המלצה לסטרימר
שלום לכולם
מאחר ועייפתי מהצריבות, אני מחפש סטרימר חדש לחיים קלים יותר
אשמח לקבל המלצה לסטרימר שנותן את התמורה הטובה ביותר,
חיבור איכותי גם בווידאו וגם באודיו,אלחוטי ושידע לשדר גם HD.
ותקציב יותאם למה שהכי טוב
אה וראוטר עדיין לא קניתי אז גם מה מתאים לו מבחינת קצב העברה
תודה
מאחר ועייפתי מהצריבות, אני מחפש סטרימר חדש לחיים קלים יותר
אשמח לקבל המלצה לסטרימר שנותן את התמורה הטובה ביותר,
חיבור איכותי גם בווידאו וגם באודיו,אלחוטי ושידע לשדר גם HD.
ותקציב יותאם למה שהכי טוב
אה וראוטר עדיין לא קניתי אז גם מה מתאים לו מבחינת קצב העברה
תודה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הסטרימר המתקדם שיש היום זמין הוא ה-4100.
ויצא גם הפופקורן שעדיין לא נבדק המכיל צ'יפ מתקדם יותר
בחודשיים הקרובים יתחיל לצאת דור חדש של סטרימרים מבוססי צ'יפ 8634/5, אם כי ה-4100 מספק את הצרכים של הרוב הגדול של מה שיש היום (למעט EVO).
אין עדיין תקן אלחוטי אמין המעביר HD, בוודאי לא את הקצבים הגבוהים של בלוריי.
אם הייתי קונה היום ראוטר וכ.רשת, הייתי קונה כאלה של 1GB
ויצא גם הפופקורן שעדיין לא נבדק המכיל צ'יפ מתקדם יותר
בחודשיים הקרובים יתחיל לצאת דור חדש של סטרימרים מבוססי צ'יפ 8634/5, אם כי ה-4100 מספק את הצרכים של הרוב הגדול של מה שיש היום (למעט EVO).
אין עדיין תקן אלחוטי אמין המעביר HD, בוודאי לא את הקצבים הגבוהים של בלוריי.
אם הייתי קונה היום ראוטר וכ.רשת, הייתי קונה כאלה של 1GB
עוד שאלה בעניין ?
האם סטרימר הוא מה שנקרא בעברית מזרים מדיה?
איזה מכשירים מומלצים ? ואיזה יש בתקן עם אפשרות להעברת מידע אלחוטית .
האם הוא מעביר בו בזמן את המידע אל הסטרימר או שהוא מעביר את כל הסרט ואז מפעיל .
לדוגמא ראיתי את הנגן של MVIX 760 איך הוא ?
איפה מומלץ לקנות סטרימר ? ואם תוכלו לאמוד טווחי מחירים ?
איפה מומלץ לקנות סטרימר ? ואם תוכלו לאמוד טווחי מחירים ?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
Re: עוד שאלה בעניין ?
סטרימר = מזרימדיהbe_itzik כתב:האם סטרימר הוא מה שנקרא בעברית מזרים מדיה?
איפה מומלץ לקנות סטרימר ? ואם תוכלו לאמוד טווחי מחירים ?...
"מה מומלץ?"- מהם הצרכים שלך?
תקן אלחוטי- תקרא תגובה אחת מעלה. עדיין לא קיים תקן שיזרים HD.
מחירים כעיקרון זה עניין של פורמטים נתמכים. שוב, תלוי בצרכים שלך.
ראשית תגדיר צרכים ואז יהיה יותר קל לאנשים פה לכוון אותך.
...
לגבי האלחוטי הבנתי שאין משהו שמעביר HD טוב באלחוטי אך מה לגבי סרטים או סדרות שלא ב HD אלא ב DIVX ...
האמת אני לא יודע מה לדרוש יותר מדי עדיף שיהיה אלחוטי, בעל אפשרות לדיסק קשיח פנימי, ייתמוך ב HD (קבצי MVK) כולל יציאה טובה שתשדר HD טוב (קומפוננט + HDMI), תמיכה בכתוביות בפורמט SUB/SRT, מכשיר שניתן לעדכן לו את הגרסה, וכמובן יציאת דיגיטלית לאודיו (אופטי או קוקסיאלי) ושלא יהיה יקר במיוחד ... לא מעל 2500 שקל ? זה מחיר הגיוני בכלל כי אני לא יודע על איפה מוכרים את זה. .
שאלה נוספת : כאשר אני רוצה להעביר משהו למכשיר (לדוגמא קובץ MVK) האם אני צריך לחבר אותו למחשב בUSB או שניתן לבצע העברה גם ברשת האלחוטית (לכונן של המזרים) ואז לצפות בקובץ?
