עזרה בשדרוג

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
roi51852 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מעוניין לשדרג את המגבר שלי.כרגע יש לי מגבר קולנוע של ימהה מלפני 6 שנים בערך שמחובר לקדמיים של וורפדל(רמקול מדף) ואחוריים של מאגנט(סטלייט) יחד עם סאב של מאגנט.הdvd שאני משתמש בו זה פלייסטיישן 3 על פלאזמה פאנסוניק pv70.
המגבר צריך להיות עד 3000 ש"ח וחשוב לציין שאני אוהב את ימהה ושאני רוצה לנצל את ה- hd .
מה שאבקש זה לקבל הסבר מה נותן מגבר עם hd?
רוב השימוש שלי זה בצפיה בסרטים ולשחק בסוני.
תודה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

הרעיון ברסיבר שיודע למתג חיבורי HD או יודע לעשות UPSCALING או UPCONVERTION הוא שאתה יכול לחבר את כל מקורות הוידאו (בנוסף לאודיו) לרסיבר וזה יימתג את כולם ויעלה (במקרה והוא יכול) את הרזולוציה של הידאו וצורת החיבור ל-HDMI או משהו דומה , עבור המסך שלך.
צריך לזכור שהמסך שלך עושה את הפעולה הזו בכל מקרה ולכן UPSCALE של הרסיבר יהיה כדאי רק במידה והוא עושה את זה טוב יותר ממה שהמסך עושה.

במקרה שלך, יש לך רק מקור אחד של HD (ה-PS3) ולכן אין ממש הכרח להעביר הכל דרך הרסיבר. כלמר, אם יש לך מספיק חיבורים במסך אין ממש צורך ברסיבר עם היכולות הללו.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

roi51852 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

?

שליחה #3 

תודה רבה על ההסבר,מישהו יכול להמליץ על דגמים ????

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”