התחדשתי במסך 32R81LCD של סמסונג אכזבה
שלום ,
לאחר שלמדתי רבות מהשרשורים בפורום המלומד רכשתי לסלון ביתי קודם כל פלזמה Q9 של סמסונג ובאמת אני מרוצה מאיכות התמונה בהתאם לכל ההמלצות בפורום.
לאחר מיכן רכשתי LCD של סמסונג R81 ואני מאוכזב מאד לדעתי איכות התמונה של LCD נופלת בכמה דרגות מהפלזמה ואני לא מבין איך כל המומחים של הפורום לא אומרים את זה בצורה חד משמעית שלא משתמעת לשתי פנים בצפייה היום בשידורי TV רגילים דרך ממיר הוט או YES פלזמה עולה על LCD בכמה דרגות אולי בעתיד כאשר יכנסו שידורי HD משהו ישתנה אבל כרגע צפייה בLCD בשידורים רגילים מאכזב מאד ואפילו מול TV רגילה.
בברכה
ירון מ
לאחר שלמדתי רבות מהשרשורים בפורום המלומד רכשתי לסלון ביתי קודם כל פלזמה Q9 של סמסונג ובאמת אני מרוצה מאיכות התמונה בהתאם לכל ההמלצות בפורום.
לאחר מיכן רכשתי LCD של סמסונג R81 ואני מאוכזב מאד לדעתי איכות התמונה של LCD נופלת בכמה דרגות מהפלזמה ואני לא מבין איך כל המומחים של הפורום לא אומרים את זה בצורה חד משמעית שלא משתמעת לשתי פנים בצפייה היום בשידורי TV רגילים דרך ממיר הוט או YES פלזמה עולה על LCD בכמה דרגות אולי בעתיד כאשר יכנסו שידורי HD משהו ישתנה אבל כרגע צפייה בLCD בשידורים רגילים מאכזב מאד ואפילו מול TV רגילה.
בברכה
ירון מ
בהתחלה הפחדת אותי באמת כי יש לי פלזמה ואני מתכנן לקנות lcd טושיבה c3000...
אבל שראיתי את הדגם שלך נזכרתי....אם תעשה חיפוש תראה שבכל מקום אמרו שהדגם הזה משמעותית הוא בין הגורעים לyes וhot. אבל,הוא מעולה בhd חיבור למחשב.. תסתכל על חצי הכוס המלאה
אבל שראיתי את הדגם שלך נזכרתי....אם תעשה חיפוש תראה שבכל מקום אמרו שהדגם הזה משמעותית הוא בין הגורעים לyes וhot. אבל,הוא מעולה בhd חיבור למחשב.. תסתכל על חצי הכוס המלאה
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
לא מצליח להבין את ההסתייגות נגד הסמסונג R81 בשידורי כבלים יש ברשותי את הטלויזיה הזו לאחר שבדקתי כמה וכמה דגמים נוספים לקחתי אותה בעיקר למחשב והוזהרתי בפורום משידורי הכבלים
הטלויזיה נחתה בביתי והופתעתי לגלות שהיא לא כל כך רעה ודי מרצה כל מה שצריך זה צלחת ממיר טוב וכבלים טובים עדיף טראנסקודר שיביא לשיפור משמעותי כלומר אין סוף לדברים תמיד ניתן לשפר
חוץ מזה שידורי הכבלים כבר מתחילים להתפתח והטלויזיה הזאת בהחלט תעשה עבודה טובה עם טכנים אלו
הטלויזיה נחתה בביתי והופתעתי לגלות שהיא לא כל כך רעה ודי מרצה כל מה שצריך זה צלחת ממיר טוב וכבלים טובים עדיף טראנסקודר שיביא לשיפור משמעותי כלומר אין סוף לדברים תמיד ניתן לשפר
חוץ מזה שידורי הכבלים כבר מתחילים להתפתח והטלויזיה הזאת בהחלט תעשה עבודה טובה עם טכנים אלו
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
yaronmes דבר ראשון בפורמים דיברו שהדגם R81Bהוא פחות טוב בשידורים של יס והוט בטח מפלזמה
דבר שני והרבה יותר חשוב תחבר את המסך עם כבל איכותי ותשחק (תכייל) בהגדרות עד שתהייה מרוצה יש לה המון אפשרויות ופילטרים שלא את כולם צריכים שהם יעבדו וחלק אפילו מפרעים
דבר שני והרבה יותר חשוב תחבר את המסך עם כבל איכותי ותשחק (תכייל) בהגדרות עד שתהייה מרוצה יש לה המון אפשרויות ופילטרים שלא את כולם צריכים שהם יעבדו וחלק אפילו מפרעים
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בהגדרות ברירת המחדל, שידורי טלוויזיה יס/הוט הם פשוט זוועה. אבל אחרי כיול של המסך, השידור משתפר פי כמה וכמה, אומנם האיכות עדיין נופלת ממסך פלזמה, אבל בהחלט ברת צפייה.
