ערב טוב
קודם שאף אחד לא יפגע אני מוכן לקבל תשובה מכולם ,אבל ידוע לי כי שניים מחברי הפורום יש להם גישה קצת יותר תכופה לסוג זה של מוצר,אז אני פונה לכולם אבל במיוחד ל shay או analizer] וזאת השאלה:
חיברתי את הפלזמה ב סקארט לסקארט(מ"ס 1) כמו שצריך,וגם הקבל עצמו לא זול .
בגדול אני לא רואה הבדל בין החיבור של סקארט מהמיר ל rca שהיה בהתחלה(מעניין אבל ראו טוב).
מה שקורה לי עכשו זה שבהגדרות pictere נעלמה לי השורה של ה colour ומופיע לי phase וכאשר אני מפעיל תכונה זו אני לא רואה שום שינוי ובעצם אני רוצה להקטין או להגביר את הצבע. מאין הופיע רובליקה זו? מה תפקידה במערכת?מה עושים אם הcolour ?
שמתי לב שכאשר מחברים את הdvd מופיעים עוד הגדרות נוספות לתמונה אבל פה מדובר בחיבור לראות כבלים רגיל. הייתכן שנגעתי במשהו או מה?
כמו כו למה לא מופיע בספר הוראות ההפעלה כל ההגדרות כאשר מתחברים לdvd או לpc כי אז צצות עוד הגדרות לגבי חיבורים אלה וכל האפליקציות שלהם ,חבל.
היתכן שכאשר מתחברים לסקארט לסקארט אי אפשר לבצע שינויים מסויימים בהגדרות הטלויזיה?
הממיר מוגדר 16:9 ו- rgb המסך בפלזמה מוגדר full screen .
מבקש תשובה לכל אחת מהשאלות ,בסובלנות.
בקשר לחיבור בסקארט אז רואים את התמונה באופן מאוד "גרעיני" כלומר צבע חזק מאוד,שגם כאשר אני משחק אם הגדרות הצבע עדיין הצבעים נישארים חזקים מאוד דבר המפריע לי באופן אישי לחוות את מה שאני בעצם דורש מהתמונה שתתן לי.
הכבלים שיש לי הם חדשים לגמרי (2 סוגים) 1 של פיליפס ןהשני שכרגע ברח לי שם החברה.
מחיריהם בשוק נעים בין 200 ל-350 ש"ח.קיבלתי אותם מחבר,ןהם נחשבים גם על פי חברי הפורום בערך למילה האחרונה.
אני הולך לנסןת לשים קבל סקארט ל s-vidou ניראה מה התוצאה.