האמת אני לא יודע מה לדרוש יותר מדי עדיף שיהיה אלחוטי, בעל אפשרות לדיסק קשיח פנימי, ייתמוך ב HD (קבצי MVK) כולל יציאה טובה שתשדר HD טוב (קומפוננט + HDMI), תמיכה בכתוביות בפורמט SUB/SRT, מכשיר שניתן לעדכן לו את הגרסה, וכמובן יציאת דיגיטלית לאודיו (אופטי או קוקסיאלי) ושלא יהיה יקר במיוחד ... לא מעל 2500 שקל ? זה מחיר הגיוני בכלל כי אני לא יודע על איפה מוכרים את זה. .
שאלה נוספת : כאשר אני רוצה להעביר משהו למכשיר (לדוגמא קובץ MVK) האם אני צריך לחבר אותו למחשב בUSB או שניתן לבצע העברה גם ברשת האלחוטית (לכונן של המזרים) ואז לצפות בקובץ?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

לדעתי, בוא תניח כרגע לעניין הטלחוטי. אני לא יושב שיש פה מישהו שבאמת עובד עם זה, בשום פורמט שהוא.. אני עוד מאלה שניסו אבל זנחו את זה מהר מאוד.be_itzik כתב:לגבי האלחוטי הבנתי שאין משהו שמעביר HD טוב באלחוטי אך מה לגבי סרטים או סדרות שלא ב HD אלא ב DIVX ...
שאלה נוספת : כאשר אני רוצה להעביר משהו למכשיר (לדוגמא קובץ MVK) האם אני צריך לחבר אותו למחשב בUSB או שניתן לבצע העברה גם ברשת האלחוטית (לכונן של המזרים) ואז לצפות בקובץ?...
ניסיתי בזמנו לנגן קבצי AVI אבל ברוב המקרים לא הצלחתי להתחבר לדיסק המרוחק ע"י האלחוט.
כמו שציינו, TVIX 4100 יעשה את את כל מה שציינת באופן מוחלט, למעט Streaming באלחוט, ומחירו 2300 ש"ח ב"עולם הדיגיטלי" ((לא כולל דיסק קשיח).
בנוגע לשאלה הנוספת, אם אתה רוצה להעתיק תוכן מהמחשב לנגן, ישנה האפשרות של USB ואז הנגן יקבל אות כונן ותוכל לגרור אליו קבצים, וגם באופן מהיר. האפשרות השניה היא אלחוטית ופחות מומלצת- עתקת קבצים ע"י FTP. מאוד איטי וגם לא כל כך יציב. אתה תעדיף את האופציה הראשונה.
...
שוב תודה על העזרה, נכנסתי לאתר של העולם הדיגיטלי אבל הם לא משווקים באינטרנט יש לך אולי איזו חברה שגם מוכרת דרך האינטרט כי אני גר בצפון הארץ ....
מה לגבי חיבור בכבל רשת רגיל ... ? האם עובר אות HD טוב ? או ניתן להעביר קבצים , כי זה נראה לי מסורבל כל הזמן לנתק ולהביא את זה למחשב...
בנוסף יש לי שאלה על חיבורים - איזה חיבור מוציא את התמונה הטובה ביותר HDMI/DVI/COMPONENT?
מה לגבי חיבור בכבל רשת רגיל ... ? האם עובר אות HD טוב ? או ניתן להעביר קבצים , כי זה נראה לי מסורבל כל הזמן לנתק ולהביא את זה למחשב...
בנוסף יש לי שאלה על חיבורים - איזה חיבור מוציא את התמונה הטובה ביותר HDMI/DVI/COMPONENT?
לגבי ה 4100 - מעביר מצויין HD ברשת חוטית, אני בניתי בבית שרת איחסון של 2.2 טרה... שמחובר ל 4100 ואין לי בעיה לשדר כל דבר על הרשת.
לגבי שיווק לצפון - מתוך ההיכרות הקצרה שלי עם עמי ומתוך השירות המעולה שהוא נותן לי כל פעם שאני צריך, אני מציע שתרים לו טלפון, אולי יש פיתרון של שליחות עם מוניות אביב או משהו דומה לכך (מדובר בחבילה ממש לא גדולה).
בהצלחה בכל מקרה.
גיא
לגבי שיווק לצפון - מתוך ההיכרות הקצרה שלי עם עמי ומתוך השירות המעולה שהוא נותן לי כל פעם שאני צריך, אני מציע שתרים לו טלפון, אולי יש פיתרון של שליחות עם מוניות אביב או משהו דומה לכך (מדובר בחבילה ממש לא גדולה).
בהצלחה בכל מקרה.
