Samsung q91 / c91
שלום רב לקוראי הפורום.
הנני מעונין לרכוש שתי מסכי פלזמה בגדול 42 אינ'ץ
אני די נעול בעקבות המלצות החברים על הפלזמות של סמסונג
שאלתי היא מה הם ההבדלים בין הדגמים C91 ל- Q91 והאם יש עדיפות במבחינת איכות תמונה לדגם ה- Q הפרש המחירים בין הדגמים הוא כ-800 ש"ח וזמן המתנה של כשלושה שבועות
בתודה מראש על עזרתכם.
הנני מעונין לרכוש שתי מסכי פלזמה בגדול 42 אינ'ץ
אני די נעול בעקבות המלצות החברים על הפלזמות של סמסונג
שאלתי היא מה הם ההבדלים בין הדגמים C91 ל- Q91 והאם יש עדיפות במבחינת איכות תמונה לדגם ה- Q הפרש המחירים בין הדגמים הוא כ-800 ש"ח וזמן המתנה של כשלושה שבועות
בתודה מראש על עזרתכם.
ובנוסף,
ב-Q יש פילטר נוסף מסוג ULTRA FILTER BRIGHT המצמצם חדירת אור הנמצא בחדר לתוך המסך , וכניסת HDMI שלישית שלא קיימת ב-C.
ב-Q יש פילטר נוסף מסוג ULTRA FILTER BRIGHT המצמצם חדירת אור הנמצא בחדר לתוך המסך , וכניסת HDMI שלישית שלא קיימת ב-C.
eyalwass
הייתי בהתלבטות בדיוק כמוך לפני חודש.
לאחר שראיתי את שתיהן אחת ליד השניה בביג בוקס הבחנתי בהבדלים (מעבר לכסף).
בQ היו מעבדים טובים יותר לאיכות התמונה והחדות וכן בצפייה בTV.
רציתי גם להשקיע ב Q,
אבל...
פתאום יצאו דגמים חדשים של LG עם נתונים זהים לQ91 ובמחיר נמוך ממנה ב - 1,500 ש''ח.
אני קניתי את ה42PC51 ואני מרוצה מאוד ולמעשה ממש מרוצה שלא קניתי את הQ91, היות וראיתי אות הביצועים שלה אצל חבר לאחר שקניתי את שלי והיא ממש פחות טובה.
היתרונות שזיהיתי:
-1080P
-חיבור SCART
-פחות מריחה בצפיה בפורמט 3:4, הפרצופים בQ91 ממש מרוחים לעומת הLG, מה גם שבLG יש אופציות מסוימות לצפיה בתמונה מעבר ל3:4 ו16:9 שיש בQ91. אופציות אלה יוצרות מעבר יפה בין הפורמטים וכמעט ולא מורגש.
-דקה וקלה יותר, המסך הכי קל בשוק (רק28 ק"ג) וגם ממש ממש דק.
-תפריט בעברית.
-מחיר.
חסרונות:
- בLG שנתיים אחריות לעומת 3 בסמסונג.
בקיצור , תן קפיצה לבסט ביי בראשון לציון ותוכל להבחין בהבדלים בין שני המסכים אחד ליד השני. כמו כן ניתן לראות את המפרט באתר של היבואן ח.י.
אני ממליץ בלב שלם!!!!
הייתי בהתלבטות בדיוק כמוך לפני חודש.
לאחר שראיתי את שתיהן אחת ליד השניה בביג בוקס הבחנתי בהבדלים (מעבר לכסף).
בQ היו מעבדים טובים יותר לאיכות התמונה והחדות וכן בצפייה בTV.
רציתי גם להשקיע ב Q,
אבל...
פתאום יצאו דגמים חדשים של LG עם נתונים זהים לQ91 ובמחיר נמוך ממנה ב - 1,500 ש''ח.
אני קניתי את ה42PC51 ואני מרוצה מאוד ולמעשה ממש מרוצה שלא קניתי את הQ91, היות וראיתי אות הביצועים שלה אצל חבר לאחר שקניתי את שלי והיא ממש פחות טובה.
היתרונות שזיהיתי:
-1080P
-חיבור SCART
-פחות מריחה בצפיה בפורמט 3:4, הפרצופים בQ91 ממש מרוחים לעומת הLG, מה גם שבLG יש אופציות מסוימות לצפיה בתמונה מעבר ל3:4 ו16:9 שיש בQ91. אופציות אלה יוצרות מעבר יפה בין הפורמטים וכמעט ולא מורגש.
-דקה וקלה יותר, המסך הכי קל בשוק (רק28 ק"ג) וגם ממש ממש דק.
-תפריט בעברית.
-מחיר.
חסרונות:
- בLG שנתיים אחריות לעומת 3 בסמסונג.
בקיצור , תן קפיצה לבסט ביי בראשון לציון ותוכל להבחין בהבדלים בין שני המסכים אחד ליד השני. כמו כן ניתן לראות את המפרט באתר של היבואן ח.י.
אני ממליץ בלב שלם!!!!
עכשיו הסתבכתי יותר
ה-LG לא היה בתכנון שלי
אולי באמת אגש לראות מחר
ראיתי את שני המסכים בחנות א.ל.מ בחוצות המפרץ
בגדול הבנתי מחברי הפורום שעדיף להשקיע את הסכום העודף בסדרת ה-Q
אולי באמת אגש לראות מחר
ראיתי את שני המסכים בחנות א.ל.מ בחוצות המפרץ
בגדול הבנתי מחברי הפורום שעדיף להשקיע את הסכום העודף בסדרת ה-Q
מניסיוני האישי והסתכלות על שני המסכים, עדיף ה LG ואני לא אומר את זה כי קניתי, כיוון שאם הייתי רואה שהסמסונג טובה יותר הייתי משקיע בה.
אני אומר לך גם אתמול הייתי אצל החבר עם הסמסונג ורואים פחות טוב מאצלי.
שווה לבדוק ....
לדעתי לא תתאכזב
אני אומר לך גם אתמול הייתי אצל החבר עם הסמסונג ורואים פחות טוב מאצלי.
שווה לבדוק ....
לדעתי לא תתאכזב