נסיונות עם ASUS HDMI שלי.... רואים נהדר. (מדובר בדגם Q91 42")...
ואם אתה מתגבר עליה בעזרת שימוש של אופציה מתוך הנגן כמו - scale to 16:9, האם זה משהו שנותן תוצאה יותר טובה מאשר שידור ברזולוציה של 720p ? (במובן של לבצע כמה שפחות עיבוד תמונה על התוכן המקורי)...
אין לי איך להשוות כי לא הצלחתי בשום אופן לכפות 720X1280 על לוח האם שלי...