עכשיו למסך:
טלויזיה מדהימה באיכות התמונה ממקורות HD ובחיבור למחשב, תאימות NR מלאה!!!
בחיבור בHDMI-DVI, יש פשוט אפשרות למצב PC שמבטל בלחיצת כפתור את כל
הסריקה שגורמת לתמונה לא להראות טוב בחיבור למחשב כמו ברוב הLCDs בטווח
מחירים הרבה יותר גבוהה, סמסונג שרפ וכו, לדבר זה ייחלו כל בעלי הHTPC,
צבעים מדהימים בסרטים \ תמונות(פשוט מהמם בתמונות) נראה הרבה יותר טוב ממסך המחשב שלי, המסך גם מגיע לרזולוציה של 1920x1200(אבל שם אין NR), עדיף לחבר את ה DVI-HDMI מהמחשב משום מה התמונה נמרחת פחות בסרטי אקשן, בטח המעבד יותר חזק בחיבור זה או משהו , מי שלא ראה סרט בHD פשוט נשאר פעור פה, ואפילו לא בסרטים של 1080P שזה בכלל חוויה מעולם אחר בטלויזה זו.
למרות כל היתרונות יש גם חסרונות, הLCD הגיע אלי עם בעייה של זליגת אור שיש בהרבה דגמים של LG, מה שקורה זה שרואים קרני אור בצדדי המסך, מפריע במיוחד בסרטים עם שוליים שחורים מה שגורם לצדדים להראות אפורים לבנים, ח"י עם שירות טוב החליפו לי את המסך והדבר ישתפר הצורה ניכרת, אבל עדיין קיימת בעייה לא מורגשת כל כך אבל אני כבר דיברתי איתם על זה והם כנראה יחליפו שוב את המסך, הטעות שלי הייתה שאבא שלי בא אלי הביתה בשביל לקבל את הטכנאי שאני הייתי בעבודה טעות שלא תחזור על עצמה.
מהירות תגובה 8MS, נתון קצת גבוהה אבל נחשב כמעט לסטנדרט בFHD LCDs
אין כניסת SCART ובגלל רזולוציה מאוד גבוהה שלה 1080P קשה לה לעשות הרמה של
האות הלא איכותי שיש לשידורי הטלויזיה בארץ, כתוצאה מכך איכות השידור לא משהו,
אם אתם בכבלים יש לבקש ממיר דוקסיס + אייזולטור שהותקן לי ושיפר את איכות התמונה, לא בצורה ניכרת כמו שאמרו פה אבל עדיין משפר, ולהעביר כבל SCART TO SVIDEO
לLCD(הוצאתי אחד כזה מהטכנאי של HOT:),אם בYES כמובן עדיף את YesHD.
לסיכום אחרי סקר שוק מעמיק וחפרני וחיבור המחשב שלי כמעט לכל מסך FHD ידוע(כולל סמסונג) מסך זה נמצא הכי מתאים לצרכים שלי(שהם 90% חיבור למחשב), והיתרונות הרבים שלו עולים ומתעלים על החסרונות הפתירים,
כרגע אני לא רואה סיבה לא להוריד מהרשת את כל הסדרות\סרטים שמשודרים בHOT באיכות 720P, ככה שנראה לי שאני הולך לבטל את כל חבילות הסרטים, ולהשאיר רק את הספורט, שיש כבר 420GB של סרטים וסדרות HD (וכנראה היום הגעתי כבר ל450G) מי צריך את HOT
ועכשיו לתמונות שהבטחתי:
DVI-HDMI במצב DTV ללא NR.

אפשר גם לראות שכל המעבדים של LG בON.

DVI-HDMI במצב PC, שנותן NR בלחיצת כפתור.

מעבד XD כבוי תחת NR.

ואיזה תמונת NR מהמהת מתקבלת, אני כבר לא עובד עם מסך המחשב שלי כי רואים הרבה יותר טוב בLCD, פשוט תענוג לראות סרטי HD תמונות ומשחקי מחשב.

ממיר "דוקסיס" + isolator, יש גבול עד לכמה שאפשר לשפר *** של שידור.

ערוץ 2 אחרי התקנת הממיר, אומנם קיים שיפור אבל לא גדול.