3 שאלות פשוטות על כבל SCART RGB לחיבור ל- YES
-
yuvR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
לפני השאלות - אני מודה שאני מבולבל. אני רגיל להשוות בין מוצרים לפי ביקורות ו SPEC'ים, אבל כל נושא ההבדלים בין הכבלים נשמע לי כמו וודו כי אין כאן "פיצ'רים" חשובים שצריך לשים לב אליהם. אני מחפש את המלצתכם לכבל לחיבור YES ל LCD כדי לשפר את איכות התמונה הגרועה למדי שאני מקבל כרגע.
1) קראתי כאן ביקורות טובות על MONSTER וחשבתי שמצאתי את הכבל שאני מחפש - Monster MV2SC. מצד שני שמעתי טענה ש"מונסטר מוכרים מוצרים גרועים במחיר יקר בזכות המוניטין שלהם". מה דעתכם? האם אפשר לסמוך על הכבל הזה?
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid ... at2ID=501
2) הוצע לי כאן במסרים כבל SCART ללא אודיו(משומש), כשהטענה של היצרן היא שזה משפר את איכות הוידאו. בשלב זה אני כן משתמש ברמקולים של הטלויזיה. האם יש אפשרות לחבר כבל SCART ללא אודיו ולהזין את האודיו בדרך אחרת? אני מניח שאם בוחרים בטלויזיה בכניסת ה SCART אז גם את אודיו צריך להכניס משם. יש אפשרות אחרת?
3) לסיכום - כבר הבנתי שאאלץ להפרד מכ- 300 ש"ח. איזה כבל מומלץ באזור הסכום הזה? אשמח לשמוע ביקורות חיוביות ושליליות
תודה!
1) קראתי כאן ביקורות טובות על MONSTER וחשבתי שמצאתי את הכבל שאני מחפש - Monster MV2SC. מצד שני שמעתי טענה ש"מונסטר מוכרים מוצרים גרועים במחיר יקר בזכות המוניטין שלהם". מה דעתכם? האם אפשר לסמוך על הכבל הזה?
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid ... at2ID=501
2) הוצע לי כאן במסרים כבל SCART ללא אודיו(משומש), כשהטענה של היצרן היא שזה משפר את איכות הוידאו. בשלב זה אני כן משתמש ברמקולים של הטלויזיה. האם יש אפשרות לחבר כבל SCART ללא אודיו ולהזין את האודיו בדרך אחרת? אני מניח שאם בוחרים בטלויזיה בכניסת ה SCART אז גם את אודיו צריך להכניס משם. יש אפשרות אחרת?
3) לסיכום - כבר הבנתי שאאלץ להפרד מכ- 300 ש"ח. איזה כבל מומלץ באזור הסכום הזה? אשמח לשמוע ביקורות חיוביות ושליליות
תודה!
-
yuvR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה, מצאתי רק כבל אחד שלהם דרך ZAP
http://www.החנות ההיא.co.il/Product.asp ... &Cat2ID=91
ונדמה לי שלא לזה אתה מתכוון
איפה לחפש? איך לדעת אם הכבל המוצע טוב או לא? יש מספרי דגמים מומלצים?
תודה
יובל
ונדמה לי שלא לזה אתה מתכוון
איפה לחפש? איך לדעת אם הכבל המוצע טוב או לא? יש מספרי דגמים מומלצים?
תודה
יובל
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה נשמע כמו וודו בגלל שזה בדיוק מה שזה.
המרחקים לחיבור SCART כל כך קצרים והמתחים מספיק גבוהים כדי שתוכל להשתמש בכמעט כל כבל (כן, גם באלה של 30 שקל) בלי לראות שום הבדל. אבל מה, מי שמוכן לשלם פי 10 מזה גם מוכן להשתכנע שהוא רואה הבדלים "ברורים וגדולים".
ואם אפשר, תנסה להימנע מרכישת כבלים מוזהבים אם השקעים שלך בממיר או במסך אינם מוזהבים גם כן. הם בדרך כלל עשויים מפח והכנסת תקע מוזהב בשקע פעיל חשמלית הבנוי ממתכת אחרת רק יאיץ הופעת קורוזיה במגעים.
המרחקים לחיבור SCART כל כך קצרים והמתחים מספיק גבוהים כדי שתוכל להשתמש בכמעט כל כבל (כן, גם באלה של 30 שקל) בלי לראות שום הבדל. אבל מה, מי שמוכן לשלם פי 10 מזה גם מוכן להשתכנע שהוא רואה הבדלים "ברורים וגדולים".
ואם אפשר, תנסה להימנע מרכישת כבלים מוזהבים אם השקעים שלך בממיר או במסך אינם מוזהבים גם כן. הם בדרך כלל עשויים מפח והכנסת תקע מוזהב בשקע פעיל חשמלית הבנוי ממתכת אחרת רק יאיץ הופעת קורוזיה במגעים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.