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לגבי ה MVIX 760, אומנם לא סקרנו אותו באתר אך התפרסמו המון ביקורות שליליות לגביו. מספיק שתקרא מספר שרשורים בפורום הרישמי באתר mvix usa ותבין עד כמה המוצר לא מלהיב בלשון המעטה. MPC אפילו בחר אותו לא מזמן כאחד המוצרים הגרועים של השנה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

תעבור על הביקורת של ה- 4100.be_itzik כתב:היי שוב תודה,
אתם לא מכירים חנויות בצפון שמתעסקות עם כאלו דברים אני רוצה לראות את זה...
ואיך ה MVIX 760 ?...
תעבור גם על השרשורים לגביו שלאחר מכן, שכן מאז הביקורת התווספו דברים (MKV).
אם תראה שמבחינת ה- SPEC הוא עונה לצרכים שלך, אז דבר עם עמי ותראה איך הוא שולח לך מכשיר כזה. אתה יכול לוותר על "לראות את המוצר". תאמין לאנשים פה שהוא עושה את העבודה מצויין.
או שתקדיש חצי יום לעניין ותגיע לתל אביב..
...
יש את POPCORNHOUR דור חדש של סטרימרים מבוססי צ'יפ 8634/5.
עלותו :
179$
משלוח 45 $
תשלום על שיחרור ממכס ומע"ם -292 ש"ח
לי הוא לא עשה שום תקלה עד היום(טפו טפו טפו).
יש עוד סטרימרים שיצאו בקרוב - עדיף לא לקנות סטרימר המבוסס על צ'יף הקודם 8623/4
עלותו :
179$
משלוח 45 $
תשלום על שיחרור ממכס ומע"ם -292 ש"ח
לי הוא לא עשה שום תקלה עד היום(טפו טפו טפו).
יש עוד סטרימרים שיצאו בקרוב - עדיף לא לקנות סטרימר המבוסס על צ'יף הקודם 8623/4
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עדיף גם לא לרכוש מזרימדיה בלי שנעשתה לו בדיקה הגונה על ידי גורם אובייקטיבי 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

vigen,
אתה מדבר על בדיקה מטעם האתר?
קיבלתי אישור לפני 5 ימים כי עד ה 14.12.07 יחידה של A-100 יוצאת אלינו לביקורת.
קיבלתי אישור לפני 5 ימים כי עד ה 14.12.07 יחידה של A-100 יוצאת אלינו לביקורת.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ברגעים אלה ממש כמה סינים במרתף של Syabas מלחימים את הצ'יפים האחרונים על הבורד של הקופסא שלכם.ziv_r כתב:vigen,
קיבלתי אישור לפני 5 ימים כי עד ה 14.12.07 יחידה של A-100 יוצאת אלינו לביקורת....
איציק, לגבי השאלה שלך...
באופן סובייקטיבי לחלוטין אני מאמין שנכון להיום ה-4100 עונה על רוב הצרכים שלך (מלבד עניין ההזרמה של תוכן HD באופן אלחוטי) והוא גם די מומלץ על ידי חברים רבים כאן. כמו שכבר נאמר - קח בחשבון שדגם חדש עומד לצאת בשבועות הקרובים, כך שאולי עדיף לחכות (אם הצרכים שלך כוללים גם תוכן בביטרייטים גבוהים במיוחד). שים לב שהשיפורים בדגם החדש לא מטפלים כרגע בבעיית האלחוט שכבר ציינתי, למרות שהבנתי שיש תוכניות לגבי זה כמו מתאם Draft N וכו'.
כמובן שיש אפשרויות אחרות מהדור הקודם (כמו ה-Mvix), מהדור הנוכחי (כמו ה-Tomacro או ה-EVA), או מהדור הבא (כמו הפופקורן).
הכול מתחיל ונגמר בצרכים שלך וכמה כל מוצר כזה מתאים לשאר חלקי המערכת שלך.
לגבי הפופקורן באופן ספציפי אני חייב לציין שהמכשיר אומנם נראה על הנייר מאוד אטרקטיבי מבחינת טכנולוגייה ומחיר, אבל כדרכם של רוב המוצרים החדשים בתחום הזה ובהתבסס על רשמי משתמשים ראשונים נראה כי הוא עדיין לא מייוצב. בנוסף קח בחשבון שאין לו מערך ייצור או הפצה סדירה, והיצרן מצמצם את רוב עלויות הבדיקות ומגלגל אותן על הרוכשים (כך שבאופן אישי נכון להיום לא הייתי קורא לו "מוצר מדף" אלא "מוצר ניסיוני", ולכן לדעתי זו גם הסיבה למחיר ה"אטרקטיבי").
[אני בטוח שהנ"ל יעורר זעם בקרב מספר חברים כאן אבל זו דעתי האישית ואתם לא חייבים להסכים איתה.]
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ברגע שנקבל את ה A-100 - נפרסם ביקורת מסודרת.