ברשותי פיוניר 436 בת כשנתיים ואני מנוי של חברת יס, לאחרונה החלפתי ממיר בסלון עקב תקלה בממיר לממיר זהה שגם הוא 3100 אך אני שם לב שהתמונה אינה טובה כמו שהיא הייתה או יותר נכון אינה מספקת למסך בסדר מחיר שכזה.הכוונה שהתמונה לא חדה מספיק וגם רואים די כמו בפלזמה יותר פשוטה אני מתכוון שרואים בה תמונה לא חלקה אלא מגורענת/מפוקסלת משהו שאפילו מציק לעיניים.
נאמר לי לבדוק האם הממיר הוא 3100 כמו שהיה או שהוא מסדרת 3100 עם תוספת האות S ליד המס' 3100 האם זה קשור והאם אי יכול לדרוש מיס ממיר 3100 "טהור"
תודה מראש
ירידה באיכות התמונה לאחר החלפת ממיר
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לפניי הכל תבדוק אם ההגדרות של הממיר מוגדרות כמ ושצריך(בהתאם לסוג החיבור)lalzar כתב:ברשותי פיוניר 436 בת כשנתיים ואני מנוי של חברת יס, לאחרונה החלפתי ממיר בסלון עקב תקלה בממיר לממיר זהה שגם הוא 3100 אך אני שם לב שהתמונה אינה טובה כמו שהיא הייתה או יותר נכון אינה מספקת למסך בסדר מחיר שכזה.הכוונה שהתמונה לא חדה מספיק וגם רואים די כמו בפלזמה יותר פשוטה אני מתכוון שרואים בה תמונה לא חלקה אלא מגורענת/מפוקסלת משהו שאפילו מציק לעיניים.
נאמר לי לבדוק האם הממיר הוא 3100 כמו שהיה או שהוא מסדרת 3100 עם תוספת האות S ליד המס' 3100 האם זה קשור והאם אי יכול לדרוש מיס ממיר 3100 "טהור"
תודה מראש...
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: