מלן סטים של מוסיקה קלסית רצים בשוק
אנלא יודע למה אבל לחובבי המוזיקה הקלסית הזמנים חוגגים. יש מלא סטים במחירים מגוחכים שממש שווה לקנות. אז הנה רשימה חלקית. אני מכיר בערך את המחירים בגולה שלי...
מאריה קאלאס. אוסף כל הקלטות האולפן שלה. (יש לי כמובן את כולם כבר ממזמן ממזמן ואני יכול להמליץ עליהם בפה מלא). 100 יורו...
סט של בטהובן שיצא בסוני. יופי של סט כולל את הסימפוניות עם צינמן ועוד מלן דברים טובים.
סט של הרמוניה מונדי. 29 דיסקים כ50 יורו לכבוד שלושים שנים לחברה המצוינת הזו.
בחברת המציאות ברילינט קלסיקס יש כמה סטים מפוצצים. סט של 100 דיסקים ב75 יורו עם סימפוניות של מלחינים שונים בן השאר כל היידן כל שוסטקוביץ, שניהם ביצועים מצוינים ועוד כל מיני..
יש להם את כל באך ב 70 יורו... אמנם ביצועים לא מהשורה הראשונה אבל יש כאלו שזה יספיק להם (לי אין את הסט הזה)
יש להם גם את כל מוצרט באותו המחיר לדעתי אותו כנ"ל.
אי אם איי הוציאו גם מארזים של שוברט ובטהובן ונדמה לי שגם מוצרט שנראים מעניינים..
בקיצור המחיר לדיסק זה בן חצי יורו ליורו אחד...
קשה לשון בלילה...
.
מאריה קאלאס. אוסף כל הקלטות האולפן שלה. (יש לי כמובן את כולם כבר ממזמן ממזמן ואני יכול להמליץ עליהם בפה מלא). 100 יורו...
סט של בטהובן שיצא בסוני. יופי של סט כולל את הסימפוניות עם צינמן ועוד מלן דברים טובים.
סט של הרמוניה מונדי. 29 דיסקים כ50 יורו לכבוד שלושים שנים לחברה המצוינת הזו.
בחברת המציאות ברילינט קלסיקס יש כמה סטים מפוצצים. סט של 100 דיסקים ב75 יורו עם סימפוניות של מלחינים שונים בן השאר כל היידן כל שוסטקוביץ, שניהם ביצועים מצוינים ועוד כל מיני..
יש להם את כל באך ב 70 יורו... אמנם ביצועים לא מהשורה הראשונה אבל יש כאלו שזה יספיק להם (לי אין את הסט הזה)
יש להם גם את כל מוצרט באותו המחיר לדעתי אותו כנ"ל.
אי אם איי הוציאו גם מארזים של שוברט ובטהובן ונדמה לי שגם מוצרט שנראים מעניינים..
בקיצור המחיר לדיסק זה בן חצי יורו ליורו אחד...
קשה לשון בלילה...
.