בכל דיון של פלזמה נגד LCD תמיד ראיתי העדפה ברורה לפלזמה מצד המומחים באתר. תמיד יושב לי בראש עופר לאור ו"השחורים".yaronmes כתב:שלום ,
ואני לא מבין איך כל המומחים של הפורום לא אומרים את זה בצורה חד משמעית שלא משתמעת לשתי פנים בצפייה היום בשידורי TV רגילים דרך ממיר הוט או YES פלזמה עולה על LCD בכמה דרגות...
ה"בעיה" (שאני אישית חושב שזה לא בעיה) היחידה שאת פלאזמה צריך לדעת לתחזק ולשמור עליה טוב כדי שלא יהיו צריבות.
אבל חוץ מזה אין על איכות שידור של פלאזמה היום
אבל חוץ מזה אין על איכות שידור של פלאזמה היום
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
R81..תגובה
שלום לכל החברים,
ברשותי גם R81 ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה., קניתי אותה גם לפני כ 3-4 חודשים לאחר סקר מקיף ובדיקה ויזואלית בחנויות , למרות שזה לא משקף.
איך שחיברתי אותה עם קומפוזיט הייתי מרוצה מאוד מהתמונה גם משידורי הספורט שהרבה מחברי הפורום אמרו שרואים זוועה
לאחר שחיברתי ב סקארט - SVIDEO האיכות השתפרה עוד יותר ורואים מעולה לדעתי...
מרחק הצפייה שלי ד"א הוא בסביבות 2 מ'....
לסיכום הכל עניין של ציפיות..אני אישית מאוד מרוצה..
לגבי הכיול לדעתי קשה לתת פרמטרים אובייקטיבים כי זה מושפע מעוד גורמים סביבתיים כמו מיקום הטלויזיה, כמות אור וכו'......תנסה לשחק עם ההגדרות ככה אני הגעתי לתוצאה מקסימלית לפחות לשלב הזה...מאמין שאם אכוון עוד ואשחק עם ההגדרות אפשר עוד לשפר קצת את התמונה...
ברשותי גם R81 ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה., קניתי אותה גם לפני כ 3-4 חודשים לאחר סקר מקיף ובדיקה ויזואלית בחנויות , למרות שזה לא משקף.
איך שחיברתי אותה עם קומפוזיט הייתי מרוצה מאוד מהתמונה גם משידורי הספורט שהרבה מחברי הפורום אמרו שרואים זוועה
לאחר שחיברתי ב סקארט - SVIDEO האיכות השתפרה עוד יותר ורואים מעולה לדעתי...
מרחק הצפייה שלי ד"א הוא בסביבות 2 מ'....
לסיכום הכל עניין של ציפיות..אני אישית מאוד מרוצה..
לגבי הכיול לדעתי קשה לתת פרמטרים אובייקטיבים כי זה מושפע מעוד גורמים סביבתיים כמו מיקום הטלויזיה, כמות אור וכו'......תנסה לשחק עם ההגדרות ככה אני הגעתי לתוצאה מקסימלית לפחות לשלב הזה...מאמין שאם אכוון עוד ואשחק עם ההגדרות אפשר עוד לשפר קצת את התמונה...
עדין איכות תמונה לא טובה
שלום ,
היום קניתי כבל SCART TO S -V מתוצרת LEXUS ב- 190 ש"ח כבל די איכותי חשבתי בהתאם לתגובות בפורום שאולי באמת התמונה תשתפר אבל לצערי לא ראיתי שום שינוי
אולי צריך לעשות עוד משהו?
ירון
היום קניתי כבל SCART TO S -V מתוצרת LEXUS ב- 190 ש"ח כבל די איכותי חשבתי בהתאם לתגובות בפורום שאולי באמת התמונה תשתפר אבל לצערי לא ראיתי שום שינוי
אולי צריך לעשות עוד משהו?
